Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Padis"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Padis. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 23:13® Padis
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Nordboy> to si piš že vyrazíme nejen na ryby:))
- Středa 13. ledna 2010 v 11:54® Padis
Nordboy>to je dobrá zpráva bude s kým občas zajít na pivko
Tento příspěvek byl editován 13.1.2010 10:56:22 uživatelem Padis.) a na ryby.A zavzpomínat na staré časy
- Pondělí 11. ledna 2010 v 11:17® Padis
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tomik> no znáš to u vás jste na to tak nějak zvyklý.No dnes ráno je tady celkem asi 50 cm sněhu.To tady nepamatuju.
- Neděle 10. ledna 2010 ve 21:58® Padis
Kurňa už by ten sníh mohl přestat padat.Připadám si jako někde na horách.A ne u nás v Pardubicích
- Neděle 10. ledna 2010 ve 13:57® Padis
no tady v Pardubicích už zas pěkně padá.Ráno jsem postavil s mladým sněhuláka.A večer asi zas budem uklízet tu bílou nadílku
- Sobota 9. ledna 2010 ve 13:35® Padis
Nordboy> ahoj Norde no i zde v Pardubicích je 25 cm sněhu.Odpoledne beru lyže
- Pátek 8. ledna 2010 ve 12:11® Padis
taky tady pěkně sněží
- Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 22:17® Padis
Do nového roku přeji všem štěstí,zdravý pohodu doma i v práci.A spoustu krásných chvil u vody.
- Úterý 29. prosince 2009 v 15:06® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.12.09 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnes rozloučení s letošním rokem.Počasí pěkné sluníčko svítilo od nuly mě zachránil okounek.Ale i tak pěkná chvíle u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. prosince 2009 v 9:43® Padis
- Diskuze: Rybaření na dírkách
No jak koukám na předpověď.Je na čase připravit dírkařské náčiní.
- Pondělí 30. listopadu 2009 v 11:06® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.11.09 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvilku pokus o nějakou tu rybku.Povedli se 2 štičky okolo 50 cm.A 2 štičky mě připravili o smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. listopadu 2009 v 10:52® Padis
Nordboy> ahoj psal jsem Ti osobku
- Pondělí 23. listopadu 2009 ve 12:28® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.11.09 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
V neděli pokus o ulovení nějakého lipana.Lipan se bohužel nekonal chyceno pár tlouštíků.Ale byl to moc pěkný poslední den na pstruhové vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. listopadu 2009 v 8:48® Padis
Nordboy>nazdar Pájo tak co chodíš ještě na ryby.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 10:27® Padis
I u nás padá sníh s deštěm a fouká.No se brzy to počasí zlepší
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:35® Padis
- Diskuze: Přívlač a dravci
macino ambrossiny>nenašel jsem na něm z mého pohledu žádnou chybu.No a nějakou rybku už taky chytil
- Čtvrtek 8. října 2009 v 10:40® Padis
- Diskuze: Přívlač a dravci
Cortéze mám v 2,4m(1,5–12g)a hned mě padl do ruky.
- Neděle 4. října 2009 ve 14:15® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.10.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne chvilková vycházka na řeku.Chyceno několik okounů,jeseni,tloušť a jedno štíhle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 8:42® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.9 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem v něděli prošel kolem vody s mušákem.Vody v říčce málo a navíc strašně čistá.Takže mě od bezrybky zachránila plotice.Nějaké ryby jsem viděl byli to vesměs tloušti.Po pstruzích,sivenech ani památky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 7:08® Padis
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.9.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer pokus o ulovení nějakého dravce.Ryba žádná,jen tři nástrahy zůstali někde pod hladinou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.