Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 2. září 2009 v 15:09® Sander
Sander

Libor > nemělo to vůbec horní jištění, tzn. spodek a boky vycpaný papírem, ale už když jsem otevřel balík tak koukalo koncové očko Skeletora. Nahoru nedali nic. Je tam přeražený díl mezi koncovým a předposledním očkem toho Artaxe.

Tento příspěvek byl editován 2.9.2009 15:09:36 uživatelem Sander.
Středa 2. září 2009 v 15:08® Sander
Sander

Libor > ihned jsem tam volal, mám ji poslat zpět a poštovné mi údajně uhradí.

Fakt pojeb.

Středa 2. září 2009 v 15:02® Sander
Sander

Ty wolle já mám prostě pech!

Skeletor v cajku, ale vyndavám mačku z obalu a je zlomená špička, takže to hned vracím.

Středa 2. září 2009 ve 14:19® Sander
Sander

Kazan > sfjete difse, za chvíli jdu na poštu…

Takže Ti pravděpodobně dnes dám vědět.

Středa 2. září 2009 ve 14:16® Sander
Sander

osprey > tím hůř, tam nahoře se dá aspoň trochu schovat, níž už ne. A aby nás tam ochcávali psi a lidi na nás házeli kusy rohlíků i s igeliťákama, zase tak moc tu parmu chytit nepotřebuji :-)

Za fotky děkuji.

Úterý 1. září 2009 ve 21:37® Sander
Sander

Robur > včera jsem ho zabil. Lezl mi v krmení.

Úterý 1. září 2009 ve 20:47® Sander
Sander

Nějak se mi zdá, že jsme přišli o skwora. Neměli jste ho naštvat s těma sumcema a radši mu od nich pomoct :-)

Úterý 1. září 2009 ve 20:30® Sander
Sander

osprey > pokud myslíš ten flek, resp. úsek, kde jsme byli s Adamem, tak to se mýlíš, to bych nevydržel.

Ale ten feeder už zní líp. Vypadá to na nadějné rozhodnutí, až vyselektujem všechny mínusy :-D

Úterý 1. září 2009 ve 20:13® Sander
Sander

osprey > dobrá. Stačilo by odpoledne? Já to moc dlouho s vláčákem nevydržím, vždyť mě znáš…

Úterý 1. září 2009 ve 20:11® Sander
Sander

osprey > odolat pokušení je leckdy dlouhý boj :-)

Úterý 1. září 2009 ve 20:06® Sander
Sander

osprey > netuším o co šlo, ale však já to z něj dostanu :-)

Něco vymyslím, dokonce by to mohla být okounovláčka, pokud dorazí ten Skelouš už kurňa fix.

Úterý 1. září 2009 ve 20:03® Sander
Sander

Kazan > nevím co ti Branustáři nacvičujou, ale nepřišlo. Dnes už jsem se těšil a prd…

Úterý 1. září 2009 v 18:40® Sander
Sander

Teď jsem se nasmál při čtení v bazaru :-D

„Nabízím k prodeji zahradu přímo na břehu chovného rybníka (kapr, candát, sumec, úhoř).“

Úterý 1. září 2009 v 15:00® Sander
Sander

hecht > ještě jsem měl dodat, že někteří echt lempli budou chodit jen jeden den v týndu. No hrůza! :-D

Pondělí 31. srpna 2009 ve 22:08® Sander
Sander

Libor > lemplové, konečně na ně dojde.

Dobrou.

Pondělí 31. srpna 2009 ve 20:39® Sander
Sander

Libor > krásný fotky, souhlasím s ostatními, že ta kudla s tím Speedem jasně vede.

Pondělí 31. srpna 2009 ve 14:19® Sander
Sander

Libor > dík. Aspoň je vidět, jak to každý člověk vnímá jinak, u mně je ta třetí na posledním místě.

Neděle 30. srpna 2009 v 19:55® Sander
Sander

Robur > hergot, ty jsi přijel z toho srazu nějakej veselej :-93;

Neděle 30. srpna 2009 v 19:46® Sander
Sander

Robur > :-) máš nápady wogo…

Neděle 30. srpna 2009 v 19:39® Sander
Sander

Robur > skládal jsem ho na klíně a párkrát jsem hledal šroubek mezi nohama, nicméně dopadlo to dobře a zase fungujem.