Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 23. ledna 2010 ve 20:39® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
malej.uzasnak > jedeš snad zítra na prasečkina, že tak spěcháš?
- Sobota 23. ledna 2010 v 18:47® Sander
kostnak > to mi dneska tolika nevadilo. Horší byla cesta zpátky k autu, proti tomu větru se v tom mrazu nedalo ani koukat.
- Sobota 23. ledna 2010 v 11:35® Sander
kostnak > o tom by se dalo polemizovat. Nejde o oblečení těla jako takového, ale spíš by mě zajímalo, jak předejít mrznutí konečků prstů, když v nich potřebuješ mít cit.
Myslím že v tomto případě špatné počasí fakt existuje
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:27® Sander
kety.vydra > nevím, k tomuto tématu bych neměl nic věcného, Labe mám skoro přes celou republiku a nijak se o něj nazajímám. Mě šlo o tu čistotu vody na fotce – vizuální, nikoli chemickou.
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:17® Sander
kety.vydra, oeprey > já tohle ale vím, narážel jsem na čistotu vody na fotce, a navíc je zde známo, že si osprey letos válel šunku u móře
- Pátek 22. ledna 2010 ve 20:10® Sander
kety.vydra > zas tak té čistotě vody v Labi nefandi
- Pátek 22. ledna 2010 v 17:25® Sander
osprey > bodeť, na těch prodejce nejvíc vydělá, bo lidi mají rádi krumpáče
- Pátek 22. ledna 2010 v 17:22® Sander
Krumpáč? To se taky koupí v rybářských potřebách?
- Úterý 19. ledna 2010 ve 20:35® Sander
Frk > nevím zda jsem to správně rozluštil – „květnatou mluvu spolu s bohatými myšlenkami“ = lež? Už jsem reagovat nechtěl, ale tuhle hloupost se mi zde nepřímo a velikou oklikou snažíš nastínit?
- Úterý 19. ledna 2010 v 18:39® Sander
Frk > ano, vážně nevím, protože nemám náladu luštit tvé hádanky a hesla. Pokud tě štve, že jsi kolem toho ostrova, co je v půlce řeky, nic podobného neviděl, tak to mě mrzí. Máš ale možnost si tam po svítání stoupnout a třeba uvidíš to o čem jsem psal.
A pokud nejde ani o tohle, tak už se ztrácím úplně a tím bych to asi ukončil. Neumím si vydedukovat něco, co vydedukovat nelze. Promiň.
- Úterý 19. ledna 2010 v 7:24® Sander
Frk > povídej, kde jsem byl? Nějak mi tu tvou podivnou filozofii tak brzo po budíčku hlava nebere.
Napsal jsem něco co jsem neměl? Prozradil kde stojí štika? Vážně nevím.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:31® Sander
Frk > jel jsem tudy pracovně, nebyl bych to já, abych se nekoukl na řeku, aspoň z okýnka.
Tento příspěvek byl editován 18.1.2010 21:35:01 uživatelem Sander. - Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:33® Sander
sus1 > klidně bych do toho šel.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:41® Sander
spike > muhehe
Ne že bych vám to přál, ale to máte za to, že je u vás od jara až do podzimu teplejc
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:32® Sander
Libor > nevěřím, mám důkazy
Sám víš že na čelní sklo někdy stačí kamínek, takovej dvoukilovej rampouch je taky dobrá zbraň.
- Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:02® Sander
Libor > o rampouchách mi ani nemluv, v noci mi asi pětkrát vzbudily rány, jak padaly z pátýho patra na auta a parkoviště. A myslíš že jsem se zvednul a šel si přeparkovat? Ani prd. Ale měl jsem tentokrát štěstí.
- Pondělí 18. ledna 2010 v 18:39® Sander
To je úlet, jen za těch pár kiláků kolem Vltavy v Chuchli jsem viděl ze silnice tři štičí zálovy. U nás za celý rok jen jeden. Zřejmě dobrej oddíl
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:46® Sander
spike > nejspíše jsou, ale v takovém množství, že když narazíš na jejich stopy, máš spíše štěstí.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
cercer1 > je tam celkem srozumitelně napsáno, kdo je tím myšlen.
- Neděle 17. ledna 2010 ve 20:44® Sander
osprey > také si všimni, že se příspěvek „dnes v 18:31® Sander“ věnuje jen kormoránovi, na kterého jak.novi narážel. Situace na Otavě s vydrou je podle mě standartní, aspoň tam nahoře. Když vyžehlím tlouště v úseku, který jsem dneska fotil, je prakticky nulová šance na to, že zrovna něj sežere vydra. U vás je naprosto odlišná situace – menší voda, snažší voda, v poměru větší hustota ryb i vyder.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2010 19:47:46 uživatelem Sander.