Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 28. února 2010 v 18:51® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > kdybys radši máznul čočku na to kde tam máte ty parmy, to by byla jinačí výzva
- Neděle 28. února 2010 v 18:31® Sander
sus1 > nebaví mě obcházet dírky, tupě do nějaké z nich střídavě házet gumy nebo těsto. Potřebuju číst vodu, hledat, zkoušet, přemýšlet, mít nějaký cíl a nevědět předem co se splete. Jinak je to jen zabitý čas a žehlení nasazených ryb, které pro mě mají minimální hodnotu. Vydržel jsem bez ryb skoro čtvrt roku a nějak mi to nevadilo, tento týden jsem si zachytal, ten nadcházející měsíc, kdyby byl fakt v řiti, už mě nerozhodí.
Ale radost z toho nemám, zimu nesnáším.
- Neděle 28. února 2010 v 18:21® Sander
sus1 > včera mi hecht říkal to samé, ale jet v březnu na dírky, to by mě hanba fackovala! Nehledě na to, že když to bude jediná možnost, raději nepůjdu nikam
- Neděle 28. února 2010 v 17:40® Sander
Ještě měsíc? To si dělaj kozy, ne?!
- Sobota 27. února 2010 v 19:46® Sander
Holka si asi spletla roční období…
- Sobota 27. února 2010 ve 13:40® Sander
tomashr > já také
- Sobota 27. února 2010 ve 12:40® Sander
hecht > zkousl jsem ještě tři kousky k obědu a už to nechci nikdy vidět. Bláto nasáklý olejem, brrr…
Dneska jsem pochopil, že CaR je fakt kravina.
- Sobota 27. února 2010 v 10:23® Sander
spike > nestraš
- Pátek 26. února 2010 ve 20:04® Sander
Myslel jsem že nejhnusnější maso má kapr, ale ten pangasius mě vyvedl z omylu.
- Pátek 26. února 2010 ve 13:17® Sander
Robur > tak to si nemáš k čemu gratulovat, beztak to hlídáš desetkrát denně
- Pátek 26. února 2010 ve 13:05® Sander
Robur > připočti i počet výtisků Kajmana hele.
- Pátek 26. února 2010 ve 12:41® Sander
osprey > a při tom kolečku, dali ti už driving licence?
Tento příspěvek byl editován 26.2.2010 11:42:15 uživatelem Sander. - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:41® Sander
spike > neboj, tloušť je jedna z ryb, se kterou taková voda jentak nehne. Schová se v tišinách kolem břehu, za kameny, možností je spousta.
Znal jsem jednoho trofejáka, co přečkal povodně 2002 na stejném místě, v nadjezí na pstruhovce.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:15® Sander
spike > ale zase jiné přinese.
Neviděl bych to tak černě, při běžné jarní vodě do I. SPA to může hýbnout maximálně s kaprem. Původní druhy jsou na takové zvýšení hladiny připravené.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:53® Sander
mannice > toš ona taková zdravá jarní velká voda není vůbec na škodu. Uklidila by svinec od podzimu, listí atp.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:49® Sander
mannice > zásoba sněhu je na to zatím pořád dostatečná. Stačí aby při těch deseti stupních nad nulou trošku víc zapršelo. Asi by to nebylo nic hrozného, ale semtam by se něco vylít mohlo.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:40® Sander
mannice > ona tomu předpověď už před týdnem nasvědčovala. Včera jsem koukal na průtoky zdejších řek a zvednutí hladiny bylo v nejvyšším případě 5cm, což skorem ani nepoznám.
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:05® Sander
sus1 > Pája z toho také nebyl moc nadšenej, Míra myslím také ne, já bych jel jen na pokec, dírky mě nebaví, tak jsme z toho vyvodili takovýhle závěr…
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:02® Sander
sus1 > dnes ráno jsme se po telefonu dohodli, že nejedem.
- Čtvrtek 25. února 2010 v 19:14® Sander
spike > teda to je motivace, když vyhraju, pojedu na další. To bych se na to z vysoka vyprd a šel si vklidu zažehlit.