Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 5. března 2010 ve 23:51® Sander
Sander

sus1 > nejvíc mi štve, že ten foťák jako takový nebude konečná investice. Znamená to i investici do kompu, protože tahle vejtřaska už mi vážně sere. Hlavně kvůli úpravám fotek – hrozně pomalý, možná úplně nejpomalejší na světě, občas bych do toho strašně rád kopl, ale bylo mi vysvětleno že tím to nevyřeším :-D

Pátek 5. března 2010 ve 23:45® Sander
Sander

sus1 > takže už jsi ready?

Já o tom přemýšlím čím dál častěji, že konečně „zvětším čip“. Musím pak vyzpovídat ospreye, hlavně co se objektivů týče. Uvidím jak na tom budu s penězi, ale už to zrcadlo nechci moc oddalovat. Budu ještě dva týdny v Práglu, takže bych okoukl i ty ojetiny.

Pátek 5. března 2010 ve 23:40® Sander
Sander

sus1 > sis předával genetický informace s nějakou místní sexy bitch ne?

Máš u mě velký mínus, už jsem si pro tu Amnésii udělal exklusivní místo, hned vedle té mojí.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 22:40:35 uživatelem Sander.
Pátek 5. března 2010 ve 23:32® Sander
Sander

sus1 > no jo, že mě to hned nenapadlo. A já vůl už ti psal jakým způsobem chceš poslat prachy…:-)

Pátek 5. března 2010 ve 23:12® Sander
Sander

sus1 > já myslim že má jako řidič pevnější nervy :-)

Pátek 5. března 2010 ve 23:07® Sander
Sander

sus1 > takže sis to stále nerozmyslel s těmi kamiony přes den?

Ne, že by přes den nejezdily, ale nahustit do denního provozu i ty „noční druhy“, tak se nehnem.

Pátek 5. března 2010 ve 23:02® Sander
Sander

sus1 > víš jak vypadá páteční provoz přes den?

Pátek 5. března 2010 ve 22:31® Sander
Sander

spike> ani mi nemluv, zrovna dneska v práci jsme se bavili o kolech, vzpomněl jsem si na moji „držku“ v otáčce pod Boubínským jezírkem. Jel jsem to šusem jako blázen, v půlce otáčky dvě ženský s kočárky vedle sebe a už nešlo nic dělat…

Pátek 5. března 2010 ve 22:23® Sander
Sander

sus1 > tím bych se moc nechlubil.

Zrovna včera jsem byl dvakrát měřen. Jet tvou jízdu, makal bych jen na pokuty, dokud by mi nevzali papíry úplně.

Pátek 5. března 2010 ve 22:20® Sander
Sander

spike > povodně byly poslední kapkou za strádáním po dobu celé zimy.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 21:21:01 uživatelem Sander.
Pátek 5. března 2010 ve 22:18® Sander
Sander

sus1 > sekaná v housce, byla?

Jak je to s kamiony netuším. Nevadí mi. Pustím si pohodovou muziku a chrochtám si to devadesátkou za 4,5l…

Pátek 5. března 2010 ve 22:17® Sander
Sander

spike > jak to teď vypadá není důležité, spíš mě zajímá, jak to tady bude vypadat zítra touhle dobou.

Ale ono je to vlastně stejně fuk, jestli deset pod nulou a sníh, nebo deset pod nulou a bez sněhu.

Pátek 5. března 2010 ve 22:15® Sander
Sander

spike > viděl jsem v průběhu tohoto týdne plavat několik kaprů břichem vzhůru, na pohled naprosto nepoškození jedinci.

Pátek 5. března 2010 ve 22:14® Sander
Sander

sus1 > tos jel na babetě ne?

Pátek 5. března 2010 v 19:34® Sander
Sander

mannice > ano, na mnoha faktorech záleží. Zaprvé je to fyzický stav ryby. Ten je bezesporu důležitý. Ale jako stěžejní bych viděl prostředí, ve kterém žije. V mělčí regulačce se prasečkin nemá kde schovat, má tedy na výběr dvě věci – buď bude zarytě odolávat proudu v nějaké sebemenší tišince, nebo (mnohem častěji, vepř je líný) spluje spolu s proudem tak daleko, dokud nenajde optimální podmínky k přečkání povodně.

Opačná situace je na členitých vodách. Tam se kapr schová do tůní, slepých ramen atp., kde vodu nejen snadno přečká, ale jako správný vepř se i nafutruje. V tůních berou za velké vody kapři celkem slušně.

Pátek 5. března 2010 v 16:54® Sander
Sander

Beer.Beda > zase tak mě nepodceňuj. Je to všechno v oukeji, vydrž.

Pátek 5. března 2010 v 15:19® Sander
Sander

sus1 > s tebou jsou fakt kšefty, to by se z toho jeden vobtáh…:-)

Pátek 5. března 2010 v 15:18® Sander
Sander

hecht > nebudu říkat že se mi nechce, řeknu Ti to zcela otevřeně – na dírky mě nedostaneš ani heverem. Kdybych opravdu musel na ryby, řeka je docela bez ledu a jednu rybu bych v tom mrazu možná vyžehlil taky.

Díky za nabídku. Možná se nechám zlákat v prosinci :-)

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:54® Sander
Sander

dav > radši se neptej. On ti to poví a začneš na to čumět taky :-D

Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:51® Sander
Sander

dav > ale sus je na tom odkojenej. To se pozná – padne osmá večerní a vidíš ho tu jen o reklamách :-D