Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 17. října 2009 v 16:15® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hecht > aha, tak to joo.
- Sobota 17. října 2009 ve 14:26® Sander
hecht > já když nad tím přemýšlel, tak klidně přijeď dřív jestli můžeš, klíďo v půl, co ty na to? V tomhle počasí tam budem sami myslím.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2009 14:26:45 uživatelem Sander. - Pátek 16. října 2009 ve 21:53® Sander
Zoles > jsi v přechodu jo? Hergot a já myslel že nás to potká až po padesátce…
Já zimu od té doby co jsem začal chytat nesnáším, ale jako kluk, vášnivý sjezdař, jsem ji miloval. Dnes nechápu.
- Pátek 16. října 2009 ve 21:49® Sander
Libor > zato já našel na výpravy podobné té dnešní zaručený recept – vykašlat se na ně a jít na jedno. Dnes jsem jel jen kvůli kamarádovi, který prostě musel. Bylo hnusnějc než se zdálo a navíc jsem cestou píchnul levé zadní, takže jsem si nakonec zatančil s heverem.
Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 21:50:19 uživatelem Sander. - Pátek 16. října 2009 ve 21:34® Sander
Libor > jinak počasí, které bylo dnes, považuji za jedno z nejhorších – +2°C, sníh s deštěm a vítr. Dneska mě kamarád vyrval na fišku, pořídil nový feeder tak byl hrr do zkoušení. Trpěl jsem, a to jsem seděl v závětří pod velkým deštníkem.
Nemělo by se to lámat přes koleno. Docela se mi tahle „zimní vložka“ hodí, čék dodělá na co kašlal a na fišku jistě bude letos ještě pár týdnů použitelných.
- Pátek 16. října 2009 ve 21:19® Sander
Libor > mrznou prsty, piješ teplej čaj, pořád se ti chce na hajzl a nemáš si díky stuhlým prstům jak rozepnout kalhoty…fakt je to o zdraví, jak píše skwor.
- Pátek 16. října 2009 v 19:36® Sander
Kazan > ke žraní času, já se nedávno odhlásil.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 21:10® Sander
Libor > v té otázce je na ni odkaz a jelikož jsem s ní ještě nebyl venku, nic víc než je tam u ní napsáno napsat nemůžu.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 19:29® Sander
Libor > já za to nemoh, ba dokonce už jsem měl napakovaný auto, jenže díky včerejší výměně svíčky, kdy mi tam ten servisák „zapomněl“ napojit hadičku a chcala mi nafta proudem po motoru, jsem se ani nerozjel. Chvíli to trvalo, protože jsme nejdříve mysleli že je vytřískaná baterka (start až přes kabely), a v půl šesté už se mi nikam nechtělo.
Tento příspěvek byl editován 15.10.2009 19:30:13 uživatelem Sander. - Čtvrtek 15. října 2009 v 19:13® Sander
Tak jsem nevyzkoušel ani bundu, ani prsajdy, ani mušák, ani lipísky. Ale zítra, zítra…asi taky ne…
- Čtvrtek 15. října 2009 v 17:54® Sander
Jak.novi > to samé.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:32® Sander
skwor > vošklivej. No prostě Šimáno.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:31® Sander
Libor > za co? To bych si nezasloužil. Ale dárky jsem dostal, i když jsem nemusel. Dva balíky háčků a 2× po 150m docela dobrého vlasce.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:18® Sander
Libor > chyba mezi nebem a zemí. O té objednávce tam nevěděli do té doby, než jsem je kontaktoval. Prostě tam žádná objednávka na mé jméno neexistovala. Přitom se objednávka normálně odeslala a ještě jsem za to dostal poděkování
Fakt nevím. Po následné dohodě to bylo za týden doma.
- Čtvrtek 15. října 2009 v 15:00® Sander
skwor > neříkej hop, dokud nepřeskočíš. V tomhle počasí může mít auto České pošty bouračku, zboží se zničí a třeba už nemají jiné na skladě.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 14:52® Sander
Kazan > právě.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 14:44® Sander
Teda ale je to venku šílenost. Co tu praotec hledal vážně nevím, asi měl rád zimu.
- Čtvrtek 15. října 2009 ve 14:37® Sander
Kazan > já pojedu taky, potřebuju vyzkoušet bundu a esi mi ještě tečou brodky, takže to asi odnese nějakej lipísek.
- Středa 14. října 2009 ve 20:50® Sander
Vodáci a ještě chytající, to miluju
- Středa 14. října 2009 ve 20:38® Sander
adam > tak toho využij a dělej překladatele.