Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 21. března 2010 v 8:40® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit > děkuji. Snad to klapne…doufám…věřím…
- Neděle 21. března 2010 v 8:38® Sander
spike > razím za chvíli do Práglu pro foťák. Kamarád tam chce ještě po nákupech a jak ho znám, je to do večera
- Neděle 21. března 2010 v 8:33® Sander
Se máte, vypadá že bude venku zase krásně.
- Sobota 20. března 2010 ve 22:15® Sander
Char > ne ne, jak říkám, kontrola proběhla bez problému. Ale musím říct, že se hecht klepal strachy jak Ajda
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:14® Sander
hecht > jasně, pomlázky, už je nejvyšší čas!
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:13® Sander
skwor > ono je pořád ještě dost brzo. Stojáky téměř všechny pod ledem a řeky se opět zvedají. Má to čas, za nějaký ten den se to ustálí a pak bude ta pravá doba na rozjezd.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:09® Sander
spike > a ty už taky nestraš, jsi byl pusou na rybách letos už asi stokrát
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:07® Sander
skwor > se nediv, rybaření není jen nákup voblerů a prutů, ale občas i k vodě se zajde
- Středa 17. března 2010 ve 21:19® Sander
Libor > nepřemýšlel. Chytám ryby pro zábavu, ne pro přidělávání zbytečných starostí.
- Středa 17. března 2010 ve 21:12® Sander
Libor > není, proč by měla?
Zmrd je moc obecné, předponou jsem to trochu konkretizoval na určitou zájmovou skupinu, bez ohledu na věk.
A vůbec, já vlastně ne, copyright na toto slovo nevlastním.
- Středa 17. března 2010 v 19:51® Sander
BlueShark > pro někoho takového je tloušt plevel nejhrubšího zrna, který nestojí za tu námahu ho házet kočkám.
Díky Bohu za ty dary.
- Středa 17. března 2010 v 19:25® Sander
BlueShark > to ale nemělo s těmi tloušti co dělat, vsadím se že ani netuší, že je od včerejška hájen. Nehledě na to, že mi to samé udělal začátkem měsíce.
Jinak na tlouště chodí defakto každý, kdo vezme mačku a jde s ní na řeku. Je nás tisíce a bude po oteplení mnohem víc. Hodně je to vidět u sousedů v Jejich lovu, tlouště tam vidíš denně. Internet zabírá jen mizivé množství rybářské populace, a z toho mizivého množství jich ještě méně nějakým způsobem přispívá.
- Středa 17. března 2010 v 15:58® Sander
sus1 > jsme jako úplně beznadějný, jo?
- Úterý 16. března 2010 ve 22:54® Sander
Libor > už se to tady několikrát řešilo. Máš samozřejmě pravdu. Jsem vinen, etika mi nic neříká, dnes jsem chytal den hájenou rybu. A přiznám se že vlastně cíleně, protože jiná ryba tu v té ledové vodě při šoulačce zatím nebere, i když bych mohl tvrdit, že jsem si byl zachytat třeba plotice. Ono to tak za pár týdnů může být, tloušť přestane být dominantním úlovkem a bude vše rádoby OK.
Souhlasím s tím, že to hájení řek do půlky června bylo pro ryby moc dobré. Obsáhlo většinu dob tření většiny druhů ryb, ale co se třeba toho tlouště týče, není problém tady nahoře vidět ryby ve tření ještě začátkem června, na pstruhovce i po půlce měsíce. Takže s klidem pro tření tloušťů bych si zatím nelámal hlavu, sotva se rozplavávaj po dlouhé zimě.
- Úterý 16. března 2010 ve 22:33® Sander
HaD > zjara nevyčerpatelný zdroj – asi desetihektarová pastvina za vsí. Semtam kravinec z podzimu, ale jinak Anglie
Samozřejmě jen na pár týdnů, pak to zaroste.
- Úterý 16. března 2010 ve 22:27® Sander
sus1 > nevím, nějak jsem se naučil řešit podobné věci slušně.
- Úterý 16. března 2010 ve 22:21® Sander
Char > má smysl takovým lidem odporovat? Vyřeší se tím něco? Změní se ten člověk?…
Neřeknu když mu vlezu na pozemek, to je trošku jiná situace. To si sáhněme do svědomí, že by se nelíbilo nikomu z nás.
- Úterý 16. března 2010 ve 21:57® Sander
Jinak dneska to byl zase opruz na těch rybách.
Byl jsem na tom fleku letos podruhý, poprvé vylezl na druhé straně z kutlochu nějakej dědek a začal na mě ukazovat co že jsem to za blázna a jestli jsem normální, že chytám v březnu ryby. Znám ho od vidění, masař jako kráva a slušnej hajzl.
Na chvilku odešel – pro vnoučata, kterým rozdal petardy a začly padat rány. Tak jsem odešel. Nejvíc mě štvalo, jak se mi ten hajzl tlemil, že se mu povedlo mě odsud vyštvat.
Dnes se situace na chlup opakovala. Co mu na to má člověk říct. Bojí se aby mu neubylo, je to přesně ten typ, kterému se musí povolenka aspoň desetkrát vrátit, jinak není spokojený. Už loni, když se k němu zeshora přiblížil můj splávek asi na pět metrů, vyhrožoval hozením do vody, že prý mu plaším kapry.
Tak to jen pro vysvětlení těm, kteří se ptali, co mám namysli pod pojmem svazozmrd.
- Úterý 16. března 2010 ve 21:49® Sander
proutnik (ad Z lovu) > zakrmuju celoročně. Kecama.
- Úterý 16. března 2010 ve 21:45® Sander
timbab > hele taky žádný med, místama jsem ty žížaly tahal pár centimetrů od kopic sněhu.