Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Padis"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Padis. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 22. prosince 2015 ve 21:43® Padis
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
pilot> Přeji Ti to samé.No a musím přiznat,že s Nordem jsem už dlouho nemluvil.Musím To nějak napravit. A dám vědět.
- Pátek 18. prosince 2015 v 10:04® Padis
- Diskuze: Diskuze s adminy
Ahoj prosím o smazání jednoho příspěvku v rubrice z lovu.Nahrál jsem ho dvakrát díky.
- Pátek 18. prosince 2015 v 10:01® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.12.15 | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem zaskočil provětrat krabičky s nástrahama.Nakonec to byla fajn chvíle u vody.Já ty pruhatce mám rád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. prosince 2015 ve 21:40® Padis
Petr64> Myslím si,že by to teď mohlo být u vody dobrý.
- Neděle 6. prosince 2015 ve 22:30® Padis
Petr64>To jo teď by to mohlo jít.Měl jsem v plánu ryby zítra,ale mladej je marod tak z toho nic nebude.
- Čtvrtek 3. prosince 2015 ve 21:50® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Feeder
Dnes přes oběd na skok u vody.Byla z toho fajn dvouhodinovka s bílou rybou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. listopadu 2015 ve 22:41® Padis
Petr64> Máš recht kapánek to fouká.
- Pondělí 30. listopadu 2015 ve 22:40® Padis
timbab> Čus jo ještě tak nějak žiju.
- Pondělí 23. listopadu 2015 v 9:15® Padis
- Diskuze: Z lovu | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Poslední dobou to nějak zanedbávám.Hold není moc času.Přesto jsem se k vodě dostal.Chytal jsem jen boleny a tak to bylo moc fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. října 2015 ve 21:07® Padis
- Diskuze: Z lovu | Revír: VČ řeky | Způsob lovu: Přívlač
Ně jaké ty ryby jsem za poslední dobu pochytal.Jen ta velikost by mohla být o trošku lepší.Ale potěšili.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2015 v 15:54® Padis
Poslední dobou ty ryby nějak zanedbávám.Hold pořád u vody být nejde.Přesto nějaká ta chvilka najde a něco se chytne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. září 2015 ve 21:03® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.9.15 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na skok k vodě.V přeháňce z toho byla fajn tlouštovačka připletl se i jesen a bolínek.Poté ještě pár okounků takže naprostá spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2015 v 10:08® Padis
Poslední dobou to je spíš o menších rybkách.Ale mladýho ho to baví tak proč nejít k vodě alespoň na chvíli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. srpna 2015 v 16:33® Padis
Petr64> Tady jsme na tom tak nějak stejně.
- Úterý 25. srpna 2015 ve 21:05® Padis
Petr64> Jo já jim dám taky tento týden pauzu.Příští týden končí prázdniny tak bude víc času.A jak říkáš kdo to má stále vypisovat.
- Pondělí 24. srpna 2015 ve 22:23® Padis
Petr64> taky nějak nestíhám hlavně ty ryby.
- Úterý 28. července 2015 ve 22:45® Padis
Chodíte někdo na ryby.Já teď nějak ne.Maximálně s foťákem.
- Úterý 28. července 2015 ve 22:36® Padis
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor> Tak nějak u nás už jsem pár rybek odneslo hlavně PO.Jsem z toho taky špatnej.
- Pondělí 27. července 2015 ve 20:45® Padis
Nějaká ta rybka z poslední návštěvy.Chtěl jsem zkusit sumce,ale přišla tato štička a 2 boleni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. července 2015 ve 22:20® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.15 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Plavaná
Včera s Kubou na skok u vody.Otázka zněla tati jsou třešně jedem to zkusit.Tak proč ne,když ho to baví.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.