Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:10® Sander
Sander

osprey > mrkni na telefon, máš tam otázku od odpoledne.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:54® Sander
Sander

sus1 > on asi myslí vedle v počítači. Má jich vícero.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:43® Sander
Sander

Fugas > no ještěže se nejdeš ženit s ještě jednou, to by bylo vážně blbý :-D

Dík.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:43® Sander
Sander

osprey > vím, na ten šum už nezbyla nálada :-)

Já doufal že tam v tom zásobníku ty dobré máš :-)

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:30® Sander
Sander

sus1 > zato ty se s tím focením nějak nepřetrhneš, na to že jsi vstoupil do svazku zrcadlovského.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:27® Sander
Sander

osprey > určitě, ta dynamika je dobrá věc a když se trefíš, může to být dost dobrý. To je ta věc, kterou já dělat nemůžu. Všechno vyjde tak mázlé, že to letí obratem do koše.

Já měl namysli spíše ty polohy, kdy ryba leží, je nehnutě položená na boku na břehu apod. Třeba ty dvě vlevo ze včerejška, u horního příspěvku, to mi přijde na tvé poměry dost obyč ;-)

Ty náhodovky zkouším také, ale dosud nemám žádnou koukatelnou. Tahle dnešní patří mezi ně.

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img27079.jpg
Čtvrtek 8. října 2009 v 19:09® Sander
Sander

1Mara > ty dvě poslední bych neudělal o moc lépe. Zato ta ostrá, tam je spousta špatně :-)

Kdyžtak ji hoď do Fotografování ryb a on ti ji tam jistě někdo zkritizuje:-D

Čtvrtek 8. října 2009 v 17:23® Sander
Sander

1Mara > nevím, to bych si musel nějaký tvůj obrázek připomenout. Jelikož ale pádím pryč, tak na to mrknu až večer.

Měj se.

Čtvrtek 8. října 2009 v 17:21® Sander
Sander

1Mara > především co nemá, je pstruhovka za barákem. Letos je cvakal poprvé.

Čtvrtek 8. října 2009 v 17:15® Sander
Sander

1Mara > tohle není tolika o umění. Chce to mít kliku. U Míry se mi občas zdá, že cvaká na truc ryby v takových polohách, ze kterých nelze vydolovat dobrou fotku. Také se mi to stává, a dost často, ale díky „rychlosti“ mého kompaktu si musím sakra rozmýšlet co chci cvaknout. Každé cvaknutí mě totiž stojí dost dlouhou prodlevu při nabíjení blesku – jedná se třeba o tři sekundy, ale ryba se mihne před objektivem jen na zlomek této doby. Asi nikdy si od vody nepřivezu tolika fotek co Míra. Ne že bych nechtěl, ale prostě to ten foťák nestihne.

Když mi včera Míra půjčil foťák, abych shlédl jeho práci, líbilo se mi to moc. Líbí se mi i ty fotky ve zdejších diskusích, ale třešnička na dortu chybí. Na displeji zrcadlovky nechyběla, tam jsem byl z několika obrázků nadšen, ale nevím co se pokazilo. Určitě nebyly dostatečně ostré. Kdyby byly, dost dlouho bych se snažil o podobné.

EDIT: ještě je důležité si uvědomit, že lipan není snadnou rybou pro focení. Tlouště podržíš za vlasec a je jak beránek. Ale lipan těžce nespolupracuje.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2009 17:17:42 uživatelem Sander.
Středa 7. října 2009 ve 20:54® Sander
Sander

sus1 > ano.

Středa 7. října 2009 v 19:54® Sander
Sander

Libor > ano, krásně, až skoro vedro. Šak se tady brzy objeví pár špicafotek od redaktora.

Středa 7. října 2009 v 10:24® Sander
Sander

sus1 > jako bolševikovi. Dávám mu tejdem, maximálně dva…

Úterý 6. října 2009 ve 21:33® Sander
Sander

HaDová > to asi jak dejchal, tak omylem nasál Roburovo těsto.

:-D
Úterý 6. října 2009 ve 21:06® Sander
Sander

HaDová > ty jo, to abys už sháněla nový mrazák! :-D

Že gratulujem, mazec :-)

Úterý 6. října 2009 ve 21:03® Sander
Sander

sus1 > aspoň tě tedy nepřekvapila :-)

Úterý 6. října 2009 ve 21:00® Sander
Sander

Robur > co pes?

Úterý 6. října 2009 ve 20:56® Sander
Sander

sus1 > hezky jsi to tu zase zazdil :-)

Nevím jak Míru, ale mně osobně maximálně sere, když někdo řeší to co já dělám nebo nedělám. Tohle je sice malinko jiná situace, ale v mém případě to zatím nikdy neskončilo bez ostrého slova, mimo šéfa tedy.

Úterý 6. října 2009 ve 20:42® Sander
Sander

sus1 > to by mě tady nesměl moralizovat Robur.

Jinak šel z vody bolen asi 55cm, na totálně betálném místě, jiné prostě nebylo.

Úterý 6. října 2009 ve 20:09® Sander
Sander

1Mara > taky to bylo naposled. Nasadily prasečkina, takže si teď válí šunky u vody každej kdo má ruce, nohy a IQ dostatečné na opsání správných odpovědí při zkouškách na MO.