Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:50® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jdete dneska někdo na fišku? Je tam konečně celkem přijatelně.
…ale doufám že nejdete, to byste mě nasrali, bo já to dneska nestíhám.
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:51® Sander
Libor > s tím už jsem dávno smířený. Beru to tak jak to je, neudělám s tím vůbec nic.
- Pátek 25. prosince 2009 v 10:11® Sander
Zoles > ano, to je ona. Jsem na ni zvědav. Sic se mi to zdá po letmém prolétnutí jako „oslava“ řeky před X lety, kdy tu ještě asi bylo co chytat, ale aspoň se dozvím co všechno tu žilo.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 23:39® Sander
Ty ale jestli z toho žrádla nedostanu koliku hned teď večer, tak o zítřejším obědu určitě…
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:49® Sander
Fajn Vánoce. Takhle nějak si představuji svátky klidu.
Nevím jestli jsem zmoudřel, dospěl či něco podobného, ale už začínám mít větší radost z toho, že maj radost ostatní, než abych se sám zuřivě pouštěl do mordování balících papírů. Stejnětak nefalšovaná radost z oblečení, což jsem zamlada jako všechna děcka bral za rutinu. Počínaje fuskama, konče fleecovkama…
K tomu posezení u kafíčka a svařáku, prostě fajn.
Moc potěšily rybářské knihy, z nichž jedna je od místního rodáka, tedy příběhy z vod mně nejbližších. Až ji v práci přečtu, osprey + hecht – přihlašte se, určitě to bude zajímavé čtení i pro vás.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 16:32® Sander
HaD > všem vám děkujem. Je to pecka! Krásné, plné důležitých informací, jistě o veliký důvod víc zavítat právě na tento server.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 15:17® Sander
Šmarja Józefe…
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:48® Sander
Robur > hotel Arnika, penzion Kubova Huť, ještě jsou tam myslím dva, ale v těch jsem si nikdy šunky neválel. Mrkni na net, určitě tam bude vše potřebné.
Je to tam pěkný, 4km na vrchol Boubína, 3km Horní Vltavice (nová sjezdovka, snad ještě trhy)), nad Kubovkou upravené běžkařské okruhy, poma, střecha a idioťák pro sjezd, no a zastávka šumavského Pendolina hned za zadkem, který vás odveze defakto všude.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:44® Sander
Prutos > dokaď z toho uplácáš sněhuláka, pořád je to špatný.
Jsem koukal že se na vás řítí nějaká vichřice. Dobře upevni skříně s vínem, byla by to věčná škoda.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:36® Sander
Robur > vem ji na Kubovku. Fajn ubytování, fajn tůry pjéšo i na běžkách, všechno blízko.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:33® Sander
skwor > vždyť vidíš že my také
A co teprve za městem, tam je to skorem na sněžnice.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 14:25® Sander
Pak že budou Vánoce bez sněhu, opět chílst.
No podivej se co ho mam za voknem…
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:12® Sander
Prutos > pravděpodobně bude, když už se zná viník. Dost záleží i na tom, jak se k tomu postaví příslušná MO.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 13:06® Sander
1Mara > smutný. Krásnýho Ježíška tam ti lajdáci těm rybám udělali. Je mi to líto…
Tento příspěvek byl editován 24.12.2009 12:06:46 uživatelem Sander. - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 12:46® Sander
Ty vago, rejže s houbama, a já přitom měl takovej hlad. No ještě že je to jednou za rok.
A esi neuvidim to zlatý prasátko, když jsem se přemohl a všechno snědl, tak budu vážně naštvanej.
- Středa 23. prosince 2009 ve 23:28® Sander
Libor > naprosto přesně. Fajn ilustrace.
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:08® Sander
skwor > sám si nabil na smeč
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:06® Sander
HaD > jinak velikost fotky po kliknutí na její zmenšeninu je myslím dostatečná. Ale názor širší veřejnosti by možná hovořil jinak. Možná by jsi měl udělat anketu
- Středa 23. prosince 2009 ve 22:00® Sander
HaD > neměli jsme namysli ani tak náhledy, jako velikost přímo vložených fotek do rubriky Z lovu. Prostě otevřeš tuhle rubriku a rovnou koukáš na větší fotky, asi tak jako to bylo dřív – určitě vzpomínáš na možnost vložení tří fotek pod sebe. Šířka fotky shodná s šířkou odstavce psaného textu.
V jiných rubrikách jsou zmenšeniny naprosto ideální, ale rubrika Z lovu je přecejen trochu odlišná. Ideální by bylo, kdyby byla první vložená fotka větší, zbytek fotek zmenšeniny – ano, jako je to u konkurence. Ale je to na vás.
(Omlouvám se Liborovi že odpovídám za něj, ale když má David zrovna chuť proniknout do tohoto problému…)
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:52® Sander
Beer.Beda > krásný, škoda z nich pít. Mám podobné v práci na čaj, s candátem.