Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 13. února 2010 ve 20:26® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Ti Keltové museli být fakt machři, jestli courali Šumavou i v zimě
Nebejt toho pramene kousek pod vrcholem, asi bych pad žízní
Takových značek je po Šumavě asi bambilion
- Sobota 13. února 2010 v 18:35® Sander
Libor > to máš těžký, já jsem věčně bez peněz. Ale začínám o tom uvažovat čím dál víc. Myslím že nejpozději do konce tohoto roku něco pořídím.
- Sobota 13. února 2010 v 18:34® Sander
To byl vejlet zase.
Totálně neprošláplá cesta, sic to bylo jen asi 6km, prošlapovat cestu 40cm sněhem je fakt boží
Kousek jsem šel první já, a zrovna ten, kde byla v cestě nějaká díra vymletá vodou, takže jsem se svalil do sněhu až nad pás.
- Sobota 13. února 2010 ve 14:55® Sander
Libor > tady máš birda na přání dobrého odpoledne. Vážně nechápu, proč se to tu jmenuje Strakonice, když je tu straka na každém druhém stromě. Teď jsem ji tím mým pekáčem cvakl asi na 25m.
- Sobota 13. února 2010 ve 14:53® Sander
Libor > moc rád bych Ti odpověděl, ale tolika sprostých slov najednou by sem nepustil antivir.
Jinak u nás –1, sněhu jako kráva a když jsem jel před chvílí z chaty tak jsem nádherně zapad. Naštěstí byla kousek lopata a prkna.
A teď mě čeká vejšlap na jeden kopec.
Zdar.
Jo, a ryby, ty mi nějak tuhle zimu nechybí. Jednu chvíli jsem po první rybě roku 10 fakt toužil, ale už to mám na háku.
- Sobota 13. února 2010 ve 12:06® Sander
chosebaits > to ti nepovím. Cíleně by se mu tam dalo věnovat dost špatně. Osobně tomuhle nařízení moc nerozumím – chybí mi, stejně jako tobě, ten důvod…
- Sobota 13. února 2010 v 11:54® Sander
chosebaits > určitě změna k lepšímu, když si ale uvědomím, kolik úhořů má po ulovení šanci na přežití (bez ohledu na jeho délku), zřejmě se nic moc nezlepší.
Bylo by možná efektivnější omezit počet ponechaných kusů, než zvedat míru.
- Pátek 12. února 2010 ve 20:55® Sander
chosebaits > pokud se snažíš protlačit fotku, zmenši ji na 800×600.
- Pátek 12. února 2010 ve 20:03® Sander
Dejwík2504 > tak co řešíš?
- Pátek 12. února 2010 v 19:55® Sander
Dejwík2504 > záleží na tom, jaký „kapacity“ s tím budeš žehlit.
- Pátek 12. února 2010 v 19:46® Sander
Dejwík2504 > všechno jde, když se chce
- Pátek 12. února 2010 v 19:38® Sander
Dejwík2504 > tak ho použij, ne?
- Pátek 12. února 2010 v 19:32® Sander
Dejwík2504 > trošku. Zajímá tě něco konkrétního?
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:06® Sander
chosebaits > děkuji.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:16® Sander
chosebaits > pošli mi ho prosím na mejl. Zítra ho v práci přelouskám.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:15® Sander
osprey > ty a víš že jsem si ani nevšiml?
Prý je zdravý si řádně zanadávat.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 20:06® Sander
chosebaits > už jsem sem nedávno psal, jak mě ten bordel sere. Z mých kamarádů rybářů to o mě každý ví, zpočátku mi někteří nadávali že je buzeruju, když jsem je nechtěl vzít do auta dokud neseberou ten igeliťák, ale myslím že sami pochopili o co gou a dnes to vidí myslím stejně.
S těmi zákazy se dostáváme opět na začátek – kvůli bordelářům to odserou slušní lidé, kteří třeba mají omezenou pohyblivost a tímpádem omezené množství lovných míst. S tím se ale musíme smířit. Mně takové zákazy nevadí, ba naopak, jsem rád že tam jsou. U vody je větší klid.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:45® Sander
chosebaits > v pořádku, na tohle já také nemám co napsat. Nikdy jsem se nezajímal o jména typu Kuba Vágner a spol. Jediný, kterého asi dvakrát do týdne vidím v televizi je Ruda Hrušínský a přijde mi fajn.
Toť vše z celé české elity
- Čtvrtek 11. února 2010 v 19:19® Sander
chosebaits > takhle bych to asi neškatulkoval. Říci že každý loví Chyť a pusť, byť jsi to samozřejmě myslel v nadsázce, nelze. O tom že se ryby odnášejí od vody ve velkém se přece obecně ví, to není nic tajného, a nemusí to dokazovat jen statistiky z úlovkových lístků. Stejnětak je to s tím bordelem u vody. Je také důležité si uvědomit, jak mizivé množství rybářské populace se nějakým způsobem projevuje na netu. Z tohoto procenta nelze dělat žádné závěry.
S těmi zvučnými jmény je to také možná jinak. Některá ta zvučná jména jsem dříve znal jen z internetu, pokud později došlo k osobnímu seznámení, charakter osobnosti odpovídal zdejšímu projevu. Osobně neznám nikoho, kdo by zde svůj zvučný nick používal jako zástěrku toho, že je to dobytek.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 18:11® Sander
chosebaits > to máš sice pravdu, ale je třeba si uvědomit, že kdyby si nedovezl každý prdel až k vodě, zákaz by nebyl potřeba.
Takhle je to ale všude. Slušnej člověk se sveze s blbem, kvůli kterému problém vznikl. Jako čerstvý příklad dmůžu uvést naši firmu – nějakej dement či víc jemu podobných během pár týdnů rozkradli materiál za 15 000 000Kč. Vzniklo z toho počátkem tohoto měsíce opatření omezující chod veškerého pohybu aut a kamionů uvnitř firmy, takže spousta zbytečného papírování, spousta dlouhých namátkových kontrol, ale hlavně – spousta promrhaného času při styku s externími zákazníky. Čekám kdy se na nás kvůli tomu vykašlou a půjdou ke konkurenci, která má sice větší ceny, ale v přepočtu na čas, co u nás zákazníci stráví, je to dráž nevyjde.