Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Sander, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 26. července 2009 v 19:57® Sander
Sander

skwor > pěknej, délkově letos dorovnáváš :-)

Neděle 26. července 2009 v 18:13® Sander
Sander

sus1 > to víš, někdy je lepší neodcházet.

Já to udělal taky, vzal feeder a jel na tutovej flek. Pěkná tůň v nadjezí, už jsem viděl ty tuny ryb…měl jsem asi sedm záběrů, venku tři plotičky a tři cejnci.

Šel jsem přes pole, kde v každé louži lítaly stovky malých rybek. Asi si udělám místo další rybačky brigádu se síťkou a kyblíkem.

Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 18:14:55 uživatelem Sander.
Neděle 26. července 2009 v 17:36® Sander
Sander

sus1 > nevíme. Povidej…

Neděle 26. července 2009 ve 12:38® Sander
Sander

sus1 > kdysi jsem toho spoustu natahal z Písku, měli ve vojenském výprodeji spoustu věcí za pakatel. Nosím to ale nerad, díky dřívější myslivecké deformaci nemůžu u vody vidět maskáče.

Nicméně nezbyde mi nic jiného. Praktický kabát s vlněnou podšívkou mi stál asi stopade, a ještě jsem v jeho kapse našel kilčo z pětapadesátého. To mi tolika mrzet nebude, když to někdo lohne.

Neděle 26. července 2009 ve 12:01® Sander
Sander

Hergót, tady to žije, asi si sjedu s tím co mi zbylo na fišku. Ale jen přes den, zjistil jsem že mi ukradli i bundu od DOCa za dvojku, takže nemám co na sebe až navečer přituhne :-)

Sobota 25. července 2009 ve 12:19® Sander
Sander

Chjo, zrovna koukám na tu svou starou mačku v Kajmanu…

Jo, holka, kde je jí teď konec.

Sobota 25. července 2009 v 10:41® Sander
Sander

sus1 > to bude pravděpodobně ta první věc, kterou si ten parchant uvědomí. Dal bych ruku do ohně za to, že to byl někdo z místních svazozmrdů a potichu to střelí Bůh ví kde. Na místě kde jsem stál parkují jen rybáři, kolem projde pěšky asi jeden člověk týdně. Prostě se mu líbily, tak si je vzal. Už jsem kdysi psal že je to tu samej blb, ale že takovej, to mě celkem překvapilo.

Sobota 25. července 2009 v 10:37® Sander
Sander

skwor > dík. Teď u mně byl hecht s Lightningem, mám tedy na čas čím vláčet a se zbytkem se časem poperu.

To all: jste hodní, kuci, dík moc.

Sobota 25. července 2009 v 0:44® Sander
Sander

hecht > koukni do osobky. Dík.

Pátek 24. července 2009 ve 21:16® Sander
Sander

inspo > lítost z ukradených věcí časem pomine, ale lítost z toho, že se tu pohybují tak drzí hajzlové, už ve mně zůstane a připomene mi tento den pokaždé když se vzdálím od auta.

Pátek 24. července 2009 ve 20:45® Sander
Sander

inspo > taková ryba ano. Vážně. Věci vem čert, štve mě to moc, a dlouho bude, nicméně to lze časem nahradit a chovat se k tomu jinak, než doposud. Už neudělám tu chybu a nebudu mít auto jako skladiště prutů. Peníze ale nejsou, půjde to pomalu.

Tlouště přes 60 si člověk nekoupí a zážitek z jeho ulovení nikdo nikdy neukradne.

Pátek 24. července 2009 ve 20:33® Sander
Sander

inspo > pěknou ostroretku. Ale vem jí čert, cožpak z ní má čék mít radost…

Pátek 24. července 2009 ve 20:07® Sander
Sander

Robur > netuším jak se tam dostal. Musel to umět. Navíc Megan z 1996 nemá extra zabezpečení.

Pátek 24. července 2009 v 19:57® Sander
Sander

adam > starý Evolution, má první mačka, už delší dobu si říkám Ty půjdeš holka na zeď! Měla na kontě spoustu pěkných ryb, byla u zrodu mé tloušťařiny, té je mi líto nejvíc.

Pátek 24. července 2009 v 19:55® Sander
Sander

No jasně, ještě vláčák 2–12géček tam byl. Hezká práce, polovina mých děliček. Já čurák důvěřivej věřím pouhému zámku na autě, asi jsem zapomněl mezi jakými demety žiju…

pepa-č > děkuji moc, ale nevyužiji toho. Zítra si sjedu do Písku pro vláčák, abych měl aspoň na co tahat Thrilly, se zbytkem se časem nějak popasuju.

Pátek 24. července 2009 v 18:11® Sander
Sander

Scanix > nemám slov. Češi jsou fakt ostuda Evropy…

Pátek 24. července 2009 v 18:04® Sander
Sander

Lidi jsou zasraný svině.

Nějakej hajzl mi vykradl auto když jsem byl asi o 100m dál na rybách.

1× mačka + naviják

1× vláčák + naviják

1× feeder

1× košile (??!)

1× tubus na Amnesii, kterou jsem měl naštěstí s sebou.

Svině!!!!!

Pátek 24. července 2009 ve 12:36® Sander
Sander

hecht > přijeď minimálně s Ávií, když nebude stačit, budeš muset jet víckrát :-)

Pátek 24. července 2009 v 0:41® Sander
Sander

hecht > rádo se stalo.

Až budu vázat, nastav krabku, abys měl čím začít :-D

Čtvrtek 23. července 2009 ve 23:35® Sander
Sander

hecht > až budeš mít cestu, stav se pro ten reel, je fakt výbornej, a už tam máš i šňůru :o)

Ten starej od Míry tu někde je, ale když jsem vzal tento, ani jsem po něm nepátral.