Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:39® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1 > málo znáš, kamaráde…
Vzpomeň na Foglarovy Rychlé šípy.
Dobrou.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:33® Sander
sus1 > jo, Mažňáků, doufám že nás volíš!
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:07® Sander
sus1 > já ti nestačím?
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 22:07:59 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 22:14® Sander
Vasili > tohle bych ale udělal jen kdybych opravdu musel, té rybě ta doba ve vezírku zrovna dvakrát neprospěje.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 22:06® Sander
Vasili > na tom nic špatného nevidím. Hodně kouleválečů se ani neobtěžuje ho zapsat.
Pokud ho ale neulovíš v noci a nechceš dělat fotky až po rozednění, pak nechápu proč čekáš do skončení lovu.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 21:10® Sander
skwor > cvoci na kánoích, cvoci s prutama, ono je to skoro jedno koho u té vody potkáš.
Jen mi štve, že je mezi těmito dvěma skupinami taková pře. Tůhle jela vodačka s nějakým lemplem vzádu, volá na mě:" Jéé, dobrý den." A ten lempl na ni:" Co děláš, krávo, rybáře nezdravíme!"
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:53® Sander
Scanix > kéž by jsi měl pravdu.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:53:51 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 20:48® Sander
Scanix > no jo, kdybych vyžehlil každého co mi vzal, byl by to letos rekordní pátý
, včetně těch dvou jarních pulečků.
Řeka se nezměnila. Jen jezdím dál než loni.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 20:48:30 uživatelem Sander. - Neděle 2. srpna 2009 ve 20:45® Sander
skwor > já je popravdě ještě nijak extra nevyzkoušel, maj oba na kontě jen pár tloušťů II cenové, jako ten dnešní. Nebyla dobrá voda.
Jinak doufám, že to budou dobří mníkobijci, když už to letos nevyšlo s tloušti – tedy zatím, ještě je relativně dost času. Ale víc mě láká plavaná – víc ryb a větších. Jen kdyby vymřeli vodáci, to by byly fišky…
- Neděle 2. srpna 2009 ve 20:33® Sander
skwor > Daiwou nebo Dragoušem?
Vlastně to je jedno, s oběma plně.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:46® Sander
Libor > ten tam bude tak veliký jen jeden. Ta tůň není velká a ani extra hluboká. Bílé ryby je tam běžné množství + pár velkých tloušťů. Víc takových ryb by se tam muselo hodně ohánět aby nezhubly. To víš není to Labe, tady to přehodím lehkým máchnutím Thrillem.
S lovem téhle ryby zkušenosti nemám, setkám se s ní náhodně a nemám na ni ani cajk. Možná tak kapráky a sednou s nima s rybou, ale takhle už se jednou spálil. Ten Dragon do 50g je jediný, s čím na něj můžu jít. A kupovat něco nového kvůli jednomu sumci, kterého vyžehlí první kdo ho najde, nechci.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:36® Sander
skwor > to je ta nová Daiwa.
Škoda, jak se to vezme, pokřtít nový prut zde výjimečnou rybou by bylo moc štěstí najednou a to já nemám. Tak jsem si vychutnal alespoň ty chvíle, kdy bzučela brzda. Hezký to bylo.
A mám podezření na to, že tenhle sumec mi vzal tu rybku ze dna asi před necelým měsícem. Tipoval jsem ho dle oslizlého vlasce na 110 a zabral jen kousek od minulého místa.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:08® Sander
Robur > naše uběhne i 25, přiběhne na chatu a chce si hrát…
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:52® Sander
hecht > nám se to vyhlo čoveče. Tak to bylo těsně podle toho co píšeš.
- Neděle 2. srpna 2009 ve 13:28® Sander
hecht > všechnu ne, jedna mi to urvala. Ale pro tu si zajdu jindy
- Neděle 2. srpna 2009 ve 12:33® Sander
Libor > lovče, srnčí na svíčkové, znáš?
Už se o mě zase pokouší kolika…výborný to bylo.
- Sobota 1. srpna 2009 ve 22:51® Sander
osprey > komáři? Leda ti z pravěku, co vypadnou z tajících ledovců
- Sobota 1. srpna 2009 ve 22:10® Sander
HaD > tak se tam měj krásně a přijeď nám odsud vcelku, ne jako ledová tříšť
- Sobota 1. srpna 2009 ve 21:13® Sander
Mě to dělá také, ale nevadí mi to, čtu rychle
- Pátek 31. července 2009 ve 20:14® Sander
dudu > v pořádku, hlavně že jsi to zmákl.