Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 21:34® Sander
Sander

sus1 > to je jen rok, to si určitě pamatuje.

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 21:28® Sander
Sander

dam > to bude určitě Kajmaňáckej. Dneska jsem se ale v práci moc neohřál, takže Ti to nepotvrdím. Ještě jsem neotočil list.

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 20:39® Sander
Sander

sus1 > Pepo, a není to jedno?

Pondělí 23. listopadu 2009 ve 20:33® Sander
Sander

sus1 > tak opatrně, z toho co Míra napsal mi vyplývá, že tě může defakto vymazat úplně celýho :-)

Pondělí 23. listopadu 2009 v 19:56® Sander
Sander

Nějak přestávám mít chuť sem chodit.

Na net mám čas většinou k večeru, a to je čas, kdy se tento server buď ukrutně seká, nebo nefunguje vůbec. Je sice hezký, že to zde poslední dobou docela vzkvétá, ale trošku mi rozum nebere, proč se patlat s novinkami, články a podobnými věcmi, když není zvládnut problém naprosto základní?

Doufám že jsem se nikoho z adminů nedotkl.

Pátek 20. listopadu 2009 v 18:06® Sander
Sander

osprey > asi před půl hodinou vedle tebe ve vsi. Docela tragédie, snad se tam nikomu nic nestalo.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29118.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29119.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2009/th-img29120.jpg
Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:48® Sander
Sander

Zoles > vydra může hospodařit na říčním úseku délky i 20km (četl jsem i o třiceti kilometrech), pohyb jí zjevně nevadí.

Způsobů redukce existuje spousta, ale do žádného se nepouštěj.

Tento příspěvek byl editován 16.11.2009 21:50:25 uživatelem Sander.
Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:25® Sander
Sander

Zoles > přes léto je pro vydry řeka slabá spižírna, proč se ohánět za pár čudlama mezi davem rybářů, když mají možnost se vklidu nažrat na každém druhém chovném rybníku. A tam tyhle stopy jen tak nenajdeš, pokud se kolem nich denně nemotáš.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:14® Sander
Sander

osprey > asi se budem muset posunout zase o pár kiláků výš. Až budem kousek od pramene, tak teprve můžeme říct, že jsme v prdeli :-)

Já doufám že jaro bude klidnější.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:04® Sander
Sander

osprey > pod jez, resp. k mostu jsem zdaleka nedošel, stačilo mi nahlídnout tam z místa asi 100m pod soutokem. To samé nad jezem nad tím soutokem. Všude se chytalo.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:49® Sander
Sander

osprey > nevím, hází se tam kýble krmení. Snad tam vydrám něco zbyde.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:46® Sander
Sander

spike > normální stav.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
Sander

spike > nekrmím, byl jsem na šoulačce.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:30® Sander
Sander

osprey > letos by ta řeka mohla být rozdávačná. Nikdy jsem tam takhle na podzim nejezdil, ale právě teď se tam ukazuje docela solidní potenciál. I navzdory té kalné vodě. Uvidíme jaká bude zima.

Už tam ale zase dlouho nepojedu. Počkám až se masařky nažerou, takhle se tam nedá žehlit.

Jinak stavěl jsem se na chvíli u toho soutoku nad H., byl jsi tam od povodní? Mazec, co?

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 21:07® Sander
Sander

osprey > já myslím že spíš počkala až odjedu a sedla si na stejný flek :-)

Prolítlo tam pak hejno kormoránů, jen jsem si řek no ty wolle, tady to je divnej kraj…

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 20:41® Sander
Sander

Tommy > proč, náhodou to byla prdel, nejdříve ze sebe dělala chudinku, že jí včera ukradli prut. Tak jsem ji politoval, ale to nic neměnilo na tom, že tam pytlačila. Vzápětí z ní vylezlo, že to má od místní rybářské stráže povolené.

Jen jsem tam stál a řekl: „To si děláte kozy, že ano?“

Nó a odešla.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 20:38® Sander
Sander

Tommy > byla na druhém břehu asi 8m široké řeky. Tam bych nedosáhl :o)

Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:28® Sander
Sander

johanes > byla to kráva, a fotky krav už tu mám. Nevadilo jí nahodit pytlačku 10m ode mne. A že jí to šlo, asi to nedělala poprvé.

Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:48® Sander
Sander

osprey > dnes jsem ti na revíru vyplašil vydru. Kozatou, asi stejně starou jako já, ale drzou jak já ve dvanácti letech. Měl jsem v tom věku bujnou fantazii, ale její argumenty, proč tam v podřepu chytá na pytlačku, mě fakt dostaly :-D

Pondělí 16. listopadu 2009 v 16:45® Sander
Sander

Robur > mníky jedině na rohlík.

Jdu ti do SZ napsat jak ho nastražovat.