Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 31. října 2009 v 18:59® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > co zase obracíš kartu? Tobě někdo vytkl že se mu nelíbí způsob tvého vyjadřování zde na Chytej?
Na kapříkovi poznám trošku zhojenej hambatej obrázek na boku.
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 17:59:53 uživatelem Sander. - Sobota 31. října 2009 v 16:57® Sander
sus1 > nevím proč to píšeš sem, postrádá to smysl.
Chci být originální, nikoho nehodlám kopírovat.
- Sobota 31. října 2009 ve 13:37® Sander
Teď jsem vyvezl mamču na Šumavu, je tam božsky, ale –1°C. Tady dole +5°C, už se ale inverze také začala trhat. Kouknu se po šupině.
- Sobota 31. října 2009 ve 12:34® Sander
1Mara > před třemi lety jsme lovili jeden návesní rybníček o rozměrech asi 15×10m. Bylo tam pět tolstojů okolo 7kg. Nikdo o nich neměl tušení – tedy maximálně jen ten, který je tam hodil. Rybníček nijak nezasvinili, kapři vesele přibývali na váze, prostě jakoby tam tyhle ryby nebyly.
Nó a jaká z nich pak byla po prohnání komínem bašta!
- Sobota 31. října 2009 v 11:58® Sander
1Mara > neviděl bych v tom žádný problém, už proto, že se dají vyžehlit jen náhodně při vláčení, to svědčí o minimální potravní konkurenci ostatním rybám. Nikdo o nich nebude mít dost možná ani tušení. Určitě bych raději jezdil na vodu, kde mám jistotu že taková ryba ještě žije, než na louži jen s násadovými kapry.
Tak tam budou o pár let déle. No a co? Nedělej si z toho hlavu.
Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 10:59:36 uživatelem Sander. - Pátek 30. října 2009 v 18:45® Sander
BigMike > zítra se ti na ně zeptám, zapomněl jsem, promiň.
- Pátek 30. října 2009 v 15:22® Sander
BigMike > stejně „hrr“ jsem do toho byl před třemi týdny i já. Nakonec jsem přes všechny patálie zjistil, že to lze vyřešit i slušně, bez přehnané medializace a hnaní do extrémů. Poučil jsem se pro příště a bohužel myslím, že to „příště“ bude brzy.
V neděli se jedu přesvědčit, jak vedoucí pořadatel splnil slib, který mi dal předevčírem do telefonu. Pokud to bude stejné, už to budu brát jako nenásilné zdvihnutí prostředníčku proti mé osobě a podle toho bude vypadat má reakce.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:51® Sander
adam > utekl jsem za ní když jsem zrovna nabíjel fídrový krmítko
Byla to rychlovka, navíc by si o mě ten chlapík myslel že jsem úchyl, kdybych ji tam nějak aranžoval vedle jeho sedačky, navíc pořád na vlasci
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:30® Sander
adam > tu jsem nechytil já, nachomýtl jsem se u toho náhodou, když ji nějaký bobkař zrovna válel po zemi. Poprosil jsem ho, jestli ji můžu vyfotit. Byla chudák zažraná, že jí nebyl vidět ani háček. Dost možná je tahle fotka poslení moment, kdy byla ještě naživu, protože ten pán se toho háčku vážně nechtěl vzdát.
Já se o ně snažil celou dobu, ale nebylo mi přáno.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:21® Sander
adam > slunečnice je krásná od hlavy až k patě, proč jsi ji takhle okleštil?
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:18® Sander
adam > ta řeka spolu s chováním rybářů a ostatních predátorů není stavěná na to, aby tam byl něčeho přebytek. A to ani tam u vás dole pod Pískem.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 22:11® Sander
adam > budu se opakovat, u nás jsi žehlil fakt hezčí živočichy
Ale sumečka bych si aspoň jednou chytil rád. Teď nevím jestli mám litovat že je tu nemáme, ale dle nadávek ze severu asi ne…
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:58® Sander
1Mara > to může být krajní řešení. Ono bohatě postačí, když se po takhle odfláknuté pořadatelské práci budou množit stížnosti třeba jen od řadových členů konkrétních MO, kterým to není lhostejné. Bohužel jak je vidět třeba u ospreyova příspěvku, ten bordel je tam od konce června a nikomu zřejmě nevadil. To mě docela mrzí. Dneska má pro bobkaře větší cenu kapr, než prostředí ve kterém ho chytá. Smutný.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:44® Sander
1Mara > mě napadlo to samé, dokonce už jsem byl rozhodnutej nic nekomplikovat, zajet tam a vše uklidit. Ale nebylo by to pro odpovědné osoby moc jednoduché?
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:43® Sander
osprey > až takhle hodně zlý to tedy není, ale na vodě půl metru a níž už nemáš šanci vidět dno, a stejnětak asi i fiška hladinu.
Škoda že mi to ten pekáč dneska nepobral, cvakal jsem tu atmosféru co to šlo, ale vyhodil jsem všechno. Ten klid (až na ten výstřel z kulovnice pár desítek metrů nade mnou) byl božský.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:28® Sander
osprey > čoveče, obrň se trpělivostí, mě už se hned po příjezdu nelíbila barva vody. Asi hóre pouští rybníky. A to byl dost možná ten důvod, proč se nezvedali lipani. Jsou tam hrozné hloubkové zlomy, řeka je místy strašně úzká a každý proud, podobný tomu u nás dole, je o mnoho hlubší. Nó a oni v tom tu mušinu asi moc dobře nevidí či co.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2009 20:29:25 uživatelem Sander. - Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:16® Sander
sus1 > šak se stav, číslo mám v kartě tak neváhej a najmi si průvodce
Zavedu tě na místa, kde jsou ryby, jaké svět neviděl :o)
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:12® Sander
hecht > dnes jsem byl chvíli mušit tam nahoře u těch ovcí, jak jsi tam pořád chtěl. Dle očekávání bída, hezkej večer, ale nikde ani kolečko. Nakonec na goldíky pět potočáků a několik tloušťů, už skoro za tmy.
Ty ale je tam fakt krásně.
- Čtvrtek 29. října 2009 v 19:52® Sander
1Mara > hm, těch děliček mi tenkrát dost ubylo. Ale postupem času se na to dívám pozitivně, protože mi ta krádež pomohla k omladění cajku. Ještě zbývá béčkový feeder a bude to kompletně nahrazené.
- Čtvrtek 29. října 2009 v 19:30® Sander
Tommy > to máš jedno, jestli u nás nahodíš jeden nebo deset prutů najednou, je prakticky fuk.