Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 6. července 2010 ve 20:38® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skundiii > fuj to je teda vošklivý
Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 20:39:02 uživatelem Sander. - Úterý 6. července 2010 ve 12:17® Sander
.
Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 12:18:28 uživatelem Sander. - Úterý 6. července 2010 ve 12:16® Sander
kubajzs > jo, a dokonce dvakrát. První hod mým novým voblerem skončil vázkou, tak jsem tam pro něj musel doplavat. Vylezu, a najednou si všimnu něčeho na větvi – měl jsem s sebou Olympa, tak jsem to na tu dálku cvaknul, na displeji prohlíd a zjistil že je to fakt vobler. Tak jsem plaval podruhý.
Tento příspěvek byl editován 6.7.2010 12:17:41 uživatelem Sander. - Úterý 6. července 2010 ve 12:11® Sander
kubajzs > fakt jsem plaval, ale původně jsem nechtěl. Vypadalo to tak na metr vody, ale když už jsem to měl po pěti metrech chůze po krk, musel jsem nasadit čubičku.
- Úterý 6. července 2010 v 0:29® Sander
Předevčírem jsem si doplaval pro Husky Jerk, včera jsem našel teleskopickou vidličku, dneska peán…já už vlastně chodim do krámu enem pro háčky.
- Pondělí 5. července 2010 v 10:58® Sander
Teď mi mamča volala že uhodilo u nás do chaty nebo někde v těsném okolí, rádio na šrot a pes v šoku.
No ještěže se nestalo nic horšího… - Pondělí 5. července 2010 v 10:23® Sander
Prutos > no jde to tam k vám na východ, rychlostí tak dva kiláky za hodinu. Příští týden to tam máte
Jinak bouřka fakt epesní, letos zatím asi nejlepšíolda > a s jakým výsledkem?
- Pondělí 5. července 2010 v 10:03® Sander
Už podruhý mi dneska budí bouřka. Tady se fakt nedá spát
- Neděle 4. července 2010 v 18:52® Sander
albin > krásná.
- Neděle 4. července 2010 v 18:47® Sander
Jak.novi > jasně, mně předevčírem ta třiapadesátka taky, to je celkem normální, hlavně na podzim. Ale hada jsem takhle u nás ještě nikdy nechytil
- Neděle 4. července 2010 v 18:41® Sander
spike > já tomu řikam na hady, ale nabijeme skorem trofejní oukleje na dno, což had neveme.
- Neděle 4. července 2010 v 18:36® Sander
spike > jsem tu jen na skok, budu přes noc na rybách, pokud počasí dovolí.
Jak.novi > to je špatně, já slyšel že první lín se má vždycky zabít.
Jinak včera jsem měl ruce od štičí krve. Měla 55cm, šlukla voblera takovým způsobem, že nemělo smysl ji pouštět. To se prostě stane. Za dva roky první štičí maso. - Neděle 4. července 2010 v 18:32® Sander
Jak.novi > a jakej byl na kmíně?
- Sobota 3. července 2010 ve 13:52® Sander
spike > v pondělí se nepracuje…
- Sobota 3. července 2010 ve 13:47® Sander
spike > fajn brigáda.
Užívej si, po žních jdeš k Turkovi jsem slyšel. - Sobota 3. července 2010 ve 13:41® Sander
spike > to už jsou u vás žně?
- Sobota 3. července 2010 v 10:05® Sander
spike > teda na to že máš prázdniny vstáváš nějak brzo.
- Sobota 3. července 2010 v 0:32® Sander
Jak.novi > vůbec nevím čí je, nikdo ji před barák venčit nechodí
- Sobota 3. července 2010 v 0:15® Sander
Jak.novi > no měla i mašličky a voněla, zřejmě nějaká Baronka not von Banhof. To byl asi pro paničku šok, když se vrátila domů s lysinou na boku…no co, byl to epesní odstín, na strýmry se bude hodit.
- Sobota 3. července 2010 v 0:08® Sander
Jak.novi > mně sem nedávno přišla po parapetu v pátém patře kočka. Pučil jsem si pár chlupů na mouchy a poslal ji dál.