Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:50® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Adam a Zoles > oběma vám také přeji krásné prožití Vánoc, kdyby jsme se už neviděli, hodně zdraví a štěstí do nadcházejícího roku.
- Středa 23. prosince 2009 ve 21:48® Sander
Zoles > ahoj, dneska jsem se byl kouknout na řeku a zatím to není možné, led je všude. Pokud se nezvedne voda, obávám se že to bude tát tak pomalu, že to možná do konce roku nestihnem. A pak už je vymalováno.
Horší je, že 3°C nad nulou jsou strašně málo, sněhu tu byly asi tři centimetry, takže pokud nezaprší, voda se nezvedne, nemá z čeho.
Jinak platí to, že nejdříve bych mohl 27.12., zdržíš se v Čechách?
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:49® Sander
Počítadlo příchodu Ježíška je dobrá věc, ale k nám Ježíšek chodí až v šest, ne ve tři.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:37® Sander
Libor > Ty jo, ani nevím jak si vlastně vedem. Teď je ale blbá doba, navrhuji zakopat válečnou sekeru do příštího roku.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:31® Sander
Libore uznej sám, že takhle je to hezčí, nezávisle na mém včerejším rozpoložení.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:23® Sander
Hm, budu muset přiznat barvu, že jsem s těma gumama v tom sklepě pospíchal. Tady by úpravy nepomohly ani kdybych tím výtahem jezdil do rána.
No co, stejně už chtěla koupit novej…
Tento příspěvek byl editován 23.12.2009 19:25:04 uživatelem Sander. - Středa 23. prosince 2009 ve 20:13® Sander
Libor > ano, šupa, ale obrázek by se zde vyjímal lépe než odkaz
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:09® Sander
zlomiljsemprut > v pondělí. Fronta asi 5 minut, takže cajk. Prý to bylo utrpení v neděli, říkali na Kissu, že u kas až hodina čekání.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:02® Sander
zlomiljsemprut > v Globusu měli kýbl čipsů za páďo, jsem ho u Mušketýrů skoro vyjel, asi u toho nebudu koštovat nic.
- Středa 23. prosince 2009 ve 20:01® Sander
Prutos > a já myslel že cukroví se jí…
No nemysli si, mám to s tím stromkem náhodou dost náročný, musím pro něj do sklepa, a momentálně je na něm naházenejch 8 gum na Megána a navrch disky, ani nevím jestli bude použitelnej – už jen proto jsem se nabídl, že tam pro něj dojdu sám. Ještě ho ve výtahu trošku upravím
- Středa 23. prosince 2009 v 19:54® Sander
Tak, musím jít zdobit stromek.
Respektive mamča bude zdobit, já budu z gauče vleže říkat, jak to má pěkný. Jako loni.
- Středa 23. prosince 2009 v 17:26® Sander
sus1 > proč by ji nevzal, dostat prašule za to že mě zavřou do kadibudky téměř po celou dobu natáčení by mi taky nevadilo
- Středa 23. prosince 2009 v 16:46® Sander
sus1 > už pomalu nevím jak se zapíná televize, když už někde trávím nudu, tak na netu. Asi jsem to neviděl, a co se Ulice týče, viděl jsem s Peškem půl dílu jak psal Miriam dopis, kterej nenašla. Tak nevím jestli ji nakonec vobtáh nebo ne…
Jo počkej, to asi myslíš to jak Čtvrtníček vegetuje u rybníka v tom baru, kterej pak vyhoří. To jsem viděl myslím loni v zimě, pokud je to ono.
- Středa 23. prosince 2009 v 15:18® Sander
džigit > Ruda má teď jiné starosti. Neví jak by vobtáh Miriam, a ty na něj s nějakýma přáníčkama…
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:56® Sander
Jak.novi > to známe, Kelišová…
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:43® Sander
Jak.novi > tak mlč ať je to pro ostatní překvapení.
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:35® Sander
sus1 > mi je to jedno, já se sem přes léto zajedu jen občas vyspat
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:17® Sander
sus1 > nevím, když vstával, měl jsem ještě půlnoc. Vyplašila ho mamča se sousedkou asi kolem sedmé.
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:14® Sander
sus1 > mi je to jedno, kolem paneláku je nasráno tak jako tak a do vchodu se stejně jen tak nedostanou – narozdíl od bezdomovce, který měl v sobotu moje boty jako polštář.
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:04® Sander
sus1 > jdi ty brepto?