Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 9. února 2011 v 18:18® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Char > jo, to jsem si teď cestou z práce taky říkal, o jak pěkný den jsem zase přišel…
- Úterý 8. února 2011 ve 22:51® Sander
mannice > taky se mi zdá že od tý doby co sis pořídil tu larysu začínáš žehlit první ligu.
Dobrou.
- Úterý 8. února 2011 ve 22:47® Sander
mannice > to bych neřekl, já bývám dost v klidu. Spíš hrají roli vázky, slabé vlasce, špatně umístěný háček v tlamě…vono vůbec nejvíc větších ryb se mi prostě vypnulo…
- Úterý 8. února 2011 ve 22:32® Sander
osprey > no jasně, lítaj vzduchem pohlavní orgány že to slyší až ve vzdálený vsi…
To je normální. - Úterý 8. února 2011 ve 22:24® Sander
mannice > nepsal jsem že na to zapomínám, ale že to ignoruji. Co s tím jiného?
- Úterý 8. února 2011 ve 22:18® Sander
mannice > důležitá je v ten moment jen jedna věc – nedělat nic v afektu, tím se věci jen zhorší. Takhle jsem jednou zlomil naviják v krčku, když jsem s ním po prohraném souboji jebnul o zem.
Pamatuj na to, že čas to všechno zahojí. Zpravidla na to už za pár minut seru a žehlim dálProhra je součást rybařiny. Kdo se s tím nedokáže smířit, měl by své cíle přehodnotit.
- Úterý 8. února 2011 ve 22:14® Sander
osprey > a jistě i provozní náklady. Prej je za tou plachtou docela zima
- Úterý 8. února 2011 ve 22:10® Sander
hecht > to jsem nevěděl že maj dneska autobusy jen kabinu a návěs s firemními nápisy a stopují se zdviženým palcem.
ČSAD je fakt drsnej podnik!
- Úterý 8. února 2011 ve 21:51® Sander
Char > jo jo, tůhle jsem je viděl, stoply zrovna nějakýho kamioňáka. Na to že je jim dohromady asi deset let jsou fakt šikovný. No celej táta.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:46® Sander
Char > jo. Pěšky. Za každýho počasí.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:38® Sander
Char > to ne, ve čtvrt na devět se vyvalí dýmy z jeho garáže, to když se rozpohybuje tříválec jeho služební Fábie. Hnedle jsem chtěl volat hasiče.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:31® Sander
hecht > no jasně, vracel jsem se z ČB takhle brzo, to čubrníš co?
- Úterý 8. února 2011 ve 21:28® Sander
hecht > bodeť, když furt chrápeš. Dneska jsem se kolem osmý vracel přes Skočice, před jedním žlutým barákem tam zrovna někdo s ukrutným řevem zíval a jednou rukou si rovnal šulina
- Úterý 8. února 2011 ve 21:27® Sander
mannice > není na tom nic zajímavého. To jsou slušný vochcalpádla, neberou nic tak bezhlavě jak malá viržínka.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:23® Sander
osprey > no ta musela bejt vostrá.
Já si na to pamatuji, když jsi mi to vyprávěl.
Cítím s tebou!
- Úterý 8. února 2011 ve 21:14® Sander
osprey > ryba není srnka, srnku vidíš když to má zažraný a můžeš seknout. Ale do tý vody nevidíš, voni to žmoulaj a sekneš brzo nebo pozdě. To se stává i víckrát než třikrát za sebou
- Úterý 8. února 2011 v 17:47® Sander
mvincik > no ani ty jsi se nepochlubil jak jsi zchytal zbytek krmení
- Pondělí 7. února 2011 v 18:43® Sander
hecht > i prd, já bych jebnul máčovku na břeh a rozvalil se na slunci vedle ní v trávě. V takhle pěkným počasí je škoda žehlit ryby.
- Pondělí 7. února 2011 v 17:50® Sander
spike > ty wolle, spajku, to neděláš dobře s tou školou, to se ti jednou vymstí.
Já si o takových dnech psával do indexu že jsem šel prostě na ryby. Nikdo neměl sílu se mnou něco dělat. - Pondělí 7. února 2011 v 17:48® Sander
Libor > jsem na tom stejně.
A závidím těm, kdo dneska u vody dobili baterky.
Muselo tam bejt fakt maximálně krásně.