Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:51® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > nejvíc mi štve, že ten foťák jako takový nebude konečná investice. Znamená to i investici do kompu, protože tahle vejtřaska už mi vážně sere. Hlavně kvůli úpravám fotek – hrozně pomalý, možná úplně nejpomalejší na světě, občas bych do toho strašně rád kopl, ale bylo mi vysvětleno že tím to nevyřeším
- Pátek 5. března 2010 ve 23:45® Sander
sus1 > takže už jsi ready?
Já o tom přemýšlím čím dál častěji, že konečně „zvětším čip“. Musím pak vyzpovídat ospreye, hlavně co se objektivů týče. Uvidím jak na tom budu s penězi, ale už to zrcadlo nechci moc oddalovat. Budu ještě dva týdny v Práglu, takže bych okoukl i ty ojetiny.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:40® Sander
sus1 > sis předával genetický informace s nějakou místní sexy bitch ne?
Máš u mě velký mínus, už jsem si pro tu Amnésii udělal exklusivní místo, hned vedle té mojí.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 22:40:35 uživatelem Sander. - Pátek 5. března 2010 ve 23:32® Sander
sus1 > no jo, že mě to hned nenapadlo. A já vůl už ti psal jakým způsobem chceš poslat prachy…
- Pátek 5. března 2010 ve 23:12® Sander
sus1 > já myslim že má jako řidič pevnější nervy
- Pátek 5. března 2010 ve 23:07® Sander
sus1 > takže sis to stále nerozmyslel s těmi kamiony přes den?
Ne, že by přes den nejezdily, ale nahustit do denního provozu i ty „noční druhy“, tak se nehnem.
- Pátek 5. března 2010 ve 23:02® Sander
sus1 > víš jak vypadá páteční provoz přes den?
- Pátek 5. března 2010 ve 22:31® Sander
spike> ani mi nemluv, zrovna dneska v práci jsme se bavili o kolech, vzpomněl jsem si na moji „držku“ v otáčce pod Boubínským jezírkem. Jel jsem to šusem jako blázen, v půlce otáčky dvě ženský s kočárky vedle sebe a už nešlo nic dělat…
- Pátek 5. března 2010 ve 22:23® Sander
sus1 > tím bych se moc nechlubil.
Zrovna včera jsem byl dvakrát měřen. Jet tvou jízdu, makal bych jen na pokuty, dokud by mi nevzali papíry úplně.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:20® Sander
spike > povodně byly poslední kapkou za strádáním po dobu celé zimy.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 21:21:01 uživatelem Sander. - Pátek 5. března 2010 ve 22:18® Sander
sus1 > sekaná v housce, byla?
Jak je to s kamiony netuším. Nevadí mi. Pustím si pohodovou muziku a chrochtám si to devadesátkou za 4,5l…
- Pátek 5. března 2010 ve 22:17® Sander
spike > jak to teď vypadá není důležité, spíš mě zajímá, jak to tady bude vypadat zítra touhle dobou.
Ale ono je to vlastně stejně fuk, jestli deset pod nulou a sníh, nebo deset pod nulou a bez sněhu.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:15® Sander
spike > viděl jsem v průběhu tohoto týdne plavat několik kaprů břichem vzhůru, na pohled naprosto nepoškození jedinci.
- Pátek 5. března 2010 ve 22:14® Sander
sus1 > tos jel na babetě ne?
- Pátek 5. března 2010 v 19:34® Sander
mannice > ano, na mnoha faktorech záleží. Zaprvé je to fyzický stav ryby. Ten je bezesporu důležitý. Ale jako stěžejní bych viděl prostředí, ve kterém žije. V mělčí regulačce se prasečkin nemá kde schovat, má tedy na výběr dvě věci – buď bude zarytě odolávat proudu v nějaké sebemenší tišince, nebo (mnohem častěji, vepř je líný) spluje spolu s proudem tak daleko, dokud nenajde optimální podmínky k přečkání povodně.
Opačná situace je na členitých vodách. Tam se kapr schová do tůní, slepých ramen atp., kde vodu nejen snadno přečká, ale jako správný vepř se i nafutruje. V tůních berou za velké vody kapři celkem slušně.
- Pátek 5. března 2010 v 16:54® Sander
Beer.Beda > zase tak mě nepodceňuj. Je to všechno v oukeji, vydrž.
- Pátek 5. března 2010 v 15:19® Sander
sus1 > s tebou jsou fakt kšefty, to by se z toho jeden vobtáh…
- Pátek 5. března 2010 v 15:18® Sander
hecht > nebudu říkat že se mi nechce, řeknu Ti to zcela otevřeně – na dírky mě nedostaneš ani heverem. Kdybych opravdu musel na ryby, řeka je docela bez ledu a jednu rybu bych v tom mrazu možná vyžehlil taky.
Díky za nabídku. Možná se nechám zlákat v prosinci
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:54® Sander
dav > radši se neptej. On ti to poví a začneš na to čumět taky
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:51® Sander
dav > ale sus je na tom odkojenej. To se pozná – padne osmá večerní a vidíš ho tu jen o reklamách