Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Padis"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Padis. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:32® Padis
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Nordboy>dík.Revír je můj oblíbený.Jinak ten duhák nebyl až zas tak velký 35+.Vše co jsem chytl šlo zpět.Ale byla to opravdu fajn chytačka.
- Pondělí 1. listopadu 2010 ve 21:24® Padis
No ať se tu taky objeví nějaká ta rybka.Něco z víkendu.
- Pondělí 1. listopadu 2010 ve 21:17® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28-29.10 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu jsem vyrazil k vodě.Počasí pěkné ryby aktivní prostě fajn dny u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. listopadu 2010 ve 21:05® Padis
Pánové důležitý že berou nééééééé
- Neděle 31. října 2010 ve 21:11® Padis
Zdar pánové tak jsem po delším volnu zpět.Tak co byli jste na fišlích.Já byl na mouchu jsem i něco pochytal takže spokojenost.Nějakou tu fotku sem taky dám.Dnes to nějak nestihnu.
- Neděle 24. října 2010 ve 20:56® Padis
Nazdárek tak jsem dnes na chvilenku vyrazil.A musím hrdě přiznat,že jsem nic nechytil.Teda krom té jedné spadlé štičí dorostenky.No za tu hodinku co jsem byl u vody alespoň něco.
- Sobota 23. října 2010 ve 21:40® Padis
Příští víkend budu mimo.No doufám,že se alespoň tam na ryby dostanu.Jinak chci vyrazit zítra trošku poškádlit nějakou tu rybku.
- Pondělí 18. října 2010 ve 21:58® Padis
Jen jedna z fišle z víkendu už jsem ji dával do diskuze z lovu.Jen jsem zvedavej zda budou brát i příští týden.
- Pondělí 18. října 2010 v 11:09® Padis
Tommy>no vidím to spíš na náhodu.Ale znáš to spíš jsem byl ve správný čas na správném místě
- Neděle 17. října 2010 ve 22:29® Padis
timbab> a co bralo to.Já si o víkendu pěkně zamouchařil
- Neděle 17. října 2010 ve 21:58® Padis
Zdar tak co byl jste někdo o víkendu u vody/na rybách/
- Neděle 17. října 2010 ve 21:51® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16-17.10.2010 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření
O víkendu jsem po delší odmlce vytáhl muškařskou výbavu.Fajnové chytání to bylo ryby pěkně brali.Složení rozmanité/PD,SI,LI,tloušt,plotice/.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 21:56:56 uživatelem Padis.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:53® Padis
Tommy> aha až takhle.No já pokuď nebude opravdu hnusně tak o víkendu na ty raby vyrazím.No a na ty dírky se taktéž rád podívám
- Středa 13. října 2010 ve 20:53® Padis
Tommy> nazdar
- Úterý 12. října 2010 ve 22:11® Padis
Nordboy> uvidíme na horách má prý chumelit
- Úterý 12. října 2010 ve 21:57® Padis
Pánové já se chystám na ryby až o víkendu,ale nevím.Má se zhoršit počasí tak uvidím.
- Čtvrtek 7. října 2010 ve 21:31® Padis
Nordboy>no víkendy jsou slabší.Jak píšeš dost se věnuji mladýmu.No teď jedu pomoct bráchovi na baráček.Takže je to víkend pracovní
- Čtvrtek 7. října 2010 v 11:55® Padis
Nordboy> to je škoda,že zrovna zítra odjíždím.Jinak bych s tebou na fišky rád zašel.
- Středa 6. října 2010 ve 12:18® Padis
FISHERBOY>nic na rybách jsem bohužel nebyl.Snad o víkendu opět vyrazím.
- Neděle 3. října 2010 v 19:41® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.10.2010 | Revír: slepé rameno | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno na chvilku u vody.Chyceno několik okounů a 2 štičky cca 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.