Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 30. srpna 2009 v 18:33® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur > ok, později možná budu potřebovat ještě jednu radu. Rozebral jsem po koupeli Red Arc, rád bych ho složil tak, aby mi nic nezbylo.
- Neděle 30. srpna 2009 v 17:44® Sander
Klucí moc ocením radu, jak tohle spravit.
- Neděle 30. srpna 2009 v 17:01® Sander
inspo > byl bych potěšen stejně jako když bych ho ulovil jakokoliv jinou metodou. Už jsem se nad 50cm u tlouště uloveného přívlačí dostal, takže vím o čem hovořím. Nevšiml jsem si, že bych si ho nějak více vážil. Byl to naprosto rovnocenný úlovek, nic víc.
- Neděle 30. srpna 2009 ve 12:56® Sander
1Mara > proč „jen“ plavaná a feeder? Tyto dvě metody jsou něco míň než vláčka?
Potřeboval by jsi sem zajet a zkusit si, jak těžký je tady ulovit velké tlouště jakoukoliv metodou. Možnost volby máme každý stejnou. Ačkoliv vláčím rád, nevidím důvod, proč bych chodil vláčet velké tlouště když vím, že chytnu maximálně pár okounků, protože je tu těch velkých strašně málo. I tebe by to po pár vycházkách přestalo bavit.
Miluju ty řeči o tom, jak má pro lovce uvláčený velký tloušť dvojnásobnou cenu.
- Sobota 29. srpna 2009 ve 23:00® Sander
1Mara > jasně, a pak je fotím s mačkou, že?
- Sobota 29. srpna 2009 ve 22:20® Sander
1Mara > dráždí je feeder a plavaná, přívlačí jsem měl padesátku loni myslím jednu, z podjezí, kde neměla čas na nic a nevadilo jí ani lanko.
- Sobota 29. srpna 2009 ve 21:40® Sander
Dík, ale není k čemu gratulovat, mám to štěstí a bydlím kousek od pstruhovky, kde se jich ještě nechá pár nažehlit.
1Mara > kde jsi zjistil že chodím na tlouště s třpytkou??
Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 21:40:26 uživatelem Sander. - Sobota 29. srpna 2009 ve 20:52® Sander
inspo > dík.
- Sobota 29. srpna 2009 ve 12:12® Sander
Piranha > čoveče i toho jsem se bál, párkrát neuhodilo daleko. Ale ta bouda už tam stojí hodně dlouho, tím jsem se utěšoval.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 23:49® Sander
hecht > i prd, ráno mám cesťák…teda ráno, v půl jedenácté odjezd. Kdyby se to mělo nějak podělat, už by se to dávno stalo.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:53® Sander
cormaxx > jsem se na to byl mrknout a stěrače už nestíraj. Světlo v kabině baterku nevybije.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:24® Sander
hecht > zítra fungovat možná ještě bude, mám silnou baterku
- Pátek 28. srpna 2009 ve 21:20® Sander
Teď mě chytla famózní bouřka, po pár metrech chůze deštník na sra.ky, na mě jediná suchá nitka, bouda v poli posloužila jako úkryt. Nateklo mi někam do obvodů auta, takže stírá i když není klíček v zapalování, nejde zhasnout v kabině, nejde zamknout…no prostě teď máme na dvoře pojízdnou samoobsluhu pro zloděje.
Hezkej večer.
Jo, a chytil jsem hovno.
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:24® Sander
Libor > snad nezmoknete.
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:17® Sander
Libor > já to tedy asi vidím moc jednoduše.
Ochladí se voda, fiškám se zpomalí metabolismus, častější úlovky přesto ale připisuji spíše nedostatku přirozené potravy než jako obstarávání zásob na zimu. Proč taky. V zimě žere dravec pořád – viz úlovky na dírkách. Takže vlastně nemá na co střádat.
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:10® Sander
Libor > a co je to prosímtě za receptory? Mi se spíš zdá, že dravci fungují bez nějakého náhledu do budoucnosti. V létě mají dost rybiček, tzn. méně šťastných rybářů, na podzim rybiček ubyde, proto se úlovky dravců zdají býti snadnější.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 14:43® Sander
Libor > píšou o nedělním ránu, takže ty opary pravděpodobně prospím
- Pátek 28. srpna 2009 ve 14:22® Sander
Ty wolle, to abych už pomalu navázal prut na džuzny.
- Středa 26. srpna 2009 ve 21:34® Sander
hecht > asi zapomněli na dva candáty, co mi před chvílí vzali. Budu jim to muset oznámit, ať je rovnováha kompletní.
- Středa 26. srpna 2009 v 18:53® Sander
Prutos > hmm, tak to by mě taky naštvalo.