Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 15. září 2010 ve 21:04® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
majkyss > pro mě není žádný prut dost dlouhý.
Tak zkus tenhle.
http://www.rsp-fishing.cz/…5-model-2008 - Středa 15. září 2010 ve 21:00® Sander
majkyss > s tímhle se hází fajnově.
http://www.rsp-fishing.cz/…6-model-2008 - Středa 15. září 2010 ve 20:57® Sander
majkyss > mrkni na rsp-fishing.
Nejsou to žádné klenoty, ale za přijatelnou cenu docela fachčí. - Středa 15. září 2010 ve 20:51® Sander
majkyss > já bych ti poradil, kup nějakej univerzál 5–6 ve 2,70, k tomu odpovídající šňůru a naviják, jenže nemůžu…
…obratem budu zdiskreditován, protože univerzální mušák neexistuje a radil bych ti tudíž naprosto zcestně.
- Středa 15. září 2010 ve 20:48® Sander
Char > no s některejma to fakt mlátí, vo tom nic!
- Středa 15. září 2010 ve 20:43® Sander
Ahojky prej…a já myslel že se takhle zdraví jen slečny v pubertě
- Středa 15. září 2010 ve 20:34® Sander
Dejwík2504 > to snad ani ne
Ale čamtám málo.
Nejsem zrovna pivař, raději sáhnu po dobrém vínu, nebo tvrdší mi chutná skoro všechno. - Středa 15. září 2010 ve 20:13® Sander
Dejwík2504 > to to to to…to sem chtěl přece napsat jáá!!
- Středa 15. září 2010 v 19:16® Sander
spike > to je v pořádku.
- Středa 15. září 2010 v 19:10® Sander
Dejwík2504 > to nevím, ale podle mě bude mít Konkor ještě větší viskozitu, což je špatně.
- Středa 15. září 2010 v 19:05® Sander
spike > no tos to teda opravil čoveče…
- Středa 15. září 2010 v 18:13® Sander
spike > ani ses nepochlubil že vyšíváš…
- Středa 15. září 2010 v 18:07® Sander
Šnek > Konkor je spíše jen konzervační olej. Ten bude mít hodně krátkou účinnost.
- Úterý 14. září 2010 ve 21:11® Sander
Dejwík2504 > do kompu jsem se díval asi dvacet šestkrát.
- Úterý 14. září 2010 ve 21:10® Sander
Tomik > blázne, víš jak je studená? Za to mi ten mobil nestojí, nehledě na to, že i ta simka už bude pravděpodobně nepoužitelná.
Jediný co jsem udělal bylo to, že jsem prošel s polarizákama ten flek pod jezem, kde jsem se natáh. Tam nebyl. Byla to N 6300, většinu jeho plochy zabírá nerez, svítil by v tý vodě na dálku. - Úterý 14. září 2010 ve 21:04® Sander
osprey > já taky ne. Včera mi kamarád přinesl epesní flešku, malinkatou, asi 2×1×0,2cm. Už ji nemám. Tak malá věc prostě nejde nestratit.
Dneska jsem se ji ještě z posledních sil snažil najít, ale nemá to smysl.
Blbej den. - Úterý 14. září 2010 ve 20:56® Sander
spike > ona to snad nebude zas taková tragédie. Příští týden už bych měl fachčit se stejným číslem, kontakty časem nějak zchrastím…myslím…
- Úterý 14. září 2010 ve 20:43® Sander
Kdepak hoši, nebuďte lemplové jako já a napište si je co nejdřív.
Ještě na té lodi jsem vyřizoval dva hovory a zničehonic mobil nebyl. Nechápu jak, kam a kdy se propadl do pekla, ale pár tipů mám - Úterý 14. září 2010 ve 20:39® Sander
osprey > hmm, teď řeším strategii jak přežít bez mobilu. Což, mobil vem čert, ale štvou mi ty kontakty bez jakékoliv zálohy co se tam válí se simkou na dně…
- Úterý 14. září 2010 ve 20:19® Sander
osprey > je to jen prostředek k tomu, abych se pohodlně usadil na místech, kam se většinou stejně dostanu i ze břehu. Nebude to v rybách žádná změna.
Teď na ní ještě pár dní zamakám, pod tím jezem jsem docela oddělal držák vesla, udělám si v práci a přišroubuji veškeré vyfikundace na feeder a položenou, v zimě na kozách natřu a rozjedu to s ní snad příští rok.