Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 2. února 2011 ve 20:11® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Char > jak říká Míra, od zítřka se začne blýskat na lepší časy. Sice to bude vzhledem k datu oteplení opět možná jen přechodné, ale čas se krátí a bude to lepší než kdyby pořád mrzlo
- Středa 2. února 2011 v 18:58® Sander
Dneska bylo fakt drsný ráno.
Cestou do ČB mi to v sedm ráno ukázalo u Vodňan –17°C, zatím nejvíc co jsem na tom teploměru v autě viděl
Možná proto se stala tamější srážka vlaků, voni ty Regionovy maj taky každou chvíli poruchu, třeba v kokpitu nešlo topení a kdoví jestli nebyl mašinfíra zmrzlej jak holubí trus… - Pondělí 31. ledna 2011 ve 20:33® Sander
Libor > nedovedeš!
- Pondělí 31. ledna 2011 v 18:37® Sander
mvincik > já jsem strašně rychlej, vážně. Dokážu z pracovní doby vytěžit docela dost volného času.
- Pondělí 31. ledna 2011 v 18:17® Sander
mvincik > stíhám ji až moc, holt jsem se ale vzbudil až v půl třetí. Indiánský vstávání je svině!
- Pondělí 31. ledna 2011 v 18:10® Sander
spike > zavolal jsem si od kamaráda vedoucímu, i když byl už mimo město, obětavě přijel s klíči
Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 17:10:36 uživatelem Sander.Dobrý bylo, že byl kamarád výjimečně vedle v budově, normálně chodí domu ve dvě, jinak bych nesehnal ani číslo na šéfa.
Měl jsem tam všechno, mobil, kartu od auta, peněženku, klíče od bytu…boty…tak jsem se tam musel dostat za každou cenu
Plán B byl rozmrdat fabku, už jsem to měl domluvený s údržbářem - Pondělí 31. ledna 2011 v 17:53® Sander
To byste neřekli co je to za průser jít se v práci nevinně vychcat a nechat si v laborce zabouchlý klíče.
- Pondělí 31. ledna 2011 v 17:48® Sander
spike > souhlas, spravedlnost existuje
- Neděle 30. ledna 2011 v 17:13® Sander
Prutos > hm, no jo, já stihnul konec MS v cyklokrosu a měl jsem z toho nějakou kecavou
Ten Štybar je fakt kádr, zřejmě dobrej oddíl. - Neděle 30. ledna 2011 v 16:47® Sander
Prutos > to se pleteš, možná si vzpomeneš že jsem tu psal, že kdybych ho vyhrál, poskytnu ho zdarma prvnímu kdo ho využije, protože já pro něj nenajdu uplatnění. A ty jsi první kdo mi to řekl. No ne?
A vůbec, já nikdy nic nevyhrál, nevím o čem tady píšu
- Neděle 30. ledna 2011 v 16:38® Sander
Prutos > to nejsou slova do větru, já svoje slovo držím.
Udělej si do svého zápisníku s počty slosování čárky i za moje příspěvky.
- Neděle 30. ledna 2011 v 16:28® Sander
Prutos > hele, dávám do Z lovu příspěvky bez ohledu na soutěž, stejně jako jsem je tam dával předtím – takže, když bych ten pekáč proti své vůli nedejbože vyhrál, máš moje slovo, že ho ani nerozbalím a píšu na něj tvoji adresu. I poštovný ti cvaknu. Vážně.
- Neděle 30. ledna 2011 v 16:14® Sander
Ta soutěž dělá z lidí fakt vemena.
Přijde mi dost divný tahat si po kapsách naviják od Daiwy a fotit ho samotný spolu s úlovkem, přitom jehož pomocí ryba ven evidentně nešla.Co na to říct
- Neděle 30. ledna 2011 ve 13:19® Sander
Dneska je teda fakt kosa.
Ještěže tu máme nový topení – ohaře.
Spolu s bíglem udělaj pod dekou slušný kilowatty - Sobota 29. ledna 2011 v 11:12® Sander
spike > nemáš vstávat tak brzo.
- Pátek 28. ledna 2011 ve 20:31® Sander
osprey > nějak jsem se po tom nepídil – čí byly ty vystavené exponáty? Studentů?
- Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:47® Sander
mvincik > něco spácháme, ale má to čas. Zima je prostě debil!
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:25® Sander
mvincik > tak to jsi zvolil úplně špatně bez ohledu na co jsi chytal
- Středa 26. ledna 2011 v 19:51® Sander
mvincik > je naprosto normální za takového počasí nic nevyžehlit, pokud jdeš na blint na nejisté fleky.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 21:43® Sander
Char > hm, to já taky, ale na tý druhý