Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 13. března 2011 ve 20:03® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > nerozumím – já nemám možnost volby, způsob je v této diskusi pokud vím jen jeden, ten přes tu malou ikonu.
- Neděle 13. března 2011 v 19:54® Sander
HaD > to mi řekni, proč mi to nefachčí.
- Neděle 13. března 2011 v 19:36® Sander
Zkouška vložení fotky.
EDIT: pořád nic.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 18:36:43 uživatelem Sander. - Neděle 13. března 2011 v 19:34® Sander
Prutos > nikoho bych Tome neodsuzoval, nikdy nevíš do jaké míry za to může mlaďoch a do jaké míry byl pečlivý učitel v kroužku.
Důležitý je, že se chytil pěknýho koníčku. To dnešní mládež moc neumí. Slečny, flákání, hospody a nekončící večírky jsou přecejen větší lákadlo. - Neděle 13. března 2011 v 19:25® Sander
Depuči > ouklej?
Teď si děláš srandu, že jo? - Neděle 13. března 2011 v 18:18® Sander
mvincik > ale jo, vyrazil jsem nahóru na big river a nestačil se divit kam zmizela voda. Tam kde jsem loni v létě musel v prsačkách mi dnes bohatě stačily prdeláče.
To není to pravý, ryby nemají nutkání stát u břehů a rozmísťují se všude možně, bo je neomezuje silný proud. Vzato kolem a kolem very hard fishing. Chytil jsem sice na všech úsecích, ale buď rybu, maximálně tři, nevalných velikostí. A to prosím na flecích kde se dalo jít 300m i celý odpoledne, bo to pořád brávalo. - Neděle 13. března 2011 ve 12:56® Sander
Zbyndas > nebraly, jo? To si dovolily dost!
Zajdu si na kafe a promyslím teda jestli se tam někam nevydám. Ale nejspíš ne, když říkáš že je to špaténka.
- Sobota 12. března 2011 ve 23:09® Sander
timbab > je to fakt jednoduchý, kostřička s vnitřním tvarováním na broky (umístění a gramáž lze u dost druhů i dohledat), slepíš dvě půlky, ořežeš, pak hrubým šmirglem, jemným a nejjemnějším. Pak nasadíš lopatku a polotovar máš hotovej.
Ale co pak s ním.
Nabarvit splávek je naprosto jiná záležitost. Aby se to podobalo oroginálu, to v domácích podmínkách docílíš dost těžko, teda jestli nechceš dělat jen samý slávisty.
- Sobota 12. března 2011 ve 23:02® Sander
timbab > udělat voblera z balzy je máček. Já bojoval s barvením.
- Sobota 12. března 2011 ve 21:09® Sander
Depuči > pokud tou ploticí myslíš tu rybu na fotce vlevo, tak to je červenoprcanice, neboli perlín. Schválně co myslíš že je na fotce č.2?
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:32® Sander
hecht > prd, to bych jel svým, potkali bysme se na bráně u výstaviště – vy půjdete s jazykama až u země dovnitř, já s nákupama ven
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:12® Sander
hecht > hele, dělám si prču, zabalil jsem ti ten olej a počítej že budu chtít ještě ráno vidět ten reel, tak si ho dej někam abys ho do oběda nehledal
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:11® Sander
hecht > takhle vrčí čtyřválec, tvůj tří dělá spíš „chro chro kadle kadle“.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:09® Sander
hecht > no to jsem zvědavej jak, když budu mít kolena až u střechy
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:19® Sander
džigit > minule to bylo taky jen tak tak, a to hechtovi cestou dokonce dvakrát seplo turbo
Teď má ale nový, tak nevím.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:18® Sander
inspo > proto jsem taky dneska rozměnil dvě čenta na dvacky
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:10® Sander
inspo > to už asi nemá cenu, za chvíli jedem.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:06® Sander
inspo > měly jen plavky a kabelky, určitě bydlí někde poblíž
Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 19:07:02 uživatelem Sander. - Čtvrtek 10. března 2011 ve 20:02® Sander
inspo > tak to bych netvrdil, po tom co mi kamarád ukazoval fotky z výstavy motorek v Praze, co tam byla tuhle sobotu.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 19:56® Sander
inspo > no jasně, je tam teplejc.