Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 14. června 2010 v 19:15® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Beer.Beda > něco bych ti sem napsal, ale nepobral by to antivir…
- Pondělí 14. června 2010 ve 14:47® Sander
džigit > bazén v Česku? Leda vyhřívanej, jinak je to jak sázet palmy na Antarktidě…
- Neděle 13. června 2010 ve 22:08® Sander
hecht > ono je to tak lepší…
- Neděle 13. června 2010 ve 21:56® Sander
hecht > se ti divim, že na tom rybníce řešíš vlasec. Já bych ten rybníček vypustil, kdybych chtěl vyžehlit toho amura.
Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 22:01:09 uživatelem Sander.
Ale pár perlínů bych tam nechal, až tam zas pojedeme přes Budějce na dírky. - Neděle 13. června 2010 ve 21:51® Sander
majkyss >
To je tak obecná otázka, že by na její zodpovězení nestačil zbytek večera.
Zkoušej. Ony samy ti daj najevo, jak to maj nejradši. - Neděle 13. června 2010 ve 21:17® Sander
hecht > no to buď rád že ti to dopadlo aspoň takhle, já dneska musel vytrhnout pár stran z Řádu, když to na mě přišlo. Jakmile zasvítila v travách moje zadnice, slítli se komáři snad z celý Šumavy, bys koukal ten fofr…
- Neděle 13. června 2010 ve 21:12® Sander
majkyss > bez pecky, ale je jedno jestli s nebo bez. Ale cíleně bych na ně s třešní nešel, kor na přehradě.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:08® Sander
majkyss > amuři na přehradě se hodně chytají na chleba z hladiny, stejnětak po dlouhodobém krmení kukuřicí, nebo i ovocem (třeba meruňky). Ale ode mne je to jen teorie. Pár jsem jich na Orlasu vyžehlil na rohlík z hladiny, na řece třeba na třešeň.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:06® Sander
Scanix > vím o místě, kde chytnu úhoře vždycky. Musí ale téct málo vody, bo to tam dost tahne a navíc se na ten flek musí zabrodit. To je ale poslední dobou sci-fi.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:01® Sander
majkyss > nevěš hlavu, každému z nás se mnohokrát stane, že nevyžehlíme nic, to je normální.
Konkrétně já říkám že jdu na hady už jen z nostalgie. Pravda je taková, že už nevím jak úhoř vypadá. - Neděle 13. června 2010 ve 20:47® Sander
Scanix > no proč myslíš že jsem byl tak nasranej, už jsem ho v tom komíně viděl…
- Neděle 13. června 2010 ve 20:43® Sander
Scanix > hele ten sežral i březový list, zovna když jsem tam přišel.
- Neděle 13. června 2010 ve 20:42® Sander
Scanix > no já pevně věřím že to doženeš.
Jinak já uzený ryby moc nemusím, později to vidím jen na teskodravce a pár candátů, když se povedou. Limit je naplněn, teď už si budu vybírat. - Neděle 13. června 2010 ve 20:40® Sander
osprey > samí kapři, všude, skorem jsem majznul třetího když už jsem byl v rybě…
Jinak jsem pudlil krásnýho amura v jednom vracáku tou tvojí metodou na stéblo. Sekl jsem brzo, ale krása, schovanej za stromem jsem to celý viděl.
- Neděle 13. června 2010 ve 20:38® Sander
Scanix > votomnic. No myslim že ty to taky znáš
- Neděle 13. června 2010 ve 20:35® Sander
skwor > CaR je debil.
V úterý jedeme do Tábora pro gril s udírnou, přece to nebudem zkoušet na jednom kaprovi. - Neděle 13. června 2010 ve 20:30® Sander
Dneska je to ve Z lovu bída.
Já bych tam něco hodil, jenže jsem dnes bohužel dřív kuchal než fotil. - Neděle 13. června 2010 v 18:36® Sander
hecht > jinak to koupaliště má dokonalou akustiku. Prd jsem si tam na tom betonovym schodišti a ta dvojitá ozvěna neměla chybu.
- Neděle 13. června 2010 v 18:33® Sander
hecht > houby píle, jen jsem měl chuť žehlit. Kdyby mě to nebavilo, zbalil bych cajky i kdyby braly zlatý latymérie.
Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 18:37:06 uživatelem Sander.
Na hadech jsem byl podruhý, oba lovy jsem vzdal předčasně. Viz výš – musí na to být chuť. - Neděle 13. června 2010 v 10:41® Sander
sgt.mooody > měl jsem je doma v kýbli na vnitřním parapetu okna, zavíčkované, ráno jeden chyběl. Máme tu pod oknem metrovej parapet s okapy, no a v něm si to štrádoval. Stačilo málo a měl grátis bangee jumping bez gumy.