Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 14:34® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD > ano, klidně by mohla být klikací.
Nerozumím ale tomu s těma více fotkama – jedna fotka by byla velká, případné zbylé dvě by se zobrazily pod první (velkou) fotkou jako zmenšeniny. Takhle nějak jsem to myslel. Je tedy jedno, zda pošlu fotku jednu, tři nebo žádnou, v každém případě by nemělo zůstat nic neuzavřené.
- Středa 31. března 2010 ve 22:10® Sander
Bforest > zítra se ti mrknu do Kajmanů, mám je všechny v práci. Sázím na to, že tam něco takového bude.
Pokud něco najdu, napíšu ti to zítra do osobky.
- Středa 31. března 2010 ve 20:50® Sander
Pořád to nejpodstatnější na té úpravě náhledů chybí. Jedna fotka o šířce sloupce. Něco jako dominanta toho kterého zápisu. Myslím že to David pochopil trošku po svém
- Středa 31. března 2010 ve 20:14® Sander
Libor > díky.
- Úterý 30. března 2010 ve 21:47® Sander
hecht > budu se muset někdy stavit, přecejen jsem si ho půjčil já a mám za něj zodpovědnost
- Úterý 30. března 2010 ve 21:24® Sander
V neděli jsem cestou ze Splzně předjížděl Velorex. Fakt úlet. Neviděl jsem ho na silnici snad pět let.
…když už jste u těch mašin
- Úterý 30. března 2010 v 19:18® Sander
Libor > vyšel jsem si pěkně v tričku, okolo té půl čtvrté bylo fajn. Ale pak se zatahlo a díky tomu větru byla celkem kosa.
Vlny jak na móři, ale šupina šla.
- Úterý 30. března 2010 ve 14:18® Sander
spike > teď je ideální doba. Nevím jak je žehlíš, ale naprosto vražedný způsob je hodit několik kusů rohlíku na hladinu a se splávkem pak házet tam kde ten rohlík žerou. V tuto dobu u toho rohlíku bude perlín dominantní rybou. Snadno lze odhalit i větší kusy, vrhají se na ten rohlík dost bezhlavě a tedy čím větší kolo, tím větší ryba. Ponor do 50cm a je téměř 100% šance že ho vyžehlíš.
- Pondělí 29. března 2010 ve 21:48® Sander
timbab > to je v pořádku. Mně se stává že když jdu na perlíny, bere hovno.
Tento příspěvek byl editován 29.3.2010 21:48:53 uživatelem Sander. - Pondělí 29. března 2010 ve 14:53® Sander
sus1 > dneska mi pes zamakal v kýbli s krmením. Stálo mě to tak sedm pětek, hodně přes půl kila Sensasu zmizelo.
Mě by jenom zajímalo, jak ten dvoukilovej kýbl ta čuba vytáhla ke mně do postele – přece to nebude jíst na zemi, dámička…
- Neděle 28. března 2010 v 16:12® Sander
Libor > tak je to doma. S tím filtrem jsem měl počkat, budu asi platit poštovný 2×
Ale spíš se zeptám tady, mohli by to mít či objednat.
- Neděle 28. března 2010 v 11:08® Sander
skwor > klucí utráceli, já se musel krotit, ty love za foťák jsou fakt znát
. Nechal jsem tam okolo 2400Kč, ale to je zlomek hechtovy a Charovy investice. Já si přivezl ten feeder, gumy, voby, mouchy a triko Chytej.
Kluci každej bundu, vláčák, Char ještě naviják, spousty voblerů, vlasce, mouchy…měli toho moc, spoustu věcí jsem zapomněl
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 11:09:42 uživatelem Sander. - Neděle 28. března 2010 v 10:17® Sander
skwor > viz sousedi
Čoveče ani ten Axiom mě nijak neoslovil.
- Neděle 28. března 2010 v 0:06® Sander
Libor > krásný fotky. Počkej až zítra dotlačím tu stovku, možná Ti do roka vznikne konkurence
Ale spíš dýl
- Sobota 27. března 2010 ve 23:40® Sander
skwor > potěšení na naší straně
Jsem z toho veletrhu nějakej uondanej, ale bylo to fajn.
- Pátek 26. března 2010 ve 21:22® Sander
Co chcete. První bouřka v březnu. Venca by vám to dokázal racionálně vysvětlit, stejně jako ty extrémní přechody teplot, tání ledovců a časté povodně
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:28® Sander
skwor > jdi do toho, je to fajn žehlírna.
Takhle mi Pepa udělal ten korek – no neni on genitální?
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:20® Sander
skwor > potvrzuji, letos jsem s ním švihal u známého, je fakt použitelnej.
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 22:13® Sander
Jak.novi > ty wolle, konečně!
Dík.
- Čtvrtek 25. března 2010 ve 20:10® Sander
Takhle pěkně venku, to jste toho moc nepožehlili (viz Z lovu).