Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 23. ledna 2010 ve 20:39® Sander
Sander

malej.uzasnak > jedeš snad zítra na prasečkina, že tak spěcháš?

Sobota 23. ledna 2010 v 18:47® Sander
Sander

kostnak > to mi dneska tolika nevadilo. Horší byla cesta zpátky k autu, proti tomu větru se v tom mrazu nedalo ani koukat.

Sobota 23. ledna 2010 v 11:35® Sander
Sander

kostnak > o tom by se dalo polemizovat. Nejde o oblečení těla jako takového, ale spíš by mě zajímalo, jak předejít mrznutí konečků prstů, když v nich potřebuješ mít cit.

Myslím že v tomto případě špatné počasí fakt existuje :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 20:27® Sander
Sander

kety.vydra > nevím, k tomuto tématu bych neměl nic věcného, Labe mám skoro přes celou republiku a nijak se o něj nazajímám. Mě šlo o tu čistotu vody na fotce – vizuální, nikoli chemickou.

Pátek 22. ledna 2010 ve 20:17® Sander
Sander

kety.vydra, oeprey > já tohle ale vím, narážel jsem na čistotu vody na fotce, a navíc je zde známo, že si osprey letos válel šunku u móře :-)

Pátek 22. ledna 2010 ve 20:10® Sander
Sander

kety.vydra > zas tak té čistotě vody v Labi nefandi :-)

Pátek 22. ledna 2010 v 17:25® Sander
Sander

osprey > bodeť, na těch prodejce nejvíc vydělá, bo lidi mají rádi krumpáče :-)

Pátek 22. ledna 2010 v 17:22® Sander
Sander

Krumpáč? To se taky koupí v rybářských potřebách?

Úterý 19. ledna 2010 ve 20:35® Sander
Sander

Frk > nevím zda jsem to správně rozluštil – „květnatou mluvu spolu s bohatými myšlenkami“ = lež? Už jsem reagovat nechtěl, ale tuhle hloupost se mi zde nepřímo a velikou oklikou snažíš nastínit?

Úterý 19. ledna 2010 v 18:39® Sander
Sander

Frk > ano, vážně nevím, protože nemám náladu luštit tvé hádanky a hesla. Pokud tě štve, že jsi kolem toho ostrova, co je v půlce řeky, nic podobného neviděl, tak to mě mrzí. Máš ale možnost si tam po svítání stoupnout a třeba uvidíš to o čem jsem psal.

A pokud nejde ani o tohle, tak už se ztrácím úplně a tím bych to asi ukončil. Neumím si vydedukovat něco, co vydedukovat nelze. Promiň.

Úterý 19. ledna 2010 v 7:24® Sander
Sander

Frk > povídej, kde jsem byl? Nějak mi tu tvou podivnou filozofii tak brzo po budíčku hlava nebere.

Napsal jsem něco co jsem neměl? Prozradil kde stojí štika? Vážně nevím.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:31® Sander
Sander

Frk > jel jsem tudy pracovně, nebyl bych to já, abych se nekoukl na řeku, aspoň z okýnka.

Tento příspěvek byl editován 18.1.2010 21:35:01 uživatelem Sander.
Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:33® Sander
Sander

sus1 > klidně bych do toho šel.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:41® Sander
Sander

spike > muhehe :-) Ne že bych vám to přál, ale to máte za to, že je u vás od jara až do podzimu teplejc :-)

Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:32® Sander
Sander

Libor > nevěřím, mám důkazy :-)

Sám víš že na čelní sklo někdy stačí kamínek, takovej dvoukilovej rampouch je taky dobrá zbraň.

Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:02® Sander
Sander

Libor > o rampouchách mi ani nemluv, v noci mi asi pětkrát vzbudily rány, jak padaly z pátýho patra na auta a parkoviště. A myslíš že jsem se zvednul a šel si přeparkovat? Ani prd. Ale měl jsem tentokrát štěstí.

Pondělí 18. ledna 2010 v 18:39® Sander
Sander

To je úlet, jen za těch pár kiláků kolem Vltavy v Chuchli jsem viděl ze silnice tři štičí zálovy. U nás za celý rok jen jeden. Zřejmě dobrej oddíl :-)

Neděle 17. ledna 2010 ve 20:46® Sander
Sander

spike > nejspíše jsou, ale v takovém množství, že když narazíš na jejich stopy, máš spíše štěstí.

Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
Sander

cercer1 > je tam celkem srozumitelně napsáno, kdo je tím myšlen.

Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
Sander

osprey > také si všimni, že se příspěvek „dnes v 18:31® Sander“ věnuje jen kormoránovi, na kterého jak.novi narážel. Situace na Otavě s vydrou je podle mě standartní, aspoň tam nahoře. Když vyžehlím tlouště v úseku, který jsem dneska fotil, je prakticky nulová šance na to, že zrovna něj sežere vydra. U vás je naprosto odlišná situace – menší voda, snažší voda, v poměru větší hustota ryb i vyder.

Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 19:47:46 uživatelem Sander.