Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Padis"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Padis. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. června 2016 ve 13:37® Padis
- Diskuze: Z lovu | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem na to zahájení nějaké ty rybky pochytal.
Tento příspěvek byl editován 20.6.2016 13:41:08 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. června 2016 v 11:57® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: naposled | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
Polední vycházky jsem věnoval vyloženě muškařině.A obzvlášť,když rybky berou pak to nemá chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. května 2016 ve 20:33® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18-19.5 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
Včera a dnes u vody s mušákem.Bylo to po oba dny parádní pochytání na sucho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. května 2016 v 8:48® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Víkend | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsme se s Kubou věnovali tečkovaným krasavcům.Pár jsme jich pochytali a duháka jsme pozvali domů na návštěvu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. května 2016 v 11:46® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: duben | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Muškaření
Poslední návštěvy u vody jak na P ta na MP jsem věnoval chlupatým háčkům.Počasí parádní sběr probíhal taktéž.A o spolupracující rybky nouze nebyla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2016 ve 20:26® Padis
- Diskuze: Diskuze s adminy
Prosím o smazání jednoho příspěvku v diskuzi z lovu.
- Sobota 23. dubna 2016 ve 20:24® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.4.16 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
V týdnu jsem vyrazil sám bez Jakuba na dopolední procházku kolem vody.A stála za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. dubna 2016 ve 20:16® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16-.17.4 | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme s Jakubem taky minulí týden zahájili.Já toho moc nenachytal,jelikož mě k tomu Kuba moc nepustil.Nějaké ty ryby jsme pochytali a u vody bylo moc krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 13:31® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.8.16 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
V úterý to nešlo odolat vyrazit k vodě,když bylo tak nádherně.Tentokrát padla volba na mušák a volba to nebyla špatná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. dubna 2016 ve 13:04® Padis
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
pilot>Ahoj jasně že ne.Nord žije užívá si života.Vyráží na projížďky na kole atd.
- Pondělí 4. dubna 2016 ve 21:13® Padis
timbab> no já jezdím stále když čas dovolí.
- Pondělí 4. dubna 2016 ve 21:10® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.4.16 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
Včera dopoledne jsme byli s Kubou na chvilku u vody zkusit chytit nějakou tu rybku.Kuba prvně zkusil chytání na feeder.Přiznávám to nerad,ale porazil mě v počtu ryb i v její rozmanitosti.Začalo to malým cejnkem to byla jeho první ryba na feeder a pak už to rozjel.No bylo to super dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. dubna 2016 ve 20:46® Padis
prosím o smazání příspěvků v diskuzi z lovu.
- Pondělí 4. dubna 2016 ve 20:43® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.3.16 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
Minulý čtvrtek vyloženě aprílové počasí.Přesto se rybám docela chtělo.Nejlépe jim chutnalo právě při dešti.
Tento příspěvek byl editován 5.4.2016 00:45:56 administrátorem regulus.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 4. dubna 2016 ve 23:59
malamut: Ryby dobrý, pravopis o hovně.
- Pondělí 4. dubna 2016 ve 23:59
- Středa 23. března 2016 ve 22:20® Padis
pilot> ahoj k vodě občas chodím.Rybky berou.
- Pondělí 8. února 2016 ve 21:40® Padis
- Diskuze: Z lovu | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Feeder
Dnes pochytáno několik rybek jako bonus tento kapřík.O jednu rybu jsem přišel bohužel se absolutně nedala zastavit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. ledna 2016 v 10:48® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11-12.1.16 | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Plavaná
Tak už jsem zahájil letošní sezónu také.Pár ryb jsem taky chytil.Už teď se těším na další vycházku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. ledna 2016 v 17:36® Padis
Prosím o smazání jednoho příspěvku v rubrice z lovu.Díky.Nějak mě to zlobí.
- Pondělí 4. ledna 2016 v 17:34® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: rozloučení 2015 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak sice pozdě dodávám fotky a komentář k poslední loňské rybařině.Před obědem zněl rozkaz jasně tati pojedem k vodě.Tak proč nesouhlasit.A musím uznat,že měl Kuba pravdu.Báječně jsme si to užili.Něco pochytali/několik PD a tlouštíků/ vlastně jsem prohrál na počet ryb.Což mě vůbec nevadilo.Není nad to prožít krásný den na rybách se svým synem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. prosince 2015 ve 21:45® Padis
timbab>Čus s tou rybačkou naprosto souhlasím.A o Tommym nevím bohužel vůbec nic.
Bigpista: Už nic, Padis to tu chvilku měl duplicitně ;-)
regulus: Co je dvakrát???
Bigpista: A hned dvakrát ty samé :-D