Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 6. října 2009 v 17:20® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
I já za chvíli vyrážím. Ráno bylo candátové počasí, tak třeba si na něj teď večer nějakej psí zoubek vzpomene.
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:05® Sander
Hmm, na mně už to taky jde. Musím bejt ráno čilej, aby ty mouchy nějak vypadaly. Přecejen tu máme chytré lipany
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:55® Sander
dam > fiknout ocas a ten nastražit příští noc? To se moc ptáš, s tím zkušenosti nemám.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:52® Sander
dam > dávej tam šňůry a ráno je vytahuj
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:41® Sander
Libor > přišel jsem o tři velké tlouště.
Jsem to chtěl naposledy zkusit než ty tůně zapadnou listím. Ne že by to potom nešlo, ale už mě to nebaví.
První záběr do deseti minut, ryba jak poleno, skončila ve stromě a s piercingem v tlamě. Tam se nedalo nic moc dělat, prostě byla moc těžká a nedalo se s ní hnout mimo vázku.
Druhá ryba byla dle tahu o něco menší. Kdo mě zná, ví, že se s rybou při zdolávání moc neseru, takže jsem ji díky 0,20 vlasci vyheveroval nad vázku. Otočil se tam tloušť určitě 55cm. Pak už jsem viděl jen ocasní ploutev a konec byl naprosto stejný jako u toho prvního. Lízl sice jen konec vázky, ale věděl co dělá. Moje chyba.
Popošel jsem asi půl km po proudu a jal se žehlit dál. Tůň je to velká, i když jsem lehce zakrmil, docela to fišce trvalo. Byl to buldozéří tloušť, ale zdolávaný u čistých břehů a nad čistým dnem. Mohla nastat jen jedna situace, díky které bych o něj přišel – no samozžejmě že se vypnul.
Pak jsem vyndal jednoho mrzáka ±51, kterého když jsem chtěl cvaknout, tak mu také vypadl háček z tlamy. Takže jsem si vlastně ani nesáhl na rybu.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:29® Sander
1Mara > houby už jen občas fotím. Až na lišky a sušený praváky v polívce je moc nemusím.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:27® Sander
Chčije a chčije.
Bylo to třeba, no taky se pěkně prášilo když jsem šel nasranej z fišek.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:13® Sander
Prutos > těch 8 hodin si tam odmakat musím, žádná pružná pracovní doba a celý den na fiškách
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:12® Sander
sus1 > dobrou, ať ti blechy daj co proto.
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:07® Sander
Nikdo z vás mi nic neplatí, nejsu státní zaměstnanenc
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:03® Sander
Prutos > u nás se tomu neříká práce, ale zaměstnání. I když i v něm si člověk docela zamaká. Dneska jsem tam navázal 20 suchejch much, docela fuška, kor když u toho stíhám sledovat film a pít kafe.
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:58® Sander
Prutos > nemůžeš ho brát za slovo, až uvidí že je v půl sedmé tma, tak zase hodí čelo
- Pondělí 5. října 2009 ve 20:49® Sander
sus1 > mě dneska úplně vydeptaly, nechci je ani vidět!
- Pondělí 5. října 2009 v 18:53® Sander
Jinak takhle, jako se mnou dnes vyjebaly hned tři docela trofejní ryby najednou, mi asi ještě nikdy nevyjebaly. :-/
A vůbec ze mně měly akorát dobrej den, potvory.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2009 18:55:45 uživatelem Sander. - Pondělí 5. října 2009 v 18:48® Sander
1Mara > což o to, nepoznat od sebe ostroretku a pOdoustev je sice ostuda, ale nevědět kdy je lipan v „říji“ docela taky
Dík za pochvalu.
- Pondělí 5. října 2009 ve 14:29® Sander
Libor > ano, je pěkná, ale nic víc, nic extra. Rád bych někdy udělal fotku lipana ve vodě, která by byla fakt dobrá. Něco na tenhle způsob, ale o 100% lépe. Moc to nejde bez správné techniky.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2009 14:30:54 uživatelem Sander. - Neděle 4. října 2009 ve 20:14® Sander
Libor > tohle pozadí bilo do očí. Dík.
- Neděle 4. října 2009 v 19:45® Sander
Kaďan, to je brouk. Takovej ten černej brouk, kterej si před sebou válí tu svou kuličku toho…no..trusu. V STS Chvojkovice Brod jsou téhož názoru.
Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 19:46:34 uživatelem Sander. - Sobota 3. října 2009 ve 22:03® Sander
osprey > teplý?
Předevčírem jsem zjistil, že mi tečou mezi nohama neopreny. Jak jsem odsud mazal, když mi ta ledárna tekla od teploměru dolů po nohavici
- Sobota 3. října 2009 ve 21:56® Sander
osprey > koukám ale že se s každou větší fiškou rád koupeš
, možná jsi si toho tlouště měl vzít domů do vany a vybral si tak tyhle ledové koupele apoň na celý příští rok