Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 9. března 2010 ve 21:49® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > kdo ti ubližuje?
- Úterý 9. března 2010 ve 21:47® Sander
skwor > to já ho čekám zítra, že mi ho hodí PPL do práce. Aspoň se s ním vklidu u kafíčka s kolegy pokocháme
- Úterý 9. března 2010 ve 21:42® Sander
skwor > to samé tvrdím o prutech
Krátký vlasy jsou docela praktický, semtam je vobjedeš mašinkou a máš zase na měsíc klid.
Horší je když ti ta mašinka v půlce stříhání odejde…ale to bych se opakoval
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 20:43:14 uživatelem Sander. - Úterý 9. března 2010 ve 21:38® Sander
Jak.novi > samozřejmě platí předpoklad, že se to umí používat
- Úterý 9. března 2010 ve 21:35® Sander
spike > to jsem se nikdy nenaučil a myslím že teď už to tak zůstane.
A to jsme někdy měli kurňa málo možností, dneska si skrz rolák šoupneš sluchátko s namluveným tahákem do ucha a když máš dlouhý vlasy, můžeš ho tam mít nonstop
- Úterý 9. března 2010 ve 21:31® Sander
spike > no ale s tahákem tě nerozsadí, že ne?
- Úterý 9. března 2010 ve 20:52® Sander
spike > máš si sednout s nějakým snaživým studentem. Ne jako já. Každý, kdo se mnou na střední seděl, prapadl. Vážně. Vystřídali se u mě v té poslední lavici do matury čtyři studenti.
Pozdější studium už nepočítám. Zbylo nás tam šest z třiceti, a to už si na triko neberu
- Úterý 9. března 2010 v 19:57® Sander
sus1 > to já zase jo, potřebuji druhý den klid, někdy je ten druhej den fakt náročnej.
- Úterý 9. března 2010 v 19:54® Sander
spike > a co čtvrtek?
- Úterý 9. března 2010 v 19:53® Sander
Maturák v úterý, to musí být super zážitek.
- Úterý 9. března 2010 v 19:46® Sander
spike > myslíš ale hnojáky, že jo?
- Úterý 9. března 2010 v 17:29® Sander
spike > zkoušel, u kamaráda na chalupě. Je to efektivní a bez práce, ale já jinak než u někoho nemám možnost je takhle žehlit. Nehledě na to, že ten kus pozenku u chalupy se strašně brzy vychytá.
- Úterý 9. března 2010 v 15:38® Sander
spike > myslím že noční sběr nemá konkurenci. Nejen proto, že je člověk strašně mobilní.
- Úterý 9. března 2010 v 15:22® Sander
spike > dlouho známý princip.
Něco na ten způsob jsem zamlada vyráběl, kůl s příčnými zářezy zatlučený do země a klackem se přes něj jezdilo dolů a zpět. Fakt to funguje, ale v omezeném rozsahu. Pokud by se to mělo používat na rousnice, moc efektivní to není vzhledem k obvyklému počtu rousnic na 1m čtvereční.
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 14:22:22 uživatelem Sander. - Pondělí 8. března 2010 ve 22:23® Sander
spike > je to taková buclatá klasika, plná olova, cpu ho tam hodně, mám rád když se po dopadu k převislému břehu s ťuknutím rychle potopí tlouštíkovi před tlamku. Na léto fajn moucha.
- Pondělí 8. března 2010 ve 21:52® Sander
sus1 > nepotřebuji hodnocení. Na to abych věděl jak nahovno to dělám si stačím sám.
- Pondělí 8. března 2010 ve 21:48® Sander
Libor > začal jsem patnácti suchými, teď jedu desátého golda. Moc mi to nejde ani vázat, ani fotit, ale bezva se odreaguju.
- Pondělí 8. března 2010 ve 21:12® Sander
džigit > s tímto souhlasím.
- Pondělí 8. března 2010 ve 21:11® Sander
osprey > u tebe jsou šance přecejen trošku vyšší. Honza měl starého Faféna, podělanou shodou okolností skončil střechou dolů v rybníce a díky pásům a papírovému autu se nedostal ven.
A vůbec, dost!
- Pondělí 8. března 2010 ve 21:07® Sander
džigit > úpně mi naskakuje husina, když si zpětně vzpomenu na ty časy, samá sranďárna, samej průser, a nikdo z nás nevěděl, že už není moc času…