Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:53® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dneska tu bylo ráno –3,4°C, odpoledne na tričko.
Podzim jak má být! - Pondělí 11. října 2010 ve 20:19® Sander
ladamaj > nesouhlasím.
Nikdy bych nedělil rybáře na slušné a pražáky. To je hloupost. Nemyslím si že se nějak extra liší od běžného jihočecha. I když možná že trochu přecejen ano, stačilo mi být v Praze 3 neděle na školení a to si pak takový člověk víkendový rybačky jinak váží, když v tom blázinci musí být pořád… - Pondělí 11. října 2010 v 18:49® Sander
skwor > jasný, tak proto jezdí pražáci žehlit k nám.
- Pondělí 11. října 2010 v 17:28® Sander
skwor > drsný!
- Neděle 10. října 2010 ve 22:48® Sander
mannice > 2/0, to ta ryba je tak velká že se jí ztrácí v tlamě.
- Neděle 10. října 2010 ve 22:40® Sander
Merza > zkus to za tlamku a sekni dřív, za to nic nedáš.
- Neděle 10. října 2010 ve 22:34® Sander
Merza > bolen dokáže také plynule tahnout, ale o poznání rychleji. To samé tloušť.
Dost možná tu rybku také špatně napichuješ. - Neděle 10. října 2010 ve 22:28® Sander
Merza > v tom případě mě napadají tři možnosti – používáš moc těžkej splávek, štika cítí odpor a rybu pustí.
Můžeš používat i moc velký háček, štika to pozná a rybku pustí.
Třetí možnost je ta, že sekáš pozdě. - Neděle 10. října 2010 ve 22:25® Sander
Merza > díky za vysvětlení. Něco takového čtu poprvé, ani jsem netušil že může existovat revír kde se chytá na živou rybku a přitom nesmí vláčet.
Dost možná to svazáci schválili úplně obráceně, když to přehnali s chlastem za peníze členů. - Neděle 10. října 2010 ve 22:23® Sander
Merza > odpověděl jsem ti proč ti to ryby pouští. Že o tom máš pochybnosti není ale můj problém.
- Neděle 10. října 2010 ve 22:20® Sander
Merza > krade se, kradlo a krást se bude, přesto je to prasárna, stejně jako lov štik na živou.
A proč bys proboha tu rybičku zabíjel? Můžeš ji klidně pustit, nebo ještě lépe vůbec nechytat za účelem napíchnutí na trojhák.
Můžeš blíže specifikovat, proč na revíru není možné vláčet, pokud to není zakázané? Já jen že jsem takový revír ještě neviděl. - Neděle 10. října 2010 ve 21:18® Sander
timbab > v pořádku.
Kdyby jsi se chtěl hádat, jsem tu pro tebe. Dneska jsem v ráži.
- Neděle 10. října 2010 ve 21:13® Sander
timbab > já za to ale nemůžu že jsi to nepochopil jako odpověď, byť je tam napsaná velice srozumitelně…
- Neděle 10. října 2010 ve 21:07® Sander
timbab > to zase ne, pak by se všichni nudili na internetu a posílali sem podobně stupidní otázky.
Tím myslím tu tvoji. Neber to osobně. - Neděle 10. října 2010 ve 20:55® Sander
Merza > už i štiky samotný totiž pochopily, že jejich lov na živou rybku je prasárna, a tímto způsobem se to snaží dát nechápajícím rybářům najevo. Oni tu rybičku totiž nechtějí sežrat, ale jen odtáhnout jinam, protože už se na to nemůžou dívat…
- Sobota 9. října 2010 v 18:14® Sander
olda > životní ryba, gratuluji!
- Sobota 9. října 2010 v 16:49® Sander
skwor > aspoň bude utahanej a bude dobře spát
- Sobota 9. října 2010 v 16:01® Sander
ladamaj > nevěš hlavu, ani já nevím jak vypadá ryba.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2010 16:01:17 uživatelem Sander.
Dostanu se na ně zítra po delší době, vzpomenu si na Tebe a jednu fotku Ti sem pošlu. - Sobota 9. října 2010 ve 12:24® Sander
Kazan > přesně, občas je dobrý píchnout do susího hnízda.
Von se s náma někdy taky nesere - Pátek 8. října 2010 ve 20:43® Sander
Tycoon > pominu-li, že nepoznáš jesena, uniká mi důvod proč fotit malou rybu obalenou bahnem a posílat ji do světa.