Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 11. července 2010 ve 20:38® Sander
Sander

spike > tam se teď nedá ani hnout.

Neděle 11. července 2010 ve 20:26® Sander
Sander

spike > no tak když nám to teče pod chatou a zrovna jsem si tam přijel válet šunku, nepojedu přece jinam :-)

Ale na Orlasu je dokonalá voda. Včera jsme se s hechtem před desátou perfektně vyčubali. Tam bych byl naloženej fakt pořád.

Neděle 11. července 2010 ve 20:21® Sander
Sander

HaD > ty bláho víš jak je ta pstruhovka ledová? Sedni si tam na půl hodiny a budeš úplně fialovej :-D

Neděle 11. července 2010 ve 20:19® Sander
Sander

osprey > přitom takhle krásný dny se dají za ten rok spočítat na prstech jedný ruky…:-)
Já si sed teď k večeru na chvíli pod peřej s mušákem a normálně jsem pak musel na chatu na horký kafe, jaká mi byla zima.

Neděle 11. července 2010 v 17:31® Sander
Sander

Dneska už by to venku šlo.
:-)

Sobota 10. července 2010 v 0:59® Sander
Sander

Zahradničina je debil.
Předloni jsem zasadil tři třešně, zákrsky.
Loni jsem už koupil košík na plody.
Letos ze tří stromků jeden květ, kterej stejně rozmrdal pes…

Sobota 10. července 2010 v 0:33® Sander
Sander

hecht > v lednici pusto prázdno od tý doby co v ní hospodařím sám, hodila by se flákota z ryby, jedem na Orlík?

Pátek 9. července 2010 ve 23:50® Sander
Sander

mannice > já bych se optal tam kde jsem ten naviják koupil.

Pátek 9. července 2010 ve 23:47® Sander
Sander

Libor > jakejch tropů? Pořád slabota, to když si v zimě prdnu v autě, mam tam teda větší teplo.
Prej do pytlíků…pche…

Pátek 9. července 2010 ve 20:11® Sander
Sander

spike > a ty bys nás musel zabít kdyby jsi prozradil co děláš, jako Kornuto? …pardon, 007…

Pátek 9. července 2010 ve 20:03® Sander
Sander

spike > neboj, vím co to je, já měl vlastně všechny prázdniny z větší části pracovní, v patnácti mi v šest ráno dali v takových vedrech křoviňák a ve dvě jsem chodíval domu zbitej jak špalek. A to si pak člověk těch peněz kurňa vážil. A tak to má byt, bo tak je to spravne!

Pátek 9. července 2010 v 19:59® Sander
Sander

spike > „dělat“?

Hele nech si ty vulgární výrazy, jo?
:-D

Pátek 9. července 2010 v 19:53® Sander
Sander

spike > jenom?

Pátek 9. července 2010 ve 14:53® Sander
Sander

tomashr > no když bude zateplená, s ložnicí a kuchyňkou, dám ti i 11… :-D

Pátek 9. července 2010 ve 14:43® Sander
Sander

Fugas > píšu si do zálohy :-) Dík.

Kovovou moc nechci, ale když nebude nic jiného, tak za tu cenu vypadaj fajn.

Pátek 9. července 2010 ve 14:31® Sander
Sander

Fugas > na řeku.

Pátek 9. července 2010 ve 14:25® Sander
Sander

Fugas > to mě mrzí, tam u vás je to bohužel na denním pořádku. Budu hledat, něco na síti k mání je, ale pod desítku hledám těžko a takový prachy do toho dávat nebudu. Nemá to pro mě až takový význam, zase tolik ji využívat nebudu.

Pátek 9. července 2010 ve 14:22® Sander
Sander

tomashr > četl jsem že to není až taková věda, myslím že bych si s tím jako vysloužilý modelář poradil. Ale ber to tak, že pokud prakticky za tu samou cenu seženu nějaký pekáč, který bude plnit účel naprosto stejně, nevidím důvod se do toho pouštět. Nehledě na to, že to není úplně krátkodobá záležitost a na podzim už ji tolika nevyužiji.
To že by mi krádež vlastnoručně postavené pramičky srala mnohem víc ani nemusím zmiňovat.

Každopádně díky. Možná někdy…

Čtvrtek 8. července 2010 ve 21:56® Sander
Sander

Nevíte kde seženu nějakou srágoru pramici, použitelnou, ale žádnou fiflenu, aby mi ji někdo nevyčóroval?
V bazarech je to bída.

Středa 7. července 2010 ve 20:58® Sander
Sander

Co je novýho?
Voškubali holýho a chlupatej jim utek?