Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 21:36® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > taky ti tak bojovali jako mně? Byli jak splašení, takhle na zimu…ale v proudu teda…
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 21:35® Sander
hecht > já ji tam zapomněl wolle
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 20:48® Sander
Když jsem dneska jel na ty fišky, v půlce cesty míjím epesní maminu, nevím proč, ale v ten moment jsem si vzpomněl že nemám naviják a jel jsem zase 10km zpátky.
To ani nemluvím o těch ohřívačích – mrzly mi ruce, jsem si řek že bych je docela i zkusil – sáhnu do báglu…no nechal jsem je doma.Hlavně že jsem k vodě vláčel krámů že jsem šel nadvakrát.
Děs.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 19:09® Sander
Scanix > co chceš za typy, když je spolu s mírou k vidění na obou serverech asi šestnáctkrát
- Sobota 20. listopadu 2010 v 19:05® Sander
Scanix > cca 40.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 19:03® Sander
spike > jo, dobrý
A na dvě desetinná místa bys to neměl? - Sobota 20. listopadu 2010 v 19:01® Sander
spike > už?
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:51® Sander
spike > už?
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:34® Sander
spike > 34.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:13® Sander
Libor > docela jo, tři venku, dva jsem si povodil. Ale na tu dobu a velikost říčky překvapili pěkní cejni.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:05® Sander
Libor > jsi mi nasadil brouka do hlavy s těma kaprama…tak jsem jel taky…
- Sobota 20. listopadu 2010 v 11:29® Sander
inspo > měl jsem hodně fišbonů, zatím ještě čerpám z tohodle fondu
- Sobota 20. listopadu 2010 v 11:27® Sander
Libor > aha
- Sobota 20. listopadu 2010 v 11:16® Sander
Libor > pár hodů bys dát mohl. Za týden už ti budou voblery skákat žabky po ledu.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 11:07® Sander
Libor > co ty tady?
Tys ji nenašel, viď? - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:26® Sander
spike > klidně bych mu ten prut vrátil, policii vysvětlil že u něj nikdo nebyl a vlastně jsem ho našel, stejně jako peněženku v supermarketu…
Rád bych se ale podíval do očí tomu drzýmu šmejdovi.
- Pátek 19. listopadu 2010 v 19:24® Sander
sus1 > a co by se mělo dít?
Viděl jsi někdy někoho z RS, pokud na ni vůbec někdy narazíš, že by napsal napomenutí nebo nedejbože vzal povolenku někomu, kdo nešetrně zachází s rybou? A s 37cm rybou ve vezírku když má u vás míru 35 není problém… - Pátek 19. listopadu 2010 v 19:17® Sander
spike > mně spíš fascinuje to, že tam tohle ty lidi dělaj bez jakékoliv bázně. Jedeme kousek kolem nich a nikdo se neráčí aspoň jeden z těch pěti prutů stáhnout, nebo se k prutům přiblížit aspoň na padesát metrů…
Jestli se tam s klukama ještě podívám a budou souhlasit, budu si ty pruty brát. Až se nevejdou na loď, tak je budu třídit a pekáče házet přes palubu.
- Pátek 19. listopadu 2010 v 18:51® Sander
ladamaj > ty přehrady jsou neštěstí.
Já vim jak jsme nedávno šli ještě po tmě na pláž s Charem a hechtem na Orlasu hodit loď na vodu. Přijedem na místo, tam nahozený dva pruty, očividně celou noc, nikde ani živáčka. O těch šmejdech co jsme viděli za polovinu dne objíždění břehů ani nemluvě. Více prutů na osobu, narvaný igelitky okounama, nahozený pruty na candáty, nikde ani noha…ještě že tam jezdím tak málo. Asi by mi to bylo líto. Nějakej průser tam vidím vždycky.
Posledně s Brčkem na candátech – nahozený pruty, nikde nikdo, (asi) majitel žehlil 150m vedle z mola do čeřenu… - Pátek 19. listopadu 2010 v 16:21® Sander
pruhac > dravci se tu žehlí od léta, jejich stavy jsou koncem podzimu tak bídný, že už u vody nevidím skoro ani kačenkáře. Nevím jak jinde, ale po vyžehlení kapra se tu žádné přeorientování nekoná.