Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 2. srpna 2010 v 17:59® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor > díky.
Hele jako myslivec by jsi tam mrkal na drát.
- Sobota 31. července 2010 ve 21:32® Sander
Kazan > určitě, on ten třímetr padá na hubu i bez toho abych něco zkracoval.
- Sobota 31. července 2010 ve 20:22® Sander
spike > si dejte nad flek nornou stěnu hele.
- Pátek 30. července 2010 ve 22:45® Sander
Prutos > neříkej hop dokud nepřeskočíš.
Znáš určitě to s tou slečnou jak šla, šla a šla, až nakonec přišla do jiného stavu…
Přeji ať je to bez much, ale čék nikdy neví, počítače jsou strašný krávy. - Pátek 30. července 2010 v 19:29® Sander
inspo > jak kdy, více ale zrcadlem. Teď je takový jalový období zdá se mi. Často tu brašnu tahám bez fotky domů, proto občas ten kompakt.
Tento příspěvek byl editován 30.7.2010 19:30:00 uživatelem Sander. - Pátek 30. července 2010 v 18:34® Sander
inspo > ty jsi blázen, dost na tom že klepu kosu celej den v práci, kde musíme mít 20±1, a to ti potvrdí každej kdo tam s náma v tý klimatizaci stráví dýl než půl hodiny, že to zima fakt je.
No a venku je ještě o pět míň. To už fakt v tričku nedamKor když na tebe studeně leje
- Pátek 30. července 2010 v 18:29® Sander
inspo > máme 15°C a pršelo když jsem tam byl, v tričku bych tam asi zamrz.
Dík. - Pátek 30. července 2010 v 18:29® Sander
inspo > no s nadcházejícím podzimem už se mi začalo stýskat po těch pětatřicítkách. (jako těch od Celsia, ne vodaček)
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 22:15® Sander
MP-E654548987/5 > vysavač fousatý je sumec nebo parma? Spolu se slintákem můžou být vobá, tak fakt nevim
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 21:27® Sander
Libor > aha, ano, to byla má chyba, už jsem věděl že z toho bude prd a prásknul to od boku…
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:53® Sander
Libor > nemáš pravdu (myslím). Světlo šlo kolmo na břicho ryby, mírně z ostřejšího úhlu (odspoda, už bylo déle odpoledne), i přes veliké podexponování je to nepoužitelně tmavé nahoře proto aby bylo břicho jen s minimálním přepalem. Ale obráceně tu rybu dát nešlo. Nepáral jsem se s ní a pustil ji. Kdyby měla šedesát, asi bych laboroval víc.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 20:58:37 uživatelem Sander.
Ale pokud máš námět, jak tu rybu vyfotit ve stejné situaci jako byla tato, rád se přiučím, protože si pořád myslím že to není možné. - Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:33® Sander
Jak.novi > ne, se senem, morčatem a ostatní podestýlkou
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:30® Sander
Jak.novi > srandu od králíků.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:21® Sander
Dejwík2504 > 44 dle nejčastějšího rozměru pstruhovkové rakety.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:19® Sander
Nejblíže byl Jak.novi. 52 rovných.
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 20:20:24 uživatelem Sander.
Mě právě zajímalo jak hodně dokáže ovlivnit žížalovitější stavba těla. Byl i na zdejší poměry dost pohublý.
Světlo naprd, ještě to bylo mázlý… - Čtvrtek 29. července 2010 v 18:08® Sander
Pudu večer kolem, tak vyhlásím vítěze
Musim teď vyvézt babču na chatu. - Čtvrtek 29. července 2010 v 17:59® Sander
Jen tak pro srandu králíkům – tipnete si kolik má? Není nic extra, ale když už se mi ho nepovedlo dobře vyfotit, zneužiju ho aspoň takhle
Tento příspěvek byl editován 29.7.2010 18:00:37 uživatelem Sander. - Středa 28. července 2010 ve 20:32® Sander
mannice > hele dorvi toho svýho Faraóna na svaz a voni se ti ho tam rádi ujmou když zacinká.
Já o tom nedávno četl v práci článek tuším v Rybářství asi 5 let starém. Pamatuji si z něj jen to, jak autor popisuje systém přijímání cizinců jako naprosto debilní. Jak je to s hostovačkami či jak se tomu nadává u cizinců nemám tušení, nikdy jsem se s tím nesetkal. Pokud se nic nezměnilo, vem Faraóna radši na soukromák nebo na chovnej.
- Středa 28. července 2010 ve 20:20® Sander
mannice > no to by musel jinak máchnout ploutví
Pěkný to bylo, tohle trefit foťákem… - Středa 28. července 2010 ve 20:15® Sander
spike > 2ks za 400 s poštovným a DPB (daň za Prutosova bobra).