Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 22:52® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > ještě zítra očíhnu situaci, co kdyby bylo obecenstvo radikálně proti…no domů si ho dát nemůžu
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 21:53:17 uživatelem Sander. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 22:48® Sander
sus1 > ty wolle, tak tomu říkám kalendář do práce! To budou kolegyně koukat.
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:05® Sander
Beer.Beda > ten by měl za ty své padělané a nepoctivě nabyté fišbony ještě platit při tom rozdávání
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:01® Sander
sus1 > o cou gou, něco prodáváš?
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:48® Sander
sus1 > chápu
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:38® Sander
sus1 > a?
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:50® Sander
sus1 > šelesty woe.
- Pondělí 9. listopadu 2009 v 19:54® Sander
sus1 > předloni jsem to docela sledoval, ale co z toho teď udělali za telenovelu se mi nelíbí. Celý díl jsem letos ještě neviděl.
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 12:19® Sander
dam > to by bylo moc hezký, ale pokud se budou opakovat tak extrémní výkyvy hladiny jako posledních 12 let, pak se na to sahat bude. Je jasné, že pokud se koryto nijak zásadně nezmění, nemá význam do toho nějak více zasahovat.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 11:57® Sander
spike > bodeť by voda dala víc, když ji obhospodařují takoví debilové.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 11:45® Sander
Tommy > ámen!
- Neděle 8. listopadu 2009 v 11:44® Sander
dam > stačí když se na jaře povede decentní zvýšení hladiny třeba ze sněhové vody a rázem vznikne pro ryby o mnoho lepší prostředí. Otázkou je, zda to povoďáci akceptují a nepustí se do úprav znovu. Zatím platí spíš ta druhá varianta.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 11:39® Sander
spike > jo, pouštěl jsem to bez… To ale na situaci nic nemění. Už jen proto že lovec rybu přeměřil – tzn. neměl jistotu zda ho nebude muset pustit. Tohle je učebnicový příklad pro odebrání povolenky za nešetrné zacházení s rybou.
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 10:41:25 uživatelem Sander. - Neděle 8. listopadu 2009 v 11:14® Sander
spike > připomíná mi to situace, které jsem vídával letos zjara na pískárně. Tenhle kapr možná mírový byl a jeho osud je zpečetěn (což to zacházení s ním nijak neomlouvá), ale u nás to byly ryby menší, a tudíž si zasloužily o kopanec do vody navíc. Podobní svazozmrdovi na videu mi znechutili další navštěvování té pískovny, pokud mě tam kamarád nedokopal, nejel jsem tam.
- Sobota 7. listopadu 2009 ve 23:16® Sander
osprey > logiku v tom nehledej, zdá se mi že lidi to tak chtějí, aniž by se nad tím hlouběji zamýšleli. Jde jen o ochranu jejich majetku a v případě nějakého průseru jistota ze strany Povodí, že bylo vše dle jejich požadavků a nic nebylo zanedbáno.
Po povodni 2002 jsem se s tímhle problémem setkal, kdy davy zahrádkářů vyžadovali zpevnění břehů pod jejich oplocením a koryto bez jediné tůně, aby nemohlo dojít k opětovnému vymýlání. Takové rovné koryto je něco jako mustr, neutrální stav.
- Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:01® Sander
osprey > to co je v té stoce je přesně to, co se mi na těch výlovech nelíbí, ale nejde to jinak. Je to hrozné mrhání rybami, které by naše revíry potřebovaly jako koza drbání. Těch okounů…ale nejvíc je mi líto línů, vyndal jsem tam za tu chvilku asi 8ks, ale co s nimi, neměl jsem na ně nic.
Každopádně dík za tip. Nouze pominula. Jinak větší koncentraci volavek asi jen tak nikde jinde neuvidím. Skorem se setmělo, když jsem je vyplašil
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46® Sander
osprey > má smysl jet pod ten rybník zítra? Teď jsem dva dny nemohl.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 16:31® Sander
kubas > ano, občas bych do toho kop, obzvláště mě pak irituje když na něco kliknu a tím se na dobrou chvílí stane server Chytej.cz nedostupný, přestože sousedi v pohodě jedou.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 23:12® Sander
adam > dělám si sranďárnu, mě se tihle exoti líbí. Ta plotice byla jako příklad normální ryby, přes všechny ty hlaváče, žluté ježdíky, albíny jednovousé, slunečnice a ví bůh co ještě
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:50® Sander
sus1 > vždyť mě znáš.
adam > zajímavý, fakticky. Ale občas by jsi mohl vyžehlit třeba obyčejnou plotici, poslední dobou žehlíš samý exoty.