Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 4. prosince 2010 ve 21:48® Sander
Sander

timbab > to teda nevim, já dneska před barákem nadával na zimu a od tý doby na mě půlka lidí ze vchodu kouká nějak divně.
Bylo to dost hlasitý a sprostý.
Jsem lempl nenasprejoval gumičky u zadních dveří a samozřejmě se tam nemohl dostat…

Sobota 4. prosince 2010 ve 21:30® Sander
Sander

Mary > automatické přihlášení.
Když zapneš Chytej a autologin máš zapnutý, už jsi automaticky přihlášena.

Sobota 4. prosince 2010 ve 21:00® Sander
Sander

timbab > čím to měříš?
Nám ukazuje meteostanice za oknem –8, ale teď mi auto ukázalo –15, chvíli jsem v tom stál venku a zdálo se mi že je ještě víc.

Sobota 4. prosince 2010 ve 20:48® Sander
Sander

Výborně, už je tam patnáct pod nulou.

Sobota 4. prosince 2010 v 10:39® Sander
Sander

Char > prd, oteplí se :-)
Mě spíš tlačí ta pramice co mi tam přimrzla zvenku i zevnitř, zapadala sněhem a i kdybych ji vysekal, stejně s ní nedojedu nikam, kde by se dala zapřáhnout za auto a vytáhnout z vody :-)
Jako kapitán lodi jsem zklamal :-)

Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 09:39:43 uživatelem Sander.
Pátek 3. prosince 2010 ve 22:40® Sander
Sander

sus1 > nepochopils, tvoje smůla.

Ale klidně diskutuj dál, myslím že každý námět na světlejší budoucnost serveru David uvítá.

Pátek 3. prosince 2010 ve 22:33® Sander
Sander

sus1 > teď ale řešíme dvě odlišné věci, nespojuj je.

Pátek 3. prosince 2010 ve 22:32® Sander
Sander

Char > nevěš hlavu, mně se šede tlouště taky nepovedlo, ale vůbec mi to nemrzí. Cíle jsou důležitý, chyběla by pak motivace a to je, aniž si to leckdo uvědomuje, začátek srkačkařiny :-D

Pátek 3. prosince 2010 ve 22:28® Sander
Sander

Řekl bych že někoho křečovitě podplácet proto aby zde byl aktivní asi není ta správňácká cesta.
Důležitější je příliv nové krve, z něhož se někdo aktivní jistě vytříbí.

Pátek 3. prosince 2010 v 16:44® Sander
Sander

HaD > to je právě otázka, zda soutěž vede ke zkvalitnění serveru, k získání aktivních uživatelů.

Padl zde názor, že největším problémem je zdejší grafika. Já s ním souhlasím, líbí se mi, ale vysloveně chytlavá není. Pro mě osobně to nemá až takový význam, už jsem tady nějaký ten pátek a přizpůsobím se. Ale vám jde především o uživatele nové, pokud se nepletu.

Já Ti do toho ale nebudu mluvit. Je to určitě velká a nejistá investice.

A s tou soutěží – rubrika Z lovu by podle mě měla být aktuální, tedy o zápisech nejvýše pár dní starých. Tahle boom akce s posíláním úlovků z léta mi nepřijde moc dobrá. Pokud se chtěl někdo pochlubit letním úlovkem, měl to udělat v létě. Teď je důvodem naviják – jak říkám, pro mě trošku málo (morálně, ne věcně, jestli mi rozumíš. Cena je to fajn, votomnic).

Pátek 3. prosince 2010 v 16:24® Sander
Sander

HaD > a co je na tom fajn?
Potočák visící ve vzduchu za třpytku, podmírová štika válející se vedle kačeny, vyřadovaná tuna kaprů, štiky válející se na zemi jak kus lejna…možná lepší nevidět.

Možná že mi uniká i smysl celé této komedie. Vyrojí se monitoři, obdarujete je navijákem a vše zas pojede ve starých kolejích.
Trochu málo, ne?

Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:49® Sander
Sander

mannice > podle mě bude jako praktická podložka pod ryby zvoleno novinkou roku hrablo na sníh.

Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:40® Sander
Sander

mannice > asi jako pro sumcaře larysa.
:-D

Čtvrtek 2. prosince 2010 ve 20:33® Sander
Sander

Char > jo jo, jeden by se z tý zimy už fakt vobtáh!

To bude pro zvěř venku asi kritický víkend.

Čtvrtek 2. prosince 2010 v 16:04® Sander
Sander

mannice > podle mě měla ta větší deset a ta menší devět řízků. Ale nevím jak je velká vana, takže je to ± řízek.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2010 15:04:58 uživatelem Sander.
Čtvrtek 2. prosince 2010 v 15:50® Sander
Sander

Co je hlavní, musely mít fakt dobrý maso.
:-)

Středa 1. prosince 2010 ve 23:01® Sander
Sander

Fugas > ne, teď si dělám srandu, píše mi kubajzs že ve 21:30 naměřil 25,4cm :-)

Středa 1. prosince 2010 ve 22:42® Sander
Sander

hecht > nesjou ty komunistický bárky náhodou vyhřívaný? Nebo proč se z nich tolik hulí? :-D

Středa 1. prosince 2010 ve 22:40® Sander
Sander

Fugas > moc ne. Strakonice jsou taková prdel, že i ten sníh je bere obloukem.
:-)

Středa 1. prosince 2010 ve 22:18® Sander
Sander

hecht > ty jo, zlinkovat se pomerančovým koncentrátem, to muselo bejt drsný na tý lodi! :-D