Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 9. září 2010 v 17:47® Sander
Sander

inspo > mník má hnusný maso, přirovnal bych ho k plotici od čističky. Nemá smysl je tahat domu.

Čtvrtek 9. září 2010 ve 14:19® Sander
Sander

Libor > bodeť, víš co to má masa, kdo by se s tím dělal, zlatý ryby do 45.
:-)

Tento příspěvek byl editován 9.9.2010 14:19:20 uživatelem Sander.
Středa 8. září 2010 ve 20:35® Sander
Sander

Kazan > to se mi docela vyhýbá.
A nepleteš si ty vložky třeba s plandavkama? S těma se tam u vás dost sumcaří.
:-D

Středa 8. září 2010 ve 20:33® Sander
Sander

Piranha > teď nevím koho myslíš, bobry, komáry, nebo cikány?

Středa 8. září 2010 ve 20:28® Sander
Sander

Piranha > bobr a ledňáček se dokáží snadno přizpůsobit. A o komárech ani nemluvě. :-D

Středa 8. září 2010 ve 20:23® Sander
Sander

Jak.novi > bodeť, ještě nemáš úkoly, co?
:-D

Středa 8. září 2010 ve 20:21® Sander
Sander

Kazan > já tomu věřím, ryby jsou tam obrovský.

Středa 8. září 2010 ve 20:16® Sander
Sander

Piranha > brrr, lodní doprava, příliv, odliv, čůrající psi, paničky a bezdomovci, vložky, smrad, nemocný ryby a betonový zdi.

V centru Ústí to malinko znám. Zamlada jsem tam několikrát byl. Neměnil bych ani kdybyste tam tahali sedmdesátky tlouště vidlema.

:-)
Středa 8. září 2010 ve 20:11® Sander
Sander

Jak.novi > vyfič.
Sami máme málo.

Středa 8. září 2010 ve 20:11® Sander
Sander

Piranha > ne, myslím že se nemýlím, ale je to věc názoru, někdo ve městech chytá často a rád, protože tam ryby zpravidla fakt bejvaj.
Já bych si nezvykl. Rybaření musí bavit, (jinak je to jen umělé zabíjené času) a takový pocit jsem ve městě ještě neměl.

Středa 8. září 2010 v 19:43® Sander
Sander

Libor > já byl včera v práci taky dlouho.
Vzal jsem si tam vázání a nadělával hodiny :-D
Pak došel páv a tahnul jsem domu.

Středa 8. září 2010 v 19:42® Sander
Sander

spike > taková místa jsou vzácnost.
Já teda opatrně našlapovat nemusím, regulace tam téměř není.

Je to divočina.
Dneska tam asi pět metrů ode mne zalovil ledňák. S rybkou si sedl nad vodu, chvilku koukal a pak frnknul.
Už se mi tam stalo i to, že ke mně řišel srnec tak blízko, že bych se ho dotkl. Já ho už z dálky slyšel, tak jsem zalehnul a čekal.

Středa 8. září 2010 v 19:34® Sander
Sander

Piranha > jo, vybetonovaný Labe, centrum města, to bude něco pro Chara :-)

Středa 8. září 2010 v 19:31® Sander
Sander

spike > já jsem právě nedávno zkoušel fleky, kde loni braly opravdu velké ryby. Jenže letos je na těch místech vyležená tráva až na zem, olámané větve a mám problém chytit rybu přes 45.
Je to škoda. Moc lidí o těch místech nevědělo. Čekám že takhle to brzy dopadne i s úsekem kde jsem byl dneska. Pila, kosa, hrábě a můžou se svazáci vesele válet.

Středa 8. září 2010 v 19:27® Sander
Sander

majkyss > no to bacha, Bohouš je prověřený člen. :-)

Středa 8. září 2010 v 19:26® Sander
Sander

spike > měří 4,05m :-)
Byl to mazec.
Ale někdy si to rád dám ještě jednou.
EDIT: na zásek asi třičtvrtě metru, pak byl ve větvích. Musel jsem při záseku točit kličkou co to šlo :-)

Tento příspěvek byl editován 8.9.2010 19:28:29 uživatelem Sander.
Středa 8. září 2010 v 19:22® Sander
Sander

Char > přijeď, ukážu.
Tobě klidně.

Úterý 7. září 2010 ve 22:10® Sander
Sander

mannice > kapr je velice inteligentní tvor. Určitě ho to bavilo. Stejně jako ty jsi jako malej toužil o repete na cetrifuze, tak on se chtěl určitě taky svézt.

Úterý 7. září 2010 ve 21:52® Sander
Sander

osprey > já jsem na to ujetej…rád hážu dál a v těch dálkách sekám. S trojkou bych si nerozuměl.
Ta hechtovic fachčí báječně. Na ty lipany co ti sbíraj pod nohama se hodí. Já si ale pod nohama většinou všechno vyplašim, takže to musí lítat…

Tento příspěvek byl editován 7.9.2010 21:52:30 uživatelem Sander.
Úterý 7. září 2010 ve 21:40® Sander
Sander

mannice > kdybys řek rovnou že to nemohl být ten samej když byl ten první už dávno vedle v igelitce, tak bysme se vůbec nezlobili.