Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 3. března 2010 v 19:38® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > víš co, zajeď se podívat do Pelhřimova, ať víš do čeho jdeš…
- Středa 3. března 2010 v 19:25® Sander
sus1 > kurwa, už se vymáčkneš?
Jsem asi pomalu chápající, prodáváš svoji Amnesii?
Beru.
Jsi jak Oťas ve Vesničko má, středisková. V Berouně řekneš Beroun a máš splněno na celej den
- Středa 3. března 2010 v 19:12® Sander
sus1 > neprodam!
Kdes ji viděl? Mě to napadlo hned, prolezl jsem bazáč a nikde nic
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 18:16:18 uživatelem Sander. - Středa 3. března 2010 v 18:14® Sander
sus1 > ?
- Středa 3. března 2010 v 15:50® Sander
skwor > no paráda. Neřeknu, když něco takového postaví na velké řece, ale tohle sem nějak nepatří…
Pevně doufám že názor široké veřejnosti ještě neztratil svou váhu, i když vodáky a tamější koupáče nemám rád, nemám problém s nimi táhnout za jeden provaz.
- Středa 3. března 2010 v 15:41® Sander
kubajzs > ano, tamější rybí obsádku to jistě ovlivní, určitě ne k lepšímu. Už proto s tím nemůžu souhlasit. Díky nedostatku vody pod jezem budou tůně více čitelné, snadněji vychytatelné a současná už tak zbídačená obsádka utrží konečnou ránu. Tento typ jezu bývá ve spojení s MVE z pohledu rybáře celkem nezajímavý – znáš to v Katovicích, Přeborovicích, Sudoměři, EDIT: jo, a největší průser jsou Střelské Hoštice. A to platí i v případě stálého dodržování stanoveného minimálního průtoku.
Pokud nastane možnost vyjádřit svůj nesouhlas třeba v petiční podobě, mile rád se vyjádřím.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2010 14:44:34 uživatelem Sander. - Pondělí 1. března 2010 ve 22:17® Sander
spike > jasně, Ruda je fajn inspirace
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:12® Sander
spike > v dubnu ho ještě nenastražuj, na sumce se smí až po půlce června.
- Pondělí 1. března 2010 ve 22:05® Sander
Magdalenka > podle mě chtěl pes toho kapra smaženého, ale spike to ani napotřetí nepochopil
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:36® Sander
Libor > woe
Já jsem na Tebe zvědavej spíš s těmi amury. Tomu už se dá říkat lov.
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:15® Sander
Tak hezky fotit neumím, ale barva taky dobrá
- Pondělí 1. března 2010 ve 21:12® Sander
Libor > nádhera.
- Pondělí 1. března 2010 v 18:36® Sander
Libor > pane myslivec, co jste říkal včerejší noci?
Viděl jsem na Boubín skorem jak ve dne. Ani liška by se na tom sněhu neschovala před našimi ostrými zraky
Dnes je viditelnost malinko horší.
- Neděle 28. února 2010 ve 20:36® Sander
Libor > že jo. Mám je rád. Krásní jsou nahoře na řece, z těch skalnatých úseků jsou černí jak uhel s výrazně rudými ploutvemi. Fakt paráda.
- Neděle 28. února 2010 ve 20:10® Sander
Jak.novi > potvora. Asi tam chodí čůrat celý město.
- Neděle 28. února 2010 ve 20:02® Sander
sus1 > bych klidně zajel, fakticky, ale na řeku. O víkendu. Ale koukal jsem že máte celkem plná koryta
- Neděle 28. února 2010 v 19:55® Sander
sus1 > mi sere že jsem byl po roce s autem v myčce, abych ho zbavil soli, no a teď budou solit zase. Tak ti nevím jak to udělám, dvakrát za rok do myčky je moc velkej přepich.
- Neděle 28. února 2010 v 19:51® Sander
spike > no jo, jenže jste bez sněhu. U nás je nízký nadstav, ale sněhu pořád bambilion. Teď přituhne, takže tu bude až do dubna…
Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 18:53:22 uživatelem Sander. - Neděle 28. února 2010 v 19:36® Sander
spike > měl jsi kouknout co sbíraj, vzít mačku a to NĚCO jim nabít
Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 18:36:50 uživatelem Sander.Proč si to komplikovat lovem u dna necitlivým feederem, když to může jít tak snadno a efektivně
- Neděle 28. února 2010 v 19:21® Sander
Trhněte si, soukromnící!
Tohle si fakt nechávejte pro sebe, předejdete situacím jako na pláži v Ústí nebo Ostravě (viz fórum Chytej Ostrava a okolí).