Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 28. července 2010 ve 20:12® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy > neser…ehm…teda…gratuluju…!
- Středa 28. července 2010 ve 20:12® Sander
Není nad to když vám během zdolávání vyskočí nad hladinu padesátka tloušť jak losos, škubajíc za letu otevřenou tlamou a dopadajíc s velkou ránou o metr dál…
Tloušť to dělá jen výjimečně, o to je to krásnější. - Středa 28. července 2010 v 16:42® Sander
HaD > migrace nebo emigrace?
Poslední čas se mi to zdálo docela v cajku. - Pondělí 26. července 2010 ve 22:00® Sander
sethy > ty wolle! Co na to říct. Snad jen gratulovat a příště to foť proti nějakému pozadí, ze kterého nikdo to místo nepozná. Škoda mršit takovéhle fotky.
- Pondělí 26. července 2010 v 16:48® Sander
Libor > jdou tam vložit čtyři fotky, mohl to být seriál po 90°, ale ty takhle…nepochopil jsem co jsi nám tou jednou fotkou chtěl jako říct.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2010 16:49:37 uživatelem Sander. - Neděle 25. července 2010 ve 21:40® Sander
sus1 > no von kubajzs řikal už v autě že je mu z něj špatně
Hele na tom něco bude, ještě že jsem to odmít když mi nabízel
- Neděle 25. července 2010 ve 21:35® Sander
sus1 > ba ne, teď kubajzs v COOPu koupil za pětku vodu, aby ji hned před krámem vylil a dal do automatu na mlíko
takže si myslim že musí bejt fakt v balíku
Jsme zajeli koupit koření na ty slintáky.
Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 21:36:10 uživatelem Sander. - Neděle 25. července 2010 ve 21:30® Sander
sus1 > no je, duháci došli a pšenice už bude za chvíli sklizená. A vono čekat měsíc na kukuřici a bejt jen o lučních kobylkách neni prdel!
- Neděle 25. července 2010 ve 20:11® Sander
kubajzs > no já si právě myslim že bych tam jednoho smaženýho asi narval.
Přijde mi to skorem jak žížala, a tu jsem jako malej občas za 10Kč před klukama překous - Neděle 25. července 2010 ve 20:04® Sander
kubajzs > hele co kdybysme je zkusili u vás na chatě?
- Neděle 25. července 2010 ve 20:01® Sander
sus1 > trošku na tlouště, jinak netušim, jsou hnusní, zlatej kostňák
- Neděle 25. července 2010 v 19:08® Sander
sus1 > měl jsem špinavý ruce od krmení, tak jsem je posbíral a zkusil je naučit plavat. Už to skoro uměli, ale pak chcípli…
- Neděle 25. července 2010 v 18:56® Sander
sus1 > no podívej se teď, stačila chvilka nepozornosti
- Neděle 25. července 2010 ve 13:28® Sander
sus1 > taky se podívej že je fakt k sežrání
Ačkoliv už jsem canonář, musim říct, že dizajnově a ergonomicky se jim tenhle pekáč povedl. - Neděle 25. července 2010 v 10:29® Sander
Z těch slintáků by se jeden fakt vobtáh.
Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 10:29:31 uživatelem Sander.
A to jsem včera vyndal foťák jen na minutku na západ sumce.
No a teď ráno už tam byl takhle zazimovanej, hnusák. - Neděle 25. července 2010 v 10:08® Sander
spike > no tady už to nešlo. O dvě patra níž se sousedi tak hádali, že to bylo slyšet aŽ k nám nahoru, hlavně to jak práskali dveřma
Jsou nějaký akční po ránu
Tady vidíš jednu z výhod paneláku. Nemusíš si nařizovat budíka abys stihl přijet včas na oběd - Neděle 25. července 2010 v 10:04® Sander
spike > to jako že by vstávali dýl než já jo? Tomu nevěřim.
- Neděle 25. července 2010 v 10:00® Sander
Teda vy jste ukecaný, to určitě dávaj nějakej nonstop díl Vékávéček
- Sobota 24. července 2010 v 17:40® Sander
spike > no budeš se divit ale lidí je u vody docela dost.
Ale nevadilo mi to, žehlil jsem si svoje a dost mě to bavilo. Velkýho nic, tři běžní kapříci, asi 30 cejnů, jeden karas a jeden lín. Bokem jsem tam jebnul rousnici na teleskopu, chvíli si povodil docela těžkou rybu, ale vypnula se.Na to jak je hnusně jsou ryby nějaký akční. Původně jsem nechtěl, ale asi půjdu večer na hady…
- Sobota 24. července 2010 ve 13:47® Sander
Robur > se divim že ti ten ohař vydrží bejt hodinu v okruhu třeba 5m
Nemáš ho na vodítku přivázanýho k židličce?