Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 30. srpna 2010 v 17:27® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
My dostávali každej rok hovno, proto jsem měl jeden sešit na všechno.
- Neděle 29. srpna 2010 v 19:58® Sander
hecht > zdar Dežo.
Tos koukal jakej máme krásnej podzim co?
- Neděle 29. srpna 2010 v 18:02® Sander
spike > zahrádkáři si zvykaj házet do řeky kde co, boty, flašky, mrtvý slepice, ale i třeba kamna…
Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 18:03:08 uživatelem Sander.
Hrozná svoloč. - Neděle 29. srpna 2010 v 17:55® Sander
spike > v tom je právě ten problém, já to vidím na Ospreyriveru, kde je to regulace jak howado, ale pořád je tam docela hloubka s pomalu tekoucími místy a udrží se tam kde co. Ale tahle rychlá proudná mělčina je z rybářského hlediska naprosto nezajímavá. Neviděl jsem v těch místech skoro ani lipana, kterýmu takovýhle fleky extra nevadí.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 18:00:00 uživatelem Sander. - Neděle 29. srpna 2010 v 17:47® Sander
spike > já to tam u vás neznám, ale tohle je regulace naprosto likvidační, koukni na to říční dno a řekni mi co bys tam hledal za ryby
- Neděle 29. srpna 2010 v 17:45® Sander
olda >
Dík. - Sobota 28. srpna 2010 ve 12:26® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuzeJak.novi > nevíš co teď frčí…
- Sobota 28. srpna 2010 v 10:47® Sander
Cejtim sníh.
- Pátek 27. srpna 2010 v 19:46® Sander
majkyss > ti přece nebudu radit nějaký kraviny, no ne?
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:08® Sander
osprey > no dělnice to byla snaživá.
Dělala kolem toho lustru jak gumová.
Nešla tím repelentem vůbec trefit, ale aspoň je ten lustr dobře naimpregnovanej. Myslim že jako komáří bidýlko dnes fachčit nebude. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:56® Sander
mckvak8 > nemám s tím problém, teoreticky vzato mě ohrožoval na životě, v rámci sebeobrany jsem konal svou povinnost.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:31® Sander
Char > vosy jsou u mě na žebříčku oblíbenosti ještě vejš než sršáni. A přitom mi nikdy nic moc neudělaly, jen jsou otravný. Teď jsem si vezl z chaty zbytek červenýho a sklepal jsem jich z flašky asi pět.
Jo, vzpomínám si asi před třemi lety na kole. Zapadla mi za tričko a bodla 3× do zad.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 21:18® Sander
džigit > já vim jak se jim nadává, ale sršán je lepčí.
Bitva na život a na smrt. Ještě teď mi z repelentu pálí voči. Cíl byl sršána vomámit, pak odpálkovat flaškou od Pepsi. Vyšlo to. - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:55® Sander
Dprdele, mám tu sršána!
Zdar zejtra - Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 20:45® Sander
džigit > strejda měl taky boxera.
Ale když chceš něco jemnějšího, tak tento bude jistě dobrá volba. - Úterý 24. srpna 2010 ve 21:52® Sander
majkyss > zkus se podívat na kemp Podskalí, je to kousek od Radavy. Před pěti lety jsme tam týden chrápali v chatce. Teď už by tam mohlo být volno.
Myslím že je to to na tom odkazu, akorát je to tam celý nový.
http://www.klucenice.cz/…odskali.html - Úterý 24. srpna 2010 v 16:29® Sander
mckvak8 > dva cejny jo?
Ty jsi masař!Já bych maso do salátu nikdy nevařil, přestože jsem četl pár receptů, kde se maso do saláta vaří.
- Úterý 24. srpna 2010 v 16:26® Sander
Pohoda > něco jiného je když jedeš na ryby přes noc. To si taky rád otevřu víno, pokecám, zpravidla howno chytnu a vůbec mi to nevadí. Ale vycházky na ryby nejsou jen víkendová bobkařina. Taky tu máš vláčku, plavanou, feeder, což může být vycházka třeba jen na půl hodiny. Přesto to bývá téměř vždy na pohodu. A proč taky ne. Člověk chytá ryby protože ho to baví.
Chtít ulovit co největší rybu je naprosto normální. V dětství se mnou touha po velké rybě mlátila víc než pozdější puberta. Vůbec to nesouvisí s tím ulovit toho co nejvíc, spíše naopak. S postupem času se u mě tato touha vytrácí, ale pořád nějaká motivace existuje. Je důležitý mít v životě cíle. Platí to i v rybařině. Tento cíl pro někoho může znamenat trofejní úlovek, relax v přírodě, nebo ochranu života ve vodě a okolo ní. Toho je každý svůj strojvedoucí.
Vyfotit a pustit.
Další individuální přístup člověka k rybolovu. Dělám to tak víceméně také. Semtam něco zmasařim, ryba mi chutná. Ani v tomhle nevidím nějaký zdroj stresu. Chci rybu pustit, pustím. Chci ji zabít, zabiju. Chci ji vyfotit, vyfotím. Když se fotka nepovede, vem ji čert.Prostě pohoda.
Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 16:31:30 uživatelem Sander. - Úterý 24. srpna 2010 v 15:49® Sander
Hmm, aha…
- Pondělí 23. srpna 2010 ve 22:10® Sander
mannice > teda půl hodiny vodit candáta, to by musela bejt kráva.
Nepodseks spíš něco?