Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Padis"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Padis. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 5. září 2012 ve 21:18® Padis
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
timbab>jj právě,že jsem to řešili společně a byly i dve společné akce ve Sportovce.
- Středa 5. září 2012 ve 21:17® Padis
timbab>lidi kdo půjde silon by snad šel s tím jsme řešili přívlač.Pak Ty Fisherboy a třeba někdo další nestačí to.Třeba se přijde podívat i Nordboy
- Středa 5. září 2012 ve 21:11® Padis
timbab> Kunětice nebo někam na Chrudimku nad soutok s Labem.
- Středa 5. září 2012 ve 21:08® Padis
FISHERBOY>buď v klidu můj názor proč jsem už napsal.Jinak pilota znám a je to moc fajn člověk.
Tento příspěvek byl editován 5.9.2012 21:09:54 uživatelem Padis. - Středa 5. září 2012 ve 21:06® Padis
timbab> jde o to domluvit místo a co nebo na co budem chytat.
- Středa 5. září 2012 ve 21:02® Padis
pilot>
s Nordem plánuji
- Středa 5. září 2012 ve 21:01® Padis
pilot>Timbab jde v tomhle úplně mimo.Změnu jsem řešil já,jelikož jsme sem psali vesměs lidi z okolí Pardubic.Takže když něco změnu jsem plánoval já.Však moc rád vzpomínám na ty srazy ve Sportovce.
- Středa 5. září 2012 ve 20:50® Padis
timbab> to určitě mluvil jsem o tom ze silonem na srazu
- Středa 5. září 2012 ve 20:47® Padis
- Diskuze: Muškaření
brčal> tak si to tam užij je tam krásně
- Středa 5. září 2012 ve 20:45® Padis
timbab>no s tím pět a půl máš naprostou pravdu.Jo a taky jsme řešili něco z podzimka podniknout nějakou tu akcičku.
- Úterý 4. září 2012 ve 21:19® Padis
Nazdárek tak jsem teda něco napíšu.Na srazu jsme nad sklenkou dobrého moku tak trošku řešili věc název této diskuze.A dospěli jsme k názoru ji přejmenovat na Pardubice a okolí jelikož jsem chodí a píší vesměs z okolí PCE.Takže ostatní jak to vidíte dáme PCE a okolí nebo jen Východní Čechy.
- Úterý 4. září 2012 ve 20:57® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvilku u vody s gumičkama.Jo ráčci na okouny fungují.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 21:10® Padis
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BlueShark>gratulace a přeji hodně zdravý ať si užijete spolu spoustu krásných dní nejen u vody.
- Pondělí 3. září 2012 v 11:09® Padis
Chose>koukal jsem na to včera vody je víc.Už se těším na příští Labskou.Jo a včera byla jen zelenina
Tento příspěvek byl editován 3.9.2012 11:11:08 uživatelem Padis. - Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:01® Padis
Nordboy>Ahoj do důchodu bych šel klidně hned
.Takže až se vrátíš napiš a zajdem.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 8:10® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.8.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší ranní vycházka byla letos asi ta nejlepší.Ryb nachytáno dost okouni,štiky,jesen a boleni.U něj jsem si zvedl osobáček 77cm.Před focením mě spadl
zpět do vody tak jsem usoudil,že nestál o fotku na zdejším serveru
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. srpna 2012 ve 21:17® Padis
Nordboy>Ahoj tak nějak nestíhám.Užij si teplé krajinya až se vrátíš tak určitě zajdeme
- Pondělí 13. srpna 2012 v 10:40® Padis
Nazdárek tak jsem po týdnu zpět.I na rybách jsem byl něco málo pochytal a zmasil prohnal grilem
.
Nordboy-příští týden by to šlo
Tento příspěvek byl editován 13.8.2012 10:40:53 uživatelem Padis. - Pondělí 30. července 2012 v 8:55® Padis
FISHERBOY>Čau byl jsem v pátek a včera ráno.Něco jsem pochytal.
- Pondělí 30. července 2012 v 8:53® Padis
Chose> Hlavně jestli jsi už v pohodě
.vše bylo pod kontrolou.Myslím že o tom kde byl zakopanej pes víme moc dobře
.