Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:48® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab > to teda nevim, já dneska před barákem nadával na zimu a od tý doby na mě půlka lidí ze vchodu kouká nějak divně.
Bylo to dost hlasitý a sprostý.
Jsem lempl nenasprejoval gumičky u zadních dveří a samozřejmě se tam nemohl dostat… - Sobota 4. prosince 2010 ve 21:30® Sander
Mary > automatické přihlášení.
Když zapneš Chytej a autologin máš zapnutý, už jsi automaticky přihlášena. - Sobota 4. prosince 2010 ve 21:00® Sander
timbab > čím to měříš?
Nám ukazuje meteostanice za oknem –8, ale teď mi auto ukázalo –15, chvíli jsem v tom stál venku a zdálo se mi že je ještě víc. - Sobota 4. prosince 2010 ve 20:48® Sander
Výborně, už je tam patnáct pod nulou.
- Sobota 4. prosince 2010 v 10:39® Sander
Char > prd, oteplí se
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 09:39:43 uživatelem Sander.
Mě spíš tlačí ta pramice co mi tam přimrzla zvenku i zevnitř, zapadala sněhem a i kdybych ji vysekal, stejně s ní nedojedu nikam, kde by se dala zapřáhnout za auto a vytáhnout z vody
Jako kapitán lodi jsem zklamal - Pátek 3. prosince 2010 ve 22:40® Sander
sus1 > nepochopils, tvoje smůla.
Ale klidně diskutuj dál, myslím že každý námět na světlejší budoucnost serveru David uvítá.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:33® Sander
sus1 > teď ale řešíme dvě odlišné věci, nespojuj je.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:32® Sander
Char > nevěš hlavu, mně se šede tlouště taky nepovedlo, ale vůbec mi to nemrzí. Cíle jsou důležitý, chyběla by pak motivace a to je, aniž si to leckdo uvědomuje, začátek srkačkařiny
- Pátek 3. prosince 2010 ve 22:28® Sander
Řekl bych že někoho křečovitě podplácet proto aby zde byl aktivní asi není ta správňácká cesta.
Důležitější je příliv nové krve, z něhož se někdo aktivní jistě vytříbí. - Pátek 3. prosince 2010 v 16:44® Sander
HaD > to je právě otázka, zda soutěž vede ke zkvalitnění serveru, k získání aktivních uživatelů.
Padl zde názor, že největším problémem je zdejší grafika. Já s ním souhlasím, líbí se mi, ale vysloveně chytlavá není. Pro mě osobně to nemá až takový význam, už jsem tady nějaký ten pátek a přizpůsobím se. Ale vám jde především o uživatele nové, pokud se nepletu.
Já Ti do toho ale nebudu mluvit. Je to určitě velká a nejistá investice.
A s tou soutěží – rubrika Z lovu by podle mě měla být aktuální, tedy o zápisech nejvýše pár dní starých. Tahle boom akce s posíláním úlovků z léta mi nepřijde moc dobrá. Pokud se chtěl někdo pochlubit letním úlovkem, měl to udělat v létě. Teď je důvodem naviják – jak říkám, pro mě trošku málo (morálně, ne věcně, jestli mi rozumíš. Cena je to fajn, votomnic).
- Pátek 3. prosince 2010 v 16:24® Sander
HaD > a co je na tom fajn?
Potočák visící ve vzduchu za třpytku, podmírová štika válející se vedle kačeny, vyřadovaná tuna kaprů, štiky válející se na zemi jak kus lejna…možná lepší nevidět.Možná že mi uniká i smysl celé této komedie. Vyrojí se monitoři, obdarujete je navijákem a vše zas pojede ve starých kolejích.
Trochu málo, ne? - Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:49® Sander
mannice > podle mě bude jako praktická podložka pod ryby zvoleno novinkou roku hrablo na sníh.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:40® Sander
mannice > asi jako pro sumcaře larysa.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:33® Sander
Char > jo jo, jeden by se z tý zimy už fakt vobtáh!
To bude pro zvěř venku asi kritický víkend.
- Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:04® Sander
mannice > podle mě měla ta větší deset a ta menší devět řízků. Ale nevím jak je velká vana, takže je to ± řízek.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 15:04:58 uživatelem Sander. - Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:50® Sander
Co je hlavní, musely mít fakt dobrý maso.
- Středa 1. prosince 2010 ve 23:01® Sander
Fugas > ne, teď si dělám srandu, píše mi kubajzs že ve 21:30 naměřil 25,4cm
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:42® Sander
hecht > nesjou ty komunistický bárky náhodou vyhřívaný? Nebo proč se z nich tolik hulí?
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:40® Sander
Fugas > moc ne. Strakonice jsou taková prdel, že i ten sníh je bere obloukem.
- Středa 1. prosince 2010 ve 22:18® Sander
hecht > ty jo, zlinkovat se pomerančovým koncentrátem, to muselo bejt drsný na tý lodi!