Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 14. ledna 2011 v 15:16® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alov > a to já si zajásám. Konečně to s tím sněhem trošku hnulo.
To, že si lidi rozmrdali přírodu a povodně jsou na každoročním pořádku, je věc jiná. Je jedno jestli jsou to západní Čechy. Dřív nebo později nás to opakovaně čeká všechny. - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 22:00® Sander
hecht > jinak Džesina po tom včerejšku musela absolvovat kurz hubnutí: http://elfyourself.jibjab.com/…QYuSKIlold66
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:30® Sander
kerob > šmejdi!
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:26® Sander
osprey > sehnat hadičku není problém.
Problém je donutit se ji sehnat - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:18® Sander
osprey > aha, byl jsem myšlenkama jinde.
Proč tak složitě, když můžu jedním nádechem zneužít krásu fyziky, resp. přitažlivosti zemské - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:17® Sander
Brzdy, ložiska, čepy…na to sere pes. To jsme si měnili na kolenou sami.
Elektrika je největší debil. A tím nemyslím vyhřívání zrcátek nebo el. stahování oken. - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:14® Sander
osprey > hlídajej ho dobrmani.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:13® Sander
denyg > fanatiku.
Papíry letos vodevzdávat nebudu. Co je komu do toho kde jsem kolikrát byl a jestli se úlovky vešly do kufru. - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:07® Sander
osprey > to je další věc co řeším. Vzal jsem do tý srágory předevčírem chrocht za pětičento. Sháním hadičku kterou to dostanu z nádrže
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:03® Sander
hraji > já ti rozumím, a u toho nového Megana to podceňovat nehodlám.
Ale pochop, že tahle investice se už nemůže vyplatit u patnáct let starého auta, které má asi dvojnásobnou cenu než by stála jeho oprava. - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:58® Sander
Char > bylo by to krásný.
mannice > jestli jedeš sám, tak to rybářství chápu
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:51® Sander
mannice > školit se ne woe
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:48® Sander
Char > hele, nezaslouží. Já to s těmi city přeháním, lakuju. Skutečnost je taková, že jsem byl přemluven kamarádem co tomu rozumí, vypadá to na prkotinu v elektrice. Stačí ji jen najít a zodpovědně opravit. Koukneme na to sami, jinak příští týden předběžně domluvený servis. A nespoléhat na opravy typu 600 bez paragonu a tak…
Takže vzato kolem a kolem, pokud bude po opravě pojízdný déle jak týden nebo po najetých zkušebních 300km, půjde za 15 do světa.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:28® Sander
hecht > já na to nemám srdce. Fakt. Zažili jsme toho spolu hodně…
Na vrakoviště se jede kolem autoservisu. V poslední chvíli jsem tam jebnul blinkr doleva a dal mu poslední šanci.
Jsem fakt pako. Zase mi to bude stát litr, popojedu kousek a zas to klekne… - Středa 12. ledna 2011 ve 20:33® Sander
osprey > jak jsem se v sobotu motal kolem kanálu, nějak se mi mihlo hlavou, jestlipak ti tam náhodou malinko neubyly vydry? Nějak jsem nenacházel stopy typu kopička šupin a krev ve sněhu.
Divný. Ale třeba jen štěstí na úsek. - Středa 12. ledna 2011 ve 20:24® Sander
osprey > já když slyšel jak to chroupala, nedělám si naděje.
Škoda, musel bejt fakt starej, nebo aspoň na první pohled se zdálo, annuly fakt nahusto - Středa 12. ledna 2011 ve 20:17® Sander
Dneska jsem našel šupinu z tlouště, fakt velkýho, dal jsem ji sušit a pes mi ji sežral…
- Středa 12. ledna 2011 v 19:57® Sander
spike > si představ oškubat hektar borůvek…
- Středa 12. ledna 2011 v 19:16® Sander
spike > ve městech ať si to staví kdo chce, má tam vyrůst továrna s šikmovokejma nebo tohle…mezi panelama se aspoň nažerou zajíci.
- Středa 12. ledna 2011 v 19:09® Sander
spike > ani mně se to nelíbí.