Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 4. dubna 2011 v 18:29® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice > kdes ji našel?
Vypadá mrtvá.
- Neděle 3. dubna 2011 v 19:26® Sander
Tedy až na to že jsem spálenej snad úplně všude…
- Neděle 3. dubna 2011 v 19:26® Sander
mvincik > fota máme jen nepublikovatelná. Von sem hecht něco hodí.
Vzato kolem a kolem, lepší žehlírnu jsem letos ještě neprodělal - Sobota 2. dubna 2011 ve 21:52® Sander
hecht > už je to promlčený.
Dal jsem za ně v akvaristice přes dvě kila.
Když se na to zpětně koukám, vzhledem k věku, průměrnému ročnímu příjmu tehdy desetiletého kluka, to byla má životní investice.
To co pro mě v té době byla dvoustovka, dnes nepobere žádná česká bankovka. - Sobota 2. dubna 2011 ve 21:41® Sander
gomz > já měl taky odolný, ale to co jsem jim udělal nemohly přežít.
Nažehlil jsem na rybníku do fusekle buchanky, hodil jsem jich do okvárka asi čtvrt kila aby chudinky rybky nestrádaly, což se ukázalo jako blbost, bo do hodiny všechny plavaly břichem vzhůru. Krom těch pár co vsákl filtr.
Spíš jsem nakrmil ty buchanky zdálo se mi…
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:36® Sander
gomz > původně kvůli pavím očkům. Chtěl jsem to rozject ve velkým. Něco jako spol. s r.o. v 60l vody.
První už skoro vrhla když mi všechny pošly. - Sobota 2. dubna 2011 ve 21:28® Sander
gomz > já si kvůli nim koupil počítač, aby se mi tam všichni vešli.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:26® Sander
gomz > ani se neptej. Jak koleček u trakaře.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 21:20® Sander
osprey > zítra odpoledne odrybňujeme opačnou stranu JČ. Sander chtěl vláčet, tak ho tam Sander veme.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:35® Sander
Sander > nemáš zač.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:34® Sander
Sander > díky Sander.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:34® Sander
Sander > do desíti.
- Sobota 2. dubna 2011 ve 20:10® Sander
Kurňa, do kolika tak maj v Kauflandech?
- Sobota 2. dubna 2011 v 18:59® Sander
mvincik > byly, ale ne u nás. Vejš.
- Sobota 2. dubna 2011 v 8:56® Sander
spike > na co tolik.
Já jich loni koncem března vyžehlil asi 200 a skončilo to tak, že jsem v březnu letošního roku vyhazoval pár polomrtvých co byly rok v lednici, abych uvolnil místo další dvoustovce co jsem vyžehlil před dvěma týdny.
Kdyby tady na ně něco bralo, zchytal bych je, ale… - Pátek 1. dubna 2011 v 19:31® Sander
sethy > léto nebude.
Tenhle víkend bude jaro který přejde rovnou do podzimu. - Pátek 1. dubna 2011 v 19:24® Sander
sethy > ukaž letního, chceš-li soupeřit!
- Pátek 1. dubna 2011 v 18:51® Sander
sethy > udělaj se jim pruhy a narostou zuby nohóru?
Naše tlouště vystihuje jedna věta, co pronesl Kolja když ukazoval na ruskou vlajku.
- Pátek 1. dubna 2011 v 18:00® Sander
sethy > určitě ne, protože jestli jsi včera četl pozorně, vysvětloval jsem ti že u nás je to jinak
Fakt.
Ty ryby jsou z čistý vody občas úplně černý, vitální, žádný zdechliny jako ta co se ti válí vedle mušáku ve Z lovuEDIT: a to vše na úkor velikosti a četnosti.
Tento příspěvek byl editován 1.4.2011 18:02:06 uživatelem Sander. - Pátek 1. dubna 2011 v 17:51® Sander
sethy > dřív mě bavili víc. Poslední dobou je to nějaký divný, dlouhý zimy, žádná jara, pak se objeví spousta nových možností a na tlouště zajdu jen občas.
Ozzoměr ulovení šedesátky tlouště u mě jaksi poklesl