Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 29. října 2009 v 18:32® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > sice nevím co chceš chytat, ale vzít ho můžeš. Třeba ho tu před Kauflandem po zdařilém lovu i výhodně prodáš
- Čtvrtek 29. října 2009 v 15:12® Sander
1Mara > tovižejo, celá ČR sem klidně jeďte. Rybáře tu skoro nepotkáš a díky mračnu ryb přejdeš řeku suchou nohou.
- Středa 28. října 2009 ve 22:13® Sander
spike > s mřenkou je to stejné. O těch ale vím, že je jich hodně i nad regulovaným úsekem, takže zde je z čeho brát.
- Středa 28. října 2009 ve 21:55® Sander
spike > aspoň jsi to zkusil. Já včera přijel k vodě, jen jsem se u toho nově udělaného úseku otočil a věděl, že tam to pro mě skončilo. Těšil jsem se na krásné lipany, kterých tam po večerech kroužkovalo až dost a místo toho mrtvá a hnusná voda. To samé se zanedlouho stane o kilometr výš, kde jsem chytal včera.
Až se člověk diví, kde to vlasně žije.
Ta místa, která jsou teď zničená, byla plná střevlí, konečně tam byla vidět stálejší hejnka. Jestli jich to pár přežilo, bude trvat zase spoustu let, než se to vrátí do původního stavu – a jestli vůbec. Stejně jako po povodňových úpravách 2002.
Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 20:55:59 uživatelem Sander. - Středa 28. října 2009 ve 21:39® Sander
spike > kalná voda kvůli regulaci je ale to nejmenší, co se podepíše na úlovcích. Mívá to trochu fatálnější následky.
- Středa 28. října 2009 v 19:00® Sander
adam > pracuju… no řekněme že budu v zaměstnání…dopytle. To i kdybych utek v jedenáct, než dojedu do Písku…
- Středa 28. října 2009 v 18:59® Sander
adam > kerej myslíš pátek? To patří k tomu příštímu týdnu?
- Středa 28. října 2009 v 18:35® Sander
adam > se stavím, zafídrujem?
- Úterý 27. října 2009 ve 22:41® Sander
hecht > psát? Chtěl jsi říci opisoval, no ne?
Dík.
Jinak tam jak jsi nedávno po mém odjezdu žehlil ty pěkné lipany, tak si to uchovej v paměti, už se to po tanečku bagrů pravděpodobně nestane.
- Úterý 27. října 2009 ve 20:35® Sander
adam > umělý, ale baví mě je dělat. Dík.
- Úterý 27. října 2009 ve 20:32® Sander
adam > jasně, ve vodě, když je jí pod ním dost a čisté, blesk to propálí na pěkně černé pozadí.
Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 19:32:26 uživatelem Sander. - Úterý 27. října 2009 ve 20:31® Sander
Libor > ještě pomalejší hele. Ale na jeho obhajobu musím říct, že dnes nebyl cílem.
- Pondělí 26. října 2009 v 18:38® Sander
spike > to i ten co projde čističkou odpadních vod vlastně skončí ve vodě.
1Mara > výborně.
- Pondělí 26. října 2009 v 18:30® Sander
1Mara > gratuluji.
Kde že ta ryba skončila?
- Neděle 25. října 2009 ve 21:12® Sander
Libor > dík.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:28® Sander
Piranha > on to u nás také není žádný med, zeptej se hechta, jak nás dnes dva osvědčené fleky vytrestaly. Jeden kvůli vysoké vodě, na druhém se neudělalo jediné kolo.
Ale zase některá plonkovější místa překvapila.
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 19:32:50 uživatelem Sander. - Neděle 25. října 2009 v 9:43® Sander
hecht > v pohodě, byl to známej, postěžoval si že je tam celej den a možná tam bude až do rána. Já je tam viděl už po obědě, když jsem jel k tobě. Chudáci. Aspoň kafe jsem jim tam mohl dovézt. A to všechno kvůli nějakýmu extrémistickýmu zmrdovi, který ve Strakačkách slavil narozky.
- Sobota 24. října 2009 ve 20:01® Sander
hecht > hlavně že jsem říkal problikej tu ženskou, nebo ji vyžehlí jedna z hlídek, jestli pojede na Strakačky. Ale že zastaví mě, to je vážně záhada, když je pes vesele zdravil štěkotem už zdálky, opřený předníma tlapama o palubovku…
- Sobota 24. října 2009 v 11:04® Sander
Ještěže nikdo nečekal dole na výtah. Takhle už nikdo neví, kdo ten panelák od přízemí až po střechu zasmradil.
A kdyžtak všechno popřu a zakleju, jaký tady bydlí prasata
- Sobota 24. října 2009 v 10:49® Sander
To byste nevěřili, kolik smradu nadělají dvě pěticentimetrové rybky, zapomenuté tři dny v postranní kapse báglu.