Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 15. dubna 2011 ve 21:35® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix > ad Lov – jen dvě slova: „Boží mlejny!“
Hodně štěstí zítra, dobře zahaj.
A žádný pouštění, podle rčení" „Žer, než ti to někdo sežere!“ - Pátek 15. dubna 2011 ve 20:08® Sander
čabi > a jaký název maj egohoniči pro ty uhynulé ryby?
„Přijatelné ztráty“, či jiný?
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:08® Sander
Libor > že tam nebudeš smět žehlit. Jednoduché. Hospodář má právo egohoničům na čas poskytnout revír.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 22:19® Sander
Scanix > poslední divoká parma z vyšších úseků té pstruhovky je vypraparovaná v Muzeu středního Pootaví ve Strakonicích.
Ještě dnes tam má dost vytřeštěný výraz. Dal jsem jí jméno Diviš, podle výrazu jaký měla když mě spatřila - Úterý 12. dubna 2011 ve 22:04® Sander
mvincik > takhle…já si tam přijdu na své, protože jsem se naučil rád pokoušet vláčákem tlouště, i na tu mouchu se občas nějaký povede – loni tuším oběma technikami šla z vody 50cm ryba.
Pro dost lidí „plevel“, pro mě plnohodnotný cíl.
A věř, že vychcanější ryby než staré tlouště ze pstruhovky těžko pohledáš.Věnovat se na téhle řece do srpna potočákům je úchylárna.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:55® Sander
Scanix > hm, to by mě zajímalo kolik věcí tam fungovalo podobně když jsme tam byli loni s ospreyem a hechtem tuším den po zahájení
To mi teda řekni! - Úterý 12. dubna 2011 ve 21:52® Sander
mvincik > přičti k tomu fakt, že kam nehodí duháky nebo granulovaný pseudopotočáky, tam chytneš zpravidla ryby, které je zbytečné kurvit. Mám namysli potočáky okolo míry a níž.
Trošku málo.
Ale doba je taková. - Úterý 12. dubna 2011 ve 21:49® Sander
Scanix > Vltavu neumím. Chybí prutohodiny. Bez nich tam už nejedu
Možná kde bych něco vyžehlil jsou ty vaše stojáky. Ale v pátek jsem četl v novinách kolik lidí jezdí třeba k tý tvrzi – vydělíš-li obvod rybníka počtem rybářů, vyjde ti jejich vzdálenost asi 3,5m od sebe
To leda přes mojí mrtvolu!
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:42® Sander
mvincik > nepíšu že se netěším, to zasejc ne. Ale už pro mě ten den tolik neznamená.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:40® Sander
Scanix > vždyť píšu, že už jsem na to starej. U vás je to jiný. Já když vidím tu naši strouhu, jak je rozmrdaná od bagrů, kormoránů, povodní a bůh ví čeho ještě, nějaká nostalgie se u mě objeví tak mezi nultým až druhým náhozem.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:18® Sander
mvincik > dřív měl tento den kouzlo. Dnes je to jen změna techniky lovu a jiný druh ryb. Už jsem na to starej.
Žádné chrápání na chatě, budík na pátou, večer před pokec u ohně…
Vyhrabu se v sedm (což je pro mě v sobotu brutus) z pelechu, vemu dva vobleři, odchytám celej den stejně s jedním a budu to mít za sebou.Jdu ti to jebnout do osobky.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:12® Sander
mvincik > no evidentně jsem se trefil správně do někoho kdo mě nezná.
Víš, mně ta pstruhovka neuteče. Proto nikam nespěchám. Neříkám že se netěším, ale v podstatě mi je to jedno. - Úterý 12. dubna 2011 ve 21:11® Sander
mvincik > hlásí fakt hnusně – tímpádem je jedno kam pojedem – všude chytnem hovno – dávám jeden hlas Šumavě za předpokladu že nebude lejt, co ty na to?
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:08® Sander
mvincik > nepochopils, já bych zahájit také nešel.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:15® Sander
I když kdyby v sobotu na zahájení mrzlo, sněžilo a byla vysoká a hnědá voda, moc bych to ocenil
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:07® Sander
Char > v nížinách těžko.
Leda by se změnil režim, a toho se nebojím. - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:02® Sander
skwor > tak přecejen je to nad 1000m n.m., tam už musí bejt slušná kosa.
Stačí abych otočil hlavu o 90° doleva a na pasekách Boubína vidím bílo, i na spodku kopce.
Takže jsem zatáhl žaluzie… - Úterý 12. dubna 2011 v 19:56® Sander
No, koukám na Boubín a musím nabonzovat novej sníh.
Ta zima je fakt debil. - Sobota 9. dubna 2011 v 19:47® Sander
Libor > nemám auto na klíče
Foukalo, vyprd jsem se na ně.
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 20:19® Sander
skwor > vostrý jméno pro rybáře