Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:51® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike > o soukromácích a klubových vodách se ale nebavím, to mám potom u mě v rybníčku přerybníno a ještě jako bonus můžu vyžehlit želvu.
Týká se to obyčejných obležených louží. Tam se velká ryba nemá moc šanci schovat, kdežto na velké vodě ano. - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:27® Sander
spike > právě že to platí spíše naopak, velká voda = velká ryba.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:17® Sander
spike > nechytnu, skorem tam nejezdím, tohle byla z nouze ctnost. Nikde nikdo a hladina bez vlnky. To by čék nevěřil co je tam ryb.
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 20:17:46 uživatelem Sander.
Ale jsem rád že tam takový je, začínám věřit že na každé, byť sebemenší vodě, je pořád o co stát. Ta pískovna má 0,4ha. - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 20:10® Sander
Včera jsem viděl na malé pískovně amura 90+. Famózní ryba.
Ale dělal si ze mě docela kozy. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:21® Sander
sus1 > byls v sexshopu nebo jak?
- Středa 28. dubna 2010 ve 21:00® Sander
skwor > žirafa na polštáři.
Čekal bych tam spíš nápis Ozzy… - Středa 28. dubna 2010 ve 14:32® Sander
hecht > vyndal jsi mu smáka a šetrně ho pustil?
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:03® Sander
olda > dík.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:17® Sander
HaD > díky.
1Mara > řeka je absolutně něco jiného, i když na tom Labi je možné všechno. Každopádně na mělčím stojáku se to prohřeje brzy, tam už se asi vyžehlit dají, tomu věřím, sám jsem si to loni vyzkoušel.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:30® Sander
osprey > chlapec si třeba lovil rybníček na zahradě…můj názor je takový, že délka ani místo, možná ani čas, nesouhlasí. Tu řeku znám, sotva na ní začali táhnout první cejnci do proudů a někde se tam měli ulovit tři hadi, z nichž jeden údajně trofejní. Nevěřím. Ta voda je ledová jak blázen, a taky proč by nebyla, Šumava je ještě pod sněhem a tady dole byly zatím asi tři teplé dny od loňského listopadu.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 19:30:44 uživatelem Sander. - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:19® Sander
osprey > a těch 111 byli ti dva menší položení za sebou, nebo to někdo nakundil té 80+?
Viděl jsem, zasmál se, toť vše.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:14® Sander
Libor > ale jo, to je jako s mníky v létě. Myslím jít na hady, ne jít feederovat s červama. Hada jsem loni občas na pískárně taky vyžehlil tuším už v dubnu, a nebyl jsem zdaleka sám. Ale říční tah, jako možnost opravdu lovit hady, má ještě myslím čas. Aspoň na těch středně velkých tocích, jako jsi tu měl možnost vidět.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:07® Sander
Libor > tak to běž zkusit a pak si to tu zedituj
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:03® Sander
spike > na hady je brzo…
My je loni žehlili poctivě v květnu, ale oni o tom nevěděli. Pak se k nám ze všech stran ozývalo, jak to šlo krásně v červenci a srpnu, ale to už nám mohli políbit.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:45® Sander
No nic, sprcha a spát, ráno před šestou 2 kiláky s berlema, super.
Brou.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:42® Sander
sus1 > určitě, ale ne v takové kvalitě.
Asi si zítra taky napíšu vejplatu, předložím návrh šéfovi a budu se dívat jak si smíchy natrhne břicho
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:35® Sander
sus1 > já nic, já muzikant
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:26® Sander
Sus určitě přesedlal z Ordinace v růžové zahradě na Pojišťovnu štěstí.
Fakt kam vítr tam plášť. - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:07® Sander
Aha.
- Neděle 25. dubna 2010 v 19:56® Sander
timbab > zlatý rybky jsou děvky, z těch asi deseti co jsem zatím vyžehlil se na mě všechny vy…