Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:29® Sander
Sander

Prutos > moc lehký pro Tebe, kerej je vídá denně :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 22:12® Sander
Sander

Robur > raci neježí ostnaté hřbetní ploutve.

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:38® Sander
Sander

osprey > právě v tom střídání teplot byla doposud ta nevyzpytatelnost. Kdyby teď v prosinci napadl sníh a vydržel až do března, bylo by to až moc přímočaré, fádní, pro globální oteplování tak netipické. :-)

Sobota 12. prosince 2009 ve 20:05® Sander
Sander

BigMike > uvidíme jak dlouho to ochlazení vydrží, poslední zimy byly spíše ve znamení střídání mrazů s přijatelnými teplotami, nevím proč by měla být tato zima něčím jiná.

Sobota 12. prosince 2009 v 19:38® Sander
Sander

Faktem je, že tři příspěvky za den nejsou zrovna terno.

Tento příspěvek byl editován 12.12.2009 18:42:39 uživatelem Sander.
Pátek 11. prosince 2009 v 19:25® Sander
Sander

jájá > za půl hodiny cviku a první ukázky na louce jsem to celkem ovládal. Není to těžké.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:39® Sander
Sander

BigMike > docela mě fascinuje, že tohle může dojít tak daleko.

Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:21® Sander
Sander

osprey > zrovna čtu autentické zápisky sboru pedagogů, kteří zaznamenávali chování a vyjadřování žáka šesté třídy základní školy. Nevěřím vlastním očím.

Zum Beispiel:

Učitelka: „píšeme cvičení“, reakce žáka: „Hovno!“

Chodil po třídě a naznačoval, že spolužáky ušpiní barvou. Reakce po napomenutí: „Nepíčuj!“

Při hodině přes zákaz poškodil nalezenou láhev pití a obsahem pak polil učitelský stůl s napsanými vysvědčeními…

Poslech zvířecích zvuků. „Jé, to je můj bratr.“

Síla!

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:11® Sander
Sander

Robur > otázkou je, co se dá považovat za zásadní. V případě odpovědi na zadanou otázku je zásadní jakákoliv odpověď, bo to je cílem toho fóra :-)

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:21® Sander
Sander

Robur > když už zkoušíš takhle rafinované vyfikundace s fóry, neměl by jsi přicházet o jejich obsah. A jestli tam někde je, tak je tam tak blbě, že ho nikdo nevidí či nemůže najít. Udělej to trochu více demokraticky smýšlejícímu uživateli a už ho tady víckrát neuvidíš, což není zrovna cílem tohoto serveru.

Středa 9. prosince 2009 ve 21:07® Sander
Sander

hecht > pochopil jsem význam věty: „Hlad je zlej!“

Středa 9. prosince 2009 v 15:19® Sander
Sander

Fugas > bílý nebylo a darovanýmu koni jsem na zuby nekoukal. Od té bouračky co jsme včera večer viděli na půl cesty do ČB jsem ani neměl chuť. Do prvního kousnutí…

1Mara > zmasil, a vůbec mi to nedělalo problémy. Už je to celá třetí ryba zapsaná do úlovkáče za tento rok, vážně bych se nad takovou masařinou měl zamyslet. Asi pozvu na véču ještě jednoho, abysme to spolu probrali.

Úterý 8. prosince 2009 ve 22:55® Sander
Sander

Smažený candát se sklenkou červeného je vážně epesní záležitost. Budu si to muset někdy zopáknout.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:41® Sander
Sander

Libor > to není zvláštní, to je naprosto normální.

Dík.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:36® Sander
Sander

Libor > podle mě není cílem jakékoliv narážky na psaný projev zdejších uživatelů dosažení dokonalosti. Spíš jde o eliminaci takových těch „ran do očí“.

Chybu ale najdeme u každého z nás, votomnic.

Pondělí 7. prosince 2009 v 19:31® Sander
Sander

BlueShark > všem našincům je všechno jedno, krom pátečních debat v hospodě. To by mohl být každý hned prezidentem s patentem na rozum.

Pondělí 7. prosince 2009 v 18:59® Sander
Sander

BlueShark > naopak, na tenhle problém je potřeba neustále poukazovat.

Pondělí 7. prosince 2009 v 15:32® Sander
Sander

golden carp > nikam ho nelákej, místo žehlení by si měl raději zopakoval, jak se píší slova typu „nebila“, „ůspěšná“ a jim podobná. Přece nepůjde příští rok z devítky takhle nevzdělán.

Neděle 6. prosince 2009 ve 20:02® Sander
Sander

Prutos > že by pára z NM?

Jo, bylo to hezký, ale ta představa že 20km vzdušnou čarou už leží souvislá sněhová pokrývka mi trošku irituje.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 19:02:43 uživatelem Sander.
Neděle 6. prosince 2009 v 19:44® Sander
Sander

Fugas > není všem dnům konec, pokud vyjde počasí, bude repete, a možná tuplované. K takovým candátům se u nás nedostanu ani omylem, tak proč nevyužít závěr roku. Mám to jen půl hodiny jízdy.

Dík.

Tento příspěvek byl editován 6.12.2009 18:48:45 uživatelem Sander.