Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 22. května 2011 v 19:41® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > to je ten můj menší. Ten hechtův byl fakt drsnej, jenže už byl v době focení staženej
- Sobota 21. května 2011 v 11:52® Sander
Scanix > i ty Brute?
U skwora je to jasný, ten je nadřenej jak kráva po tom svaťákuAle já fakt nevím kam jeli, tady jsem to nějak nepostřehl bo nečtu všechno a Míry jsem se neptal.
- Sobota 21. května 2011 v 11:09® Sander
skwor > copak já vim kam jeli…tipuju.
- Sobota 21. května 2011 v 9:44® Sander
Tak se to těm Švéďákům krátí.
Doufám že jim tam osprejovci vyžehlili maximum, už kvůli tomu co nám provedli v hokeji.
A kamaráda Parkinsona ať tam radši nechaj - Středa 18. května 2011 ve 21:32® Sander
skwor > no jasně, jsem, odskočil jsem si na Comeback, tyhle dva díly jsem viděl naposled v pondělí v práci a za ty dva dny jsem toho dost zapomněl
Nová šňůra bude určitě fajn, ale počkej po měsíci užívání, až se na ní nabalí všemožné nečistoty. Těžko to budeš odstraňovat a bude nejspíš dost nevzhledně špinavá
- Středa 18. května 2011 ve 20:27® Sander
Noodling > nemyslím ani tak maturity státní, jako ty novodobé vůbec. Vysvětli mi, jak může někdo udělat maturitu z jazyka, když o hodinách jen mastí karty pod lavicí a cinká drobákama…ne že bych si stěžoval, ale je to divný.
- Středa 18. května 2011 ve 20:21® Sander
Mě jen fascinuje, jak ty maturity víc a víc negativně působí na psychiku studentů. Samé pokusy o sebevraždu, rozpady rodin, souboje o psychiatry atp. Přitom dnešní maturity jsou nesrovnatelné s maturitami před třeba dvaceti lety. To ještě něco znamenaly a člověk po nich něco uměl.
Svět se v prdel obrací.
- Středa 18. května 2011 ve 20:15® Sander
skwor > máš bod, i když jsou situace, kdy jsem fakt na vážkách a jsem schopen se i obětovat
- Středa 18. května 2011 ve 20:09® Sander
inspo > no ne že by mě v devatenácti nikdo neživil, na to jsem zase štěstí měl, ale už od patnácti mi přišlo trapný škemrat o love na každou kravinu
Tak jsem chodil makat, no. Dobrá zkušenost. Kor pro teď, když si chodím do práce odpočinout
- Středa 18. května 2011 v 19:30® Sander
inspo > taky jsem měl čtyřměsíční prázdniny, přesto byly nejkratší v mém životě. Brigády jsou debil, ale bez nich to taky nešlo. Chleba je drahej.
- Středa 18. května 2011 v 18:16® Sander
kerob > v duchu tvé poslední věty jsem dělal všechna svá studia a můžu říct, že lépe to nešlo
- Středa 18. května 2011 v 15:40® Sander
spike > kdyby jenom prošel. Jen velice těsně mě minulo vyznamenání
- Středa 18. května 2011 ve 14:41® Sander
skwor > jj, svaťák jsou super prázdniny, taky jsem se pořád válel na rybách a měl čas až večer.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2011 14:41:57 uživatelem Sander. - Neděle 15. května 2011 ve 20:02® Sander
mvincik > metonymie…
- Středa 11. května 2011 ve 20:00® Sander
osprey > to tu bude místo ticha týden větší ticho.
To myslím přežijem.
Já to beru jako nácvik na léto - Úterý 10. května 2011 ve 21:28® Sander
hecht > tam je ryb…ten už se nevrátí.
- Neděle 8. května 2011 ve 20:48® Sander
Jste se nějak rozjeli, to už jsou reklamy?
- Neděle 8. května 2011 ve 20:46® Sander
Scanix > to jsi si splet server Peťo
- Neděle 8. května 2011 ve 20:38® Sander
skwor > co by kaprař dělal s blondýnou.
Napočítal by eins, zwei, drei a přejel by ji zakrmovací loďkou.
- Neděle 8. května 2011 ve 20:32® Sander
skwor > to myslí určitě Osvaldovou.