Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 17. ledna 2010 ve 20:38® Sander
Sander

Robur > už jsi mě na to upozorňoval, ale myslím že občas nastane případ, kdy je to celkem vhodné.

Neděle 17. ledna 2010 ve 20:00® Sander
Sander

spike > jde, ale nejspíš se nechce.

Neděle 17. ledna 2010 v 19:31® Sander
Sander

Jak.novi > ano, to jsi možná pochytil od ospreye, který to zde nedávno psal. Nevím, nemám důkazy, ale myslím že to tak být vůbec nemusí. Píchlá fiška se dost možná po zdolání zašije tak dobře, že ji kormorán třeba ani nenajde – viz třeba okoun, potočák, kteří po puštění s největší radostí vymetou kořeny až kam to jde, a nejlépe v co nejhlubším místě. Stejnětak tloušť, jakožto momentálně nejčastěji lovená fiška, stáhne se do hloubky, kde je voda pomalejší či úplně stojí, ještě ke všemu bývá pod ledem, a zde nabere sílu. Pro kormorána je pak určitě snadnější kořistí ryba zdravá, ale lépe dostupná, schovaná třeba jen u boku kamene někde v půl metru vody.

Třeba je to blbost. Kormorána jsem tam dneska neviděl ani jednoho, tipuji, že už se tam prostě neuživí. Rybu jsem také neviděl, takže jsem vlastně nikomu ani ničemu neublížil.

Neděle 17. ledna 2010 v 19:14® Sander
Sander

kety.vydra > z mého pohledu trochu krátkozraká a otřepaná fráze. Ryby si od rybářů odpočinou, to je fakt, ale otázkou je co je lepší – odpočinout si od rybářů, nebo se stát obětí kormorána nebo vydry? Když jsou u vody rybáři, kormorán a vydra se k nim moc nepřiblíží.

To, že nějakej svazozmrd vydá za padesát kormoránů je věc druhá. Proto jsem hned zezačátku napsal, že se jedná o můj pohled. Plavačkový háček bez protihrotu versus kormorání zobák – jasná volba.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:48® Sander
Sander

spike > já už radši nic netipuju.

Teď jsem viděl na Nově Vltavu v Praze, nemají tam ani led, tak nevim jestli si mám na ten třítýdenní pobyt přibalit i pruty. By mě asi hanba fackovala vyžehlit první rybu v centru toho vošklivýho města…asi to vydržím…

Neděle 17. ledna 2010 v 18:40® Sander
Sander

Libor > vypadá to fakt jedle.

Brou chuť.

Já budu mít brzy kančí, bratr hlásil tři kusy ze včerejška.

Neděle 17. ledna 2010 v 18:37® Sander
Sander

spike > což mi zbejvá, ten sráč tu bude ještě v březnu, žádné oteplení se neplánuje. Fakt pojeb ty zimy.

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:53® Sander
Sander

Libor > leda by měl takový čtyři.

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:13® Sander
Sander

Robur > neni nálada, vyvezl jsem příbuzenstvo na Šumavu, dám si kafe a asi půjdu spát. Není mi dvakrát nejlíp.

Sobota 16. ledna 2010 ve 14:05® Sander
Sander

Libor > dobře děláš, tendence je u mě opačná :-)

Sobota 16. ledna 2010 ve 12:50® Sander
Sander

Libor > nádhera, včera jsem prodal pruty a koupil nové saně.

Sobota 16. ledna 2010 v 11:55® Sander
Sander

Robur > ty jo, díky, fakt jsi mi pomohl :-)

Beztak někdy zjara, si to už nepamatuju…

Sobota 16. ledna 2010 v 11:47® Sander
Sander

Beer.Beda > ne, ptám se proto že je nechci :-)

Sobota 16. ledna 2010 v 11:12® Sander
Sander

Robur > kdy mívaj v Lidlu ty svíticí tyčky?

Středa 13. ledna 2010 v 17:35® Sander
Sander

Ty brďo, buď je dneska úterý, nebo na to tady slušně kašlete :-O

:-)
Úterý 12. ledna 2010 ve 21:13® Sander
Sander

adam > važ si té možnosti, u nás už nežehlí ani kormoráni.

Teda, o kus výš i níž až dost, ale konkrétně nad městem by tolik škody udělat nemuseli a bobkaři třeba něco zjara vyžehlí.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30308.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img30309.jpg
Úterý 12. ledna 2010 ve 20:54® Sander
Sander

spike > to rozhodně, zde byla chyba taková, že jsem si to po sobě nepřečetl. Už mi chladlo pečené stehno v kuchyni.

Úterý 12. ledna 2010 ve 20:16® Sander
Sander

Robur > nerejpej, já doufal že si toho nikdo nevšimne, když vypršel Edit :-)

Úterý 12. ledna 2010 v 19:41® Sander
Sander

Vidíte jak jste se rozkecali.

Tak já zase jdu.

Úterý 12. ledna 2010 v 19:38® Sander
Sander

spike > dávat při hodině pozor je důležité, vlastně to jediné, co mi něco dávalo, nepsal jsem si ani poznámky, bo nebylo proč, škoda papíru. Když jsem pod lavicí vyhrál v kartách na svačinu, ten den pak byl co se učiva týče celkem plodný.