Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 18. července 2010 v 11:03® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
CeP > nj, každý máme jinou zkušenost.
- Neděle 18. července 2010 v 10:23® Sander
sus1 > hele, tamten na tebe kouká dalekohledem, to on si tě určitě najde!
Na Orlíku si dělá každej co chce, málokdy tam potkáš někoho, kdo chytá tak jak by měl. Až se čék cítí blbě, že chytá jen na dva pruty a o půlnoci zapisuje docházku na druhý den…
- Sobota 17. července 2010 ve 23:18® Sander
kubas > no vono se nechat popotahovat kvůli nějakýmu šmejdovi bez pudu sebezáchovy není žádná prdel.
- Sobota 17. července 2010 ve 23:12® Sander
osprey > pěkná práce, voda už jde malinko nahoru, jestlis krmil, budeš muset začít znovu
- Sobota 17. července 2010 ve 23:10® Sander
U nás je fakt báječně, se setměním začalo intenzivně pršet. Vyprd jsem se na to. Ven šel jeden candát, jinak ani drb.
Cesta zpět však byla opravdu fajn. Vlezl jsem do auta mokrej + mokrý věci a největší průser mokrej 2,5m deštník. Takže totál zamlžíno. Z prohřátejch silnic se valila pára, navíc jsem jel po dálnici kde nemá smysl ani kreslit postranní čáry, natož dělící pruh, takže jsem jel spíš po paměti.
Nakonec nezklamala křižovatka asi 50m od mého baráku, mimochodem dle názorů místních asi nejnebezpečnější ve městě. Skočil mi před auto nějakej skýn, celej v černym, jen nohy mu svítily – čehož jsem si naštěstí včas všiml. Fakt krypl. Vytroubím ho, oslovím ho mužským přirozením, on se ani neotočí a přidá do kroku. Fakt zabít! - Sobota 17. července 2010 v 19:50® Sander
No Bóže, my když jeli loni na houby, zabloudil jsem ve vesnici o dvanácti popisných číslech.
- Sobota 17. července 2010 ve 12:38® Sander
Tommy > no na mě je spoleh, votomnic.
- Sobota 17. července 2010 ve 12:36® Sander
Tommy > no na řece se rozdělává těžko, já bych ho rozdělal spíš na břehu.
- Sobota 17. července 2010 ve 12:17® Sander
spike > to já si včerejší večer (noc) fakt užil. Bylo nádherně, brali candáti, malí sumci a aj štika to vzala za tmy. Prostě tropická noc jakých je u nás fakt málo.
- Sobota 17. července 2010 ve 12:12® Sander
spike > no vidíš, konečně budete mít taky trochu komárů, ať víte co to je…
Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 12:12:58 uživatelem Sander. - Sobota 17. července 2010 ve 12:05® Sander
spike > to jako myslíš že tu máme tak horko, že se ten bouřkový déšť odpaří dřív než dopadne na zem? V tom jste odborníci spíš vy tam na východě
- Sobota 17. července 2010 ve 12:01® Sander
Tak teda nevim, dneska mě vzbudily asi dvě bouřky a venku nejni ani louže.
- Sobota 17. července 2010 v 1:08® Sander
Chrousti tu maj asi ňákou slezinu, už vyhazuju čtvrtýho.
Asi bych měl zhasnout - Sobota 17. července 2010 v 0:13® Sander
Fugas > teda někdy bych chtěl mít psí život…
- Pátek 16. července 2010 v 18:59® Sander
spike > prej ho nakonec vyrval za kejty. Nestalo se mu nic, krom škrábanců na břichu.
No prej to byla pecka jako když otevíráš víno.
- Pátek 16. července 2010 v 18:48® Sander
Fugas > vono je to tak lepší, taky by mohl vlézt do nory, neuvědomujíc si své širší proporce a seknout se metr za vchodem. Jako se stalo psovi gaučákovi mého kamaráda, nešlo s ním prý hnout tam ani ven.
- Čtvrtek 15. července 2010 ve 14:18® Sander
Robur > jasně, každýmu olíznout kostičku
- Středa 14. července 2010 ve 23:35® Sander
osprey > ano, tkaničky lépe nechytat. Teď jsem vyndal čtyři, dvě jsem pustil s háčkem, dvě byly seklé dobře. Už tam nejedu. Chci chytit ještě dva hady, ale takové, aby byly k jídlu. Čas hraje pro mě, můžou se v mrazáku scházet do konce léta.
- Středa 14. července 2010 ve 23:33® Sander
skwor > blahopřeji, příště se ale polepši s foťákem, ta ryba v ruce vypadá na slabé páďo.
- Středa 14. července 2010 ve 20:34® Sander
spike > v báglu vezírek nikdy nenosím, nepoužívám ho. I tady si všimni že je suchej, nehledě na to, že je tenhle typ na úhoře naprosto k ničemu. Měl jsem kousek auto, mám ho hozený pořád v kufru, tak jsem ho tam šoupnul jako pokus o dekoraci.
Nicméně mi přijde, že se ti nelíbí kvůli svému účelu, tzn. že jsem úhoře zabil. Pokud to tak je, už poněkolikáté zde uvedu, že ta neustále omýlaná věta „Ryba puštěna zpět“ je v případě úhoře naprostá hovadina. Ten, kdo si chodí úhoře „sportovně“ zachytat, by zasloužil po hubě. Nechodím na úhoře, ale pro úhoře. Zní to blbě, ale je to tak. Proto na ně chodím jen nárazově a málo, abych si zmasil své tři tkaničky, vyudil, pochutnal si a zase jim dal rok pokoj.