Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 19. července 2011 v 18:02® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > já už ne
- Úterý 19. července 2011 v 17:53® Sander
mannice > co je na tom zajímavýho?
- Pondělí 18. července 2011 v 19:11® Sander
Kazan > v Kormoránu u náměstí.
http://mapy.cz/#… - Neděle 17. července 2011 v 16:31® Sander
timbab > houby nerostou, ani odpoledne. Jen lišky a jahody.
- Sobota 16. července 2011 v 15:02® Sander
mvincik > a koho jsi zavolal? RS, PČR, FBI, SWAT, CIA, KGB nebo komando na Ládina?
- Sobota 16. července 2011 ve 12:09® Sander
timbab > nejsou to špatný klády.
- Sobota 16. července 2011 v 11:55® Sander
skwor > jo
- Sobota 16. července 2011 v 11:54® Sander
timbab > jsem rád že se líbí. Jak jsem ti psal, je jak vyndanej z pasu
- Sobota 16. července 2011 v 9:30® Sander
Mrakoš > ta se ti povedla, gratuluji!
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:43® Sander
Libor > tady to cíleně nejde, jsou strašně daleko od sebe.
Char > jo, už jsem na cívku jebnul silnej vlasec. V podstatě už mi tam nic jinýho než ten sumec nezajímá.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 21:09® Sander
Char > mít na ně dostatečnej cajk, pár těch místních soliterů by se vyžehlit dalo. Jenže jak je jich málo a berou naprosto nepředvídatelně, pořád tam radši jebnu pětadvacítku, abych měl šanci chytit i něco jiného.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:44® Sander
Char > zítra rozhodně ne, ale že si to dám do konce prázdnin je velice pravděpodobné.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:22® Sander
mvincik > klidná služba?
Jsem to včera s tím Rally Drachkov čoveče trefil, prý na silnici dost stromů… - Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:01® Sander
Libor > tohle má dost nasvědomí stará základna spolků, maj to prostě zažitý a starýho psa novým kouskům nenaučíš. Na kamaráda to zkoušeli taky, něco ve smyslu co má zahnutý zobák, to střel a podobně.
Možná tomu s postupným omlazením myslivosti odzvoní. - Čtvrtek 14. července 2011 v 19:32® Sander
1Mara > u myslivců je to trochu jinak. Myslivost už nějaký čas nelze dělat pro své obohacení. S tím už adepti počítají, hlásí se do tohoto spolku z jiného důvodu.
Možná víš, jak dlouho čeká nový člen třeba na povolenku k odstřelu srnčí zvěře, řádově roky, jak kde. Je to zásluha za desítky, možná spíše stovky hodin brigád.
Rybaření je proti tomu postavené úplně naruby. Bez práce a zapůldarma žereš co ti žaludek stačí. A když nestačí, je spousta jiných možností jak vydřít z posledního cárku rybího masa něco pro svůj užitek.
Myslivec musí mít přírodu rád, jinak by ji nedělal. Rybářům je příroda naprosto volná. Vím, ohánět se vztahem k přírodě je chabý a otřepaný argument, ale málokdo si do hloubky uvědomuje, co tohle slovní spojení vlastně znamená. - Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:29® Sander
mannice > to nech na mně.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:22® Sander
mannice > chci si ještě splnit jeden úkol – vyžehlit sumce co se mnou minulý týden vymet.
Ale díky průtoku po deštích je to zatím nereálné. - Čtvrtek 14. července 2011 ve 14:15® Sander
sus1 > sám jsi úd, tvá zdejší dočasná absence to dokazuje.
Jinak díky za přivítání, narozdíl o tebe tě tu rád vidím
- Středa 13. července 2011 ve 22:25® Sander
mvincik > možná že jo, ale asi tak do prvního turnaje egohoničů v přívlači.
Dobrou.
- Středa 13. července 2011 ve 22:21® Sander
mvincik > abych nebyl jen samý pesimismus, malinko lepší je to tam dole jak jsme v poslední době taky občas žehlili. Každé jaro, kdy je nízká tráva a všechen bordel je nejvíce vidět, jsem odsud tahal něco okolo igelitky a půl bordelu – což je na ten kousek hodně moc. Letos mi stačil igeliťák. Nevím jestli se tam někomu pohlo svědomí, každopádně je tam teď celkem čisto.