Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 26. června 2011 ve 12:21® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix, Raf, jiris > uživatelé Chytej a souseda se víceméně prolínaj, nebylo by rozumný posílat příspěvky do Z lovu jen na jeden server? Nebo se bojíte že by to náhodou někdo neviděl?
- Sobota 25. června 2011 ve 12:18® Sander
Libor, skwor > přijdete si na své, podzim je hlavní sezona dravců.
Já si toho tady nikdy nevšiml, ale řiká se to.
- Sobota 25. června 2011 v 0:02® Sander
Venku sedm stupňů, vítr a padající listí co maturitu jistí, den už se zkracuje…no co, podzim klepe na dveře!
- Pátek 24. června 2011 v 19:57® Sander
1Mara > no jo, to já neznám, tady nemáme ničeho moc
- Pátek 24. června 2011 v 19:50® Sander
1Mara > a chudáci sumci by to za ně vodsrali…!
- Pátek 24. června 2011 v 19:46® Sander
1Mara > těch masařek?
- Pátek 24. června 2011 v 19:40® Sander
1Mara > no jo, voe, když jste ty karasy pouštěli do pytlů, pak se nediv že tam nejsou!
- Středa 22. června 2011 ve 21:50® Sander
Hm, všude leje, jen zase tady padly asi před třema hodinama čtyři kapky, z nichž ta čtvrtá byla ještě taková nedomrdlá.
Vedro že se nedá pořádně ani válet u bedny.
- Středa 22. června 2011 v 16:53® Sander
1Mara > to je hlavně váš případ, tedy Labe. Už před osmi lety psal Ivo Sláma článek do Rybářství o škodlivosti konzumace ryb z Labe, obsahující rozbory a jistá doporučení.
U nás v Pošumaví je to jinak. Je to tu takový čistý, nezkažený. Těžký kovy ze šumavských skláren dávají rybám unikátní šmak. Ryba odsud je vysoce ceněná specialita. - Středa 22. června 2011 v 16:34® Sander
osprey > střídám to, aby byl počet kostí na porci vyvážený.
- Středa 22. června 2011 v 16:31® Sander
Robur > si ji vychutnávám, navíc jsem na to sám, nikdo to tu nežere
- Středa 22. června 2011 ve 14:34® Sander
sethy > votomnic. Je tady tvrdej boj o maso. Zaváháš, nežereš!
- Středa 22. června 2011 ve 14:32® Sander
osprey > neměl jsem to v plánu, vlastně jsem letos nechtěl vzít ani jednu. Mám radši duháci.
- Středa 22. června 2011 ve 14:29® Sander
sethy > píšeš o tom jak kdybys měl výčitky. Já v tom nevidím nic špatného, sám žeru štiku třetí den a dobrý
Taky to vzala blbě. To se stává. - Úterý 21. června 2011 v 17:44® Sander
XAXAP > já ho chápu a dávám ti za pravdu.
Co nechápu je to, jestli ti jde stále ještě o Jurkoviče, potočáky, nebo správné vyjadřování.Faktem je, že nás v jistých ohledech máš co učit, ale musím se ti z hodiny českého jazyka omluvit, už tak mám zpoždění…
- Úterý 21. června 2011 v 17:37® Sander
Libor > u fotek není důležitá kvantita. A to neplatí jen u nich…
- Úterý 21. června 2011 v 17:35® Sander
XAXAP > díky za rozbor, jen nevím co s ním. Domnívám se, že už ti dochází dech.
Tento příspěvek byl editován 21.6.2011 17:35:43 uživatelem Sander. - Úterý 21. června 2011 v 17:30® Sander
Libor > zdravím Tě. Přes foťáky jsem tu přece já, znáš mě, ne?
Slušná úroda.
Nějaký článek by neuškodil.
Ani jsi se kanče nepochlubil že někam jedeš - Úterý 21. června 2011 v 17:20® Sander
XAXAP > čteš špatně. Asi je toho na Tebe už moc a stal jsi se dočasně komunikačně méně zdatný. Já už smysl našel, dokonce hned napoprvé.
O níže uvedených tématech debatuj, ale nějakými novými argumenty, takovými, které jsi zde uvedl nejvýše jednou. Jinak ano, toužím po tom, abys tuhle debatu ukončil. Už je to dost ohraná píseň. - Úterý 21. června 2011 v 17:09® Sander
XAXAP > opakuješ stále dokola věci, které jsi zde už uvedl, akorát je pokaždé jinak formuluješ. Už nějak těžko hledám smysl Tvého počínání.
Věř že ten, kdo si z toho chtěl něco odnést, si na své přišel a stejná situace je v opačném případě.
Asi by byl čas toho nechat, co Ty na to?